zotya975 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Boldog Szülinapot Zotya! ;) Köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Sok Boldog Szülinapot Zotya! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Én a multkor leszedtem a hátsó búrákat és kimosogattam belőlük a kb fél centi port, azóta sokkal fényesebbek. Én egyszer nekisetem, hogy kitörlöm, de kevés sikerre jártam. Nem lehet valahogy leszedni a búrát a foncsolról? Mert ha szétlehetne szedni, akkor lefújnám ezüstel, mert már kopott. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Én egyszer nekisetem, hogy kitörlöm, de kevés sikerre jártam. Nem lehet valahogy leszedni a búrát a foncsolról? Mert ha szétlehetne szedni, akkor lefújnám ezüstel, mert már kopott. ;) Hát én úgy láttam úgy van összeolvasztva, nem hiszem hogy szét lehetne szedni roncsolás nélkül. Én a foncsort is letörölgettem tiszta rongyal, egy darabig elbíbelődtem vele. Ja és köszönöm szépen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Hát én úgy láttam úgy van összeolvasztva, nem hiszem hogy szét lehetne szedni roncsolás nélkül. Én a foncsort is letörölgettem tiszta rongyal, egy darabig elbíbelődtem vele. Ja és köszönöm szépen! ;) Én is úgy láttam, hogy nem igen lehet szétszedni csak megkérdeztem, hátha valakinek sikerült. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Röhejes rendőrségi akciójelenet! ;) ;) ;) Hatalmas!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Felkerültek a nyári papucsok...íme egy kis ízelítô ;) http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Felkerültek a nyári papucsok...íme egy kis ízelítô ;) http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090416/P160409_20.1...ltoltes.hu_.jpg Ott még van hó? ;) Amúgy jól néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Ott még van hó? ;) Amúgy jól néz ki ;) Csak mosószer...vagyis hab ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Röhejes rendőrségi akciójelenet! ;) ;) ;) Hatalmas!!! :P ezt igen elszámolták -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Zotya a füled érjen bokáig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Heppi börszdéj Zotya! (ha lenne söröm innék rá -_- ) Polísz.... ez hungarikumnak számít, vagy máshol is ilyen érdekes izék vannak rendőrnek? ;) ;) ;) A múlt héten is nekiálltak kergetni egy motorost.. Persze benéztek egy kanyart és lekoccoltak egy szembejövőt.... nooormáális??? esélye nincs egy mocival szemben, mitökömet szántanak utána? Mondjuk az amcsiból dőlő "üldüzzüszarrá" is hülyeség szerintem. Gondolom ha nem kergetné 20 villogós, akkor lehet hogy az sem repesztene 170-el a városban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 ma úgy megrázott a kocsi kiszálláskor, hogy láttam az ívet ha hiszitek ha nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 ma úgy megrázott a kocsi kiszálláskor, hogy láttam az ívet ha hiszitek ha nem ;) Nem az autó rázott meg, hanem te ráztad meg az autót ;) (de frankón, te voltál feltöltödve, rólad sült ki a töltés :D ) az más kérdés hogy az autó nem érzi ;) -_- :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 ma úgy megrázott a kocsi kiszálláskor, hogy láttam az ívet ha hiszitek ha nem ;) akkor ívetfogtál rendesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 ezt igen elszámolták ;) parkolásból 1-es! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ma úgy megrázott a kocsi kiszálláskor, hogy láttam az ívet ha hiszitek ha nem ;) Engem már rendszeresen megvág. Már direkt úgy szálok ki, hogy pólóval hozzáérek az ajtóhoz, akkor általában az érzése nélkül kisülök. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok! Engem azóta ráz a vas amióta az auchanba vettem minőségi üléshuzatot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Köszönöm mindenkinek! ;) És nem mentél vissza, hátha tudsz segíteni? Ejnye-ejnye! ;) Én multkor majdnem megálltam egy vadidegen Astrás mellett aki a felnyitott mociháztető alatt turkált, de aztán láttam, hogy bőszen telefonál, gondoltam akkor úgyis nálam okosabbal beszél. :D Isten éltessen! Jelzem, én még anno opeles koromban megálltam segíteni egy opeles komának, aki vészvillogóval, felnyitott motorháztetővel brékelt a parkolóban. Akksigondja volt, nekem meg hátul volt a bikakábelem, beröffentettük a gépet és Go :D Én egyszer nekisetem, hogy kitörlöm, de kevés sikerre jártam. Nem lehet valahogy leszedni a búrát a foncsolról? Mert ha szétlehetne szedni, akkor lefújnám ezüstel, mert már kopott. :P "Lökjétek a padlóla! De dulván!" ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Engem már rendszeresen megvág. Már direkt úgy szálok ki, hogy pólóval hozzáérek az ajtóhoz, akkor általában az érzése nélkül kisülök. ;) Engem Gizi nem büntet így! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Engem Gizi nem büntet így! :P :P Majd fog ha leszeded a műszerfalat. Megsértődik, elkezd zörögni, és még büntetni is fog :P Újabban én is rendszeresen az ajtóval sütöm ki magam, csak azt nem értem hogy mi lett a változás a 2 hónappal ezelőtthöz képest. Addig egyszer sem volt ilyen, azóta meg minden kiszállásnál. Már komolyan direkt azokat a ruhákat vettem fel összeválogatva amire tudtam hogy volt rajtam ebben a kombóban, és akkor nem rázott. Há' most rázott ;) :D -_- :D Valami rázós csillagokállása van vagy mitök? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok!! Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudnék venni Pesten belül 4 db. gyári 13 colos dísztárcsát.Max 5000 ezer forintig. Köszike előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok!! Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudnék venni Pesten belül 4 db. gyári 13 colos dísztárcsát.Max 5000 ezer forintig. Köszike előre is. háát annyiért lassan utángyárit semlehet kapni... ;) Legalábbis újonan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Dísztárcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok!! Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudnék venni Pesten belül 4 db. gyári 13 colos dísztárcsát.Max 5000 ezer forintig. Köszike előre is. Az avatarodon könnyüfém felniket látok...akkor minek a dísztárcsa? ;) http://szego.addel.hu/products.php?prcategory=20559 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts