Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:P ezt megnéztem volna ifjú récerek verik az 1.4nek (mint pl én is) aztán egy c20ne megérkezikmelléjük tiltáson -_-

átnéznek és ;)

am most még semmi értelme venni 1.4i feliratot mert ez is az :D

csak annyi talán, hogy fiatalabb.

Tegnap hozzám is átnézett egy fiatal astrás. :D Elrobogtam mellette a motornak kellemes sebességgel. ~130kmh. ;) Nem tanulok a büntetésekből. ;)

Elküldve
Tegnap hozzám is átnézett egy fiatal astrás. ;) Elrobogtam mellette a motornak kellemes sebességgel. ~130kmh. ;) Nem tanulok a büntetésekből. ;)

fiatal astrás :P

mennyivel volt fiatalabb? -_-

hát szó mi szó, én bent is szoktam 120al menni...

egyszr majd jol beszopom :S

Elküldve
fiatal astrás ;)

mennyivel volt fiatalabb? :P

hát szó mi szó, én bent is szoktam 120al menni...

egyszr majd jol beszopom :S

20-as éveiben járt a srác, de csak egy pillanatra láttam. -_-

Egyszer majd jól, vagy nem. ;) De inkább soha, abból a 60 ezer forintból sokmindent meg tudtam volna már csinálni és csináltatni a verdán. ;)

Elküldve
20-as éveiben járt a srác, de csak egy pillanatra láttam. ;)

Egyszer majd jól, vagy nem. ;) De inkább soha, abból a 60 ezer forintból sokmindent meg tudtam volna már csinálni és csináltatni a verdán. ;)

az szép 60 pénz

be is csengetted?

Elküldve
A tetôsíneket, hogy lehet sérülésmentesen lepattogtatni???

Az enyémen az elsőt le kell húzni előre, de úgy tudom a többit is csak valami fém patent fogja. Érdemes néha alánézni, mert telemegy kosszal, falevéllel, és akkor pang ott a nedvesség.

Elküldve
az szép 60 pénz

be is csengetted?

Muszáj volt. ;) Pénteken adtam fel a legutóbbit. Amúgy ma is ott álltak kint a yardok. ;) Vasárnap is, mentem Veszprémbe és odafele 3 helyen is álltak, többet világított a reflektorom a jelzés miatt, mint a tompított. ;)

Elküldve
Muszáj volt. ;) Pénteken adtam fel a legutóbbit. Amúgy ma is ott álltak kint a yardok. ;) Vasárnap is, mentem Veszprémbe és odafele 3 helyen is álltak, többet világított a reflektorom a jelzés miatt, mint a tompított. ;)

én pont megúsztam vmeik nap

mentem a rendőrség előtt és a mérő kocsi akkor jött ki

jöttem is inkább haza :P

Elküldve
én pont megúsztam vmeik nap

mentem a rendőrség előtt és a mérő kocsi akkor jött ki

jöttem is inkább haza ;)

Higgadtan kell vezetni azt csoki. Én is így teszek. ;)

És emiatt nem is fognak raccsingosnak titulálni. ;)

Elküldve

ez a gumis filces cucc, amit írtam előbb, az egy darabból áll az egész üveget körbevéve? vagy 3 darabból?

ahogy án látam, az ajtó belsejébenlévő sínbe egy jó 2-3 cm vastag darab menne, elvileg az az ajtóban felül nem is fér el.

Elküldve

eufab gold xenontöltésű kvarcüveges égők... nem olcsók, de jók. nekem 3. szettem van, mindegyiket két év garral vettem.

az első kiszolgált több mint 2 évet, a második fél év után nyeklett, de azt cserélték, azóta már eltelt lassan ismét két év ;)

Hogy néz ki az az eufab gold égő ?

Esetleg kép róla ?

Elküldve
Higgadtan kell vezetni azt csoki. Én is így teszek. ;)

És emiatt nem is fognak raccsingosnak titulálni. ;)

de én szeretem hajtani ezt a 60 lovat is

;)

Elküldve
Én meg szeretek nyugodtan vezetni annak tudatában hogy van még tartalék. ;)

Ott a pont cartárs! ;) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.