Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 azért annyi időm nincs, hogy karácsonyig szét legyen szedve -_- Nem nagy dolog! Gyorsan szétkapom, majd lassan össze ;) mint a Puzzle ;) Igen de a puzzle-t nem tudod rosszul összerakni, legfeljebb sehogy és egy puzzle nem is zörög menet közben ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Igen de a puzzle-t nem tudod rosszul összerakni, legfeljebb sehogy és egy puzzle nem is zörög menet közben ;) ;) -_- nekem eddig se zörgött! ;) Én a kormány levételétől kakizok, nem a műszerfal leszedéstől + visszarakástól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nekem eddig se zörgött! ;) Én a kormány levételétől kakizok, nem a műszerfal leszedéstől + visszarakástól :P kakis batmanjel ;) én azé kicsit tartok ilyen nagy megbontásoktól, de megoldható... max legközelebb tudod, hogy ez meg ez szok törni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nekem eddig se zörgött! ;) Én a kormány levételétől kakizok, nem a műszerfal leszedéstől + visszarakástól -_- Majd fog ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nah ennyire nincs senki? Mindenki így dolgozik? -_- ;) egyszer van olyan napom hogy ráérek ide irkálni, akkor is üres a fórum ;) nah mindegy, találtam egy rendkívül intelligens beszélgetőpartnert a totalcar fórumján az F-astra alatt, akkor beszélgetek vele ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Illatosító? Egy vaníliarúd hosszában megvágva, bárhova teheted, nem feltűnö. Hónapokig kellemes illat van az autóban, biotermék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Illatosító? Egy vaníliarúd hosszában megvágva, bárhova teheted, nem feltűnö. Hónapokig kellemes illat van az autóban, biotermék. ;) van benne igazság ;) de ha nyaralónál a fa alatt megállok, nyitva hagyva mindent "had szellőzzön" címszóval, fél óra alatt betámadják a hangyák az ótót :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Dávid! Hova írtad a levelet? Emailre, vagy a blog.hun belül? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Dávid! Hova írtad a levelet? Emailre, vagy a blog.hun belül? ;) az oldal alján (remekül észrevehetően) megtalálható impresszum-on belül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 van benne igazság ;) de ha nyaralónál a fa alatt megállok, nyitva hagyva mindent "had szellőzzön" címszóval, fél óra alatt betámadják a hangyák az ótót ;) ;) Én ezt nem tapasztaltam. Igaz nekem nincs nyaralóm. :D :D De sokat hagytam nyitva mindent.Még a tetőablakot is. :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 az oldal alján (remekül észrevehetően) Akárcsak a levél tartalma -_- szép volt eccsééém! ;) A sok offkirály hogy nekiállt már fikázódni... :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 az oldal alján (remekül észrevehetően) megtalálható impresszum-on belül gondolom be kéne loginolni, elötte meg regelni...de nekme csk rss feed van alul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 gondolom be kéne loginolni, elötte meg regelni...de nekme csk rss feed van alul ;) ;)katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Akkor maradjunk a kontinuum-nál :P Ti biztos a kontinuitással kevertétek ;) Köszönöm a kiokosítást Obi Van Kenobi! ;) Engem nemrég asszony meglepett a teszkóból egy illatos gekkóval (olyan, mint a gyík). Tapadókorongos és az ablakban figyel, és tök jó zöldalma illat van tőle a kocsiban. ;) Plussz még a legyeket is összekapkodja. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Illatosító? Egy vaníliarúd hosszában megvágva, bárhova teheted, nem feltűnö. Hónapokig kellemes illat van az autóban, biotermék. ;) na ezt kipróbálom! ;) Ennek van még egy jó oldala! Ha a csajém sütni akar és el akar küldeni a boltba vaniliarúdért, akkor elég a kocsihoz kimenni érte! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 kakis batmanjel ;) én azé kicsit tartok ilyen nagy megbontásoktól, de megoldható... max legközelebb tudod, hogy ez meg ez szok törni ;) nem félek a szereléstől, mert legalább jobban megismerem az autót. ;) + elvagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nah ennyire nincs senki? Mindenki így dolgozik? :D ;) egyszer van olyan napom hogy ráérek ide irkálni, akkor is üres a fórum ;) nah mindegy, találtam egy rendkívül intelligens beszélgetőpartnert a totalcar fórumján az F-astra alatt, akkor beszélgetek vele :P :D -_- én is jártam már így, hogy egész nap nem csináltam semmit, gondoltam írogatok a fórumba, erre senki sincs fent egész nap ;) Ha meg dolgozok, vagy egész nap csinálok valamit, nem győzök visszaolvasgatni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 na ezt kipróbálom! ;) Ennek van még egy jó oldala! Ha a csajém sütni akar és el akar küldeni a boltba vaniliarúdért, akkor elég a kocsihoz kimenni érte! ;) az mi? nem találkoztam még vele, hogy bemutatkozott volna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 az mi? nem találkoztam még vele, hogy bemutatkozott volna. ;) Vanília. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Vanília. ;) soha nem találkoztam még ilyennel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 soha nem találkoztam még ilyennel ;) A pudingnak olyan íze van mint ennek a barna rúdnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 A pudingnak olyan íze van mint ennek a barna rúdnak. ;) tudom milyen a vanília íz ;) de ezzel a szikkadt izével még nem találkoztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 soha nem találkoztam még ilyennel ;) Pedig finom! Ha szereted a vanilia cukrot, akkor 1kg cukorhoz beteszel egy vanilia rudat és kész a vaniliacukor ;) kb 600tf 2db, da ha félévig kitart az illata, már jobban megéri, mint illatosítót venni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Na, most kezdem ledezni a középkonzol vackát! ;) ;) Remélem, már holnap kész leszek és felteszem a képeke! ;) Kép1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Na, most kezdem ledezni a középkonzol vackát! ;) ;) Remélem, már holnap kész leszek és felteszem a képeke! ;) Kép1 jaaaa igen ezt felejtettem el a gomban lévő fehér fül is világítós :P egszerűen megoldható az is hogy teljesen más színben világítson, mint az egész -_- egy kis kipattinthatós plexilap van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts