Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor szerintem jövőhéten rendelek 10mm-es fehér ledeket és így megoldom a ledes helyzetjelzőt a lámpába ;) ;)

ha megtalálom a csiszolt furt 180fokosatlehet én is... de nekem van vagy 20db5mmes kék ledem meg 8mmes illetve még vagy 5 fehér asszem...

nekem már régóta fhér ledes a helyetjelzőm... nappal nemigazán venni észre, de este sokkal szebb, mint a gyári

Megosztás:

de nekem se traktorom, se motorom

-_-

Na épp azért neszójjábe! :D ;) ;)

Akkor szerintem jövőhéten rendelek 10mm-es fehér ledeket és így megoldom a ledes helyzetjelzőt a lámpába ;) :P

Háát cartárs, én csak annyit tudok elmondani róla, hogy betettem gyári kivitelűeket a minőségibb fajtából (avagy semmit se kellett hackelni) de nem bírták tovább 4 hónapnál. Sűrűn kapcsolgatva nem volt, a fényszóró áll a helyén mint a cövek, töltőfesz jó és mégis bedöglik hamar. Úgyhogy én szépen visszatettem a gyári kivitelű 5W-os izzókat -azokat legalább nem kell max fél évente cserélni.. :D

Ugyan a kékeket nem tudom miért 1 év alatt sem végezte ki csak hát azokért általában check jár (azt meg inkább kihagyom, nekem annyit nem ér a dizájn) úgyhogy a dobozukban pihennek..

Megosztás:

Na épp azért neszójjábe! :D ;) ;)

Háát cartárs, én csak annyit tudok elmondani róla, hogy betettem gyári kivitelűeket a minőségibb fajtából (avagy semmit se kellett hackelni) de nem bírták tovább 4 hónapnál. Sűrűn kapcsolgatva nem volt, a fényszóró áll a helyén mint a cövek, töltőfesz jó és mégis bedöglik hamar. Úgyhogy én szépen visszatettem a gyári kivitelű 5W-os izzókat -azokat legalább nem kell max fél évente cserélni.. :D

Ugyan a kékeket nem tudom miért 1 év alatt sem végezte ki csak hát azokért általában check jár (azt meg inkább kihagyom, nekem annyit nem ér a dizájn) úgyhogy a dobozukban pihennek..

Kék ledet én is tennék a lámpába, de nem akarok kapni csekke! Egy pár haverom már megjárta. :P Nekem be van ledezve "most már" minden, de jól bírják. Az 5mm-es ledek után én 1K 0,5W-os ellenállásokat raktam, lehet azért. Mert több helyen olvastam, hogy elég az 500Ohm alatti ellenállás nekik. Szerintem nem! -_- A középkonzolba a ledpaneleket 7812 stab ic-vel láttam el, + azokba gyárilag van fesz. szabályzó. A km óra már egy ideje be van ledezve és azok is jól bírják. ;)

Megosztás:

Nekem sincs még gondom az óra ledjeivel de a helyzetjelzők nem bírják sokáig. Először mindig a bal oldali halt meg, utána 2-3 "világítós körút" és a jobb oldali is kifeküdt ezért inkább hagyom a sunyiba, meg olyan fényt úgyse adtak, hogy alapból bevilágítsa az előtte lévő pár métert látható szintre. Nekem meg az pont azért jó mert ha sötétben állok ki a garázsból akkor nem kell fényszórót is kapcsolnom, a ledekkel meg kellett. Viszont valószínűnek tartom, hogy a fényszóró által képzett meleget nem bírják hosszú távon -persze ez csak feltételezés.

Megosztás:

Nekem sincs még gondom az óra ledjeivel de a helyzetjelzők nem bírják sokáig. Először mindig a bal oldali halt meg, utána 2-3 "világítós körút" és a jobb oldali is kifeküdt ezért inkább hagyom a sunyiba, meg olyan fényt úgyse adtak, hogy alapból bevilágítsa az előtte lévő pár métert látható szintre. Nekem meg az pont azért jó mert ha sötétben állok ki a garázsból akkor nem kell fényszórót is kapcsolnom, a ledekkel meg kellett. Viszont valószínűnek tartom, hogy a fényszóró által képzett meleget nem bírják hosszú távon -persze ez csak feltételezés.

én is erre gondoltam. Szerintem tuti, mert nekem, ha mennek az égők, akkor az üveg nem gyengén meleg. Akkor lehet, hogy hagyom a sunyiba ;)

Megosztás:

Valszeg lehet benne valami. Annyit meg nekem nem ér, hogy 1 év alatt vegyek 4-6 darab ledet amiből 5-6 évig elegendő izzót veszek, az árkülönbözetről meg ne is beszéljünk.. ;)

Megosztás:

nekem az astrában több mint két éve vannak benne, helyzetjelzőnek

igaz ezeket én gyártottam le.

nemtudom már mekkora ellenállások vannak benne, de amit én szétszedtem gyáriakat, azokban jóval kisebb volt, mint 1k

az más kérdés, hogy 340ohmos ellenállással működika szivargyujtónál lévő kék ledem, és az meg már 3 éve, és az állandóan világít, ha megy az autó.

Megosztás:

Publikuson nem hinném, hogy találok magyar szinkronost. De ha megfelel az angol hang és magyar felirat, akkor tudok adni. ;)

nemszeretek olvasni nézés közben ;)

nem azé mert egyszerre nem megy, csak ugy kényelemből.

ha lehet akkor szinkronos kellene...

Megosztás:

Sziasztok!

idén eldöntöttem hogy kicsit csinositgatom az autot. őt. első lépésben holnap viszem sötétítetni az üvegeket,és most kicsit be vagyok parázva hogy a (nagyon) sötétszürke (de szerintem fekete) autót ha teljesen lesötítettem olyan lesz mint egy halotaskocsi:S

Ráadásul amit kénéztem alufelni az is feketésre van fújva...

kinek mi a véleménye mennyire legyen sötét az üveg?

vagy legyen teljesen sötét az üveg és világos felni?:S

ki mit tenne helyettembe?

amugy sedan-om van ha ez bármit is számit...

Megosztás:

Sziasztok!

idén eldöntöttem hogy kicsit csinositgatom az autot. őt. első lépésben holnap viszem sötétítetni az üvegeket,és most kicsit be vagyok parázva hogy a (nagyon) sötétszürke (de szerintem fekete) autót ha teljesen lesötítettem olyan lesz mint egy halotaskocsi:S

Szerintem a hátsók legyenek koromfeketék, az oldalsó elöl amennyire csak engedi a szabály, az első szélvédőnek meg úgyis ilyennek kell maradnia nem? Mondjuk nekem nem tetszik a sötétítés, ha fóliáztatnák akkor csak a nyári meleg miatt a hővisszaverődésre.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem sötétkék a verdám, de szerintem a sötétítés jól mutat, mivel itt nálunk van még egy ilyen astra, mint nekem, ilyen színnel, csak az be van fóliázva és jól néz ki szerintem és alumínium színű alufelnikkel. ;)

Megosztás:

Szerintem a hátsók legyenek koromfeketék, az oldalsó elöl amennyire csak engedi a szabály, az első szélvédőnek meg úgyis ilyennek kell maradnia nem? Mondjuk nekem nem tetszik a sötétítés, ha fóliáztatnák akkor csak a nyári meleg miatt a hővisszaverődésre.

Elől max 70%-osak lehetnek, a többinél tökmindegy, csak legyen két oldalsó tükör. Nekem alapból színezett, 70%-os fényáteresztésűek az üvegek.

Megosztás:

elől, oldalsó üvegeken semmi, az az semmi sem lehet.

ezt már többször is irtam.

lehet játszani, hogy ez betörés elleni fólia stb, de a gyárilag színezett üvegen kívül nem lehet semmi.

láttam már tréleren behozott autót, aminek az volt a baja, hogy fóliázva volt az üvege az első oldalsó üvegeken, és nekünk kellett leszedni a fóliát.

ja és közúti ellenőrzésen fogtk meg.

műszakin meg nem egy autónak vetették le velünk a fóliákat.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.