hening Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Múltkor vkit "lecsesztem", hogy milyen koszos a váltója. Kb 1 hete cseréltem szelepfedél tömítést, és előtte lemostam a motort, váltót. Azóta így néz ki: Motor, váltó 1, váltó 2. Csak azért csináltam ezeket a képeket, nehogy megszóljatok, hogy csak baxogatni tudok mindenkit. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Jó retkes egy motortér... ;) ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 ...Csak azért csináltam ezeket a képeket, nehogy megszóljatok, hogy csak baxogatni tudok mindenkit. ;) ;) Meg amúgy is mostmár unatkozó nyugdíjas vagy és ráérsz ilyesmivel pepecselni -_- :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Múltkor vkit "lecsesztem", hogy milyen koszos a váltója. Kb 1 hete cseréltem szelepfedél tömítést, és előtte lemostam a motort, váltót. Azóta így néz ki: Motor, váltó 1, váltó 2. Csak azért csináltam ezeket a képeket, nehogy megszóljatok, hogy csak baxogatni tudok mindenkit. ;) ;) és még nincs felpolírozva a szelepház fedele? ejnye na és mi az a megfolyás a fékrásegítőn? ;) én nem is teszek most képet, mert nekem is elég trutyis, hála a becsapódó víznek, illetve az eresztős váltókulissza szimeringnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Meg amúgy is mostmár unatkozó nyugdíjas vagy és ráérsz ilyesmivel pepecselni :P ;) ;) Kíváncsi leszek milyen lesz amikor majd rólad beszélgetnek sok idő múlva az oviban: -képzeljétek a nagypapámnak van egy "egynégyes" benzines corsa a garázsában...annyira durva. Erre a többi ovis: -mi az a benzin??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Múltkor vkit "lecsesztem", hogy milyen koszos a váltója. Kb 1 hete cseréltem szelepfedél tömítést, és előtte lemostam a motort, váltót. Azóta így néz ki: Motor, váltó 1, váltó 2. Csak azért csináltam ezeket a képeket, nehogy megszóljatok, hogy csak baxogatni tudok mindenkit. ;) :P Jelentem, engem "cseszegettél" ;) hozzáteszem jogosan - már a motorteret illetően. Azóta orvosoltam, becs szó! -_- Úgy tűnik nem szivárog a szimeringnél úgyhogy csak az O gyűrűt cserélem majd. Annál, ha összejelölöm a blokkal, nem lehet elrontani valamit? Mire kell odafigyelni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Kíváncsi leszek milyen lesz amikor majd rólad beszélgetnek sok idő múlva az oviban: ... Soká lesz az még, meg meg is kell azt érni... ;) :P ;) Nesztek hányás motortér (mondjuk az olaj szépen tisztán tartja ;) ): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Soká lesz az még, meg meg is kell azt érni... ;) :D ;) Nesztek hányás motortér (mondjuk az olaj szépen tisztán tartja ;) ): http://img1.tar.hu/istf/img/36902772.jpg a 24éves wareszunk tisztább volt :P legalábbis fent, lent ahol nem is látsoztt, 2cm vastag olajsár a váltón pl -_- de azt sose láttuk, csak ha nagyon aláfeküdtünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Jó retkes egy motortér... Sztem. :P ;) Meg amúgy is mostmár unatkozó nyugdíjas vagy és ráérsz ilyesmivel pepecselni .... Te is. -_- ;) és még nincs felpolírozva a szelepház fedele? ejnye na és mi az a megfolyás a fékrásegítőn? :D én nem is teszek most képet, mert nekem is elég trutyis, hála a becsapódó víznek, illetve az eresztős váltókulissza szimeringnek. Na el lehet felejteni. Biztosan nem fogom felpolírozni. Ez nem cicás autó,ez családi verda. Csak nem szeretem, ha koszos. :D Milyen megfolyás??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Sztem. -_- ;) Te is. :D :P Na el lehet felejteni. Biztosan nem fogom felpolírozni. Ez nem cicás autó,ez családi verda. Csak nem szeretem, ha koszos. :D Milyen megfolyás??? ;) De ha nem polírozod fel akkor legalább fújd le raccsingos pirosra vagy citromsárgára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 De ha nem polírozod fel akkor legalább fújd le raccsingos pirosra vagy citromsárgára. ;) Neked is. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Múltkor vkit "lecsesztem", hogy milyen koszos a váltója. Kb 1 hete cseréltem szelepfedél tömítést, és előtte lemostam a motort, váltót. Azóta így néz ki: Motor, váltó 1, váltó 2. Csak azért csináltam ezeket a képeket, nehogy megszóljatok, hogy csak baxogatni tudok mindenkit. ;) :P Szép-szép Mi monnyuk nem a motorháztető alatt szoktunk főzni, meg enni, erre a célra mi konyhát tartunk-takarítunk -_- , Amúgy is hova pucolgassam, úgyis olajos lesz, én meg ott kapnék agyvérzést ha meglátnám hogy egy hét múlva hogy néz ki megint ;) "jóazúgy" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Milyen megfolyás??? ;) a fékrásegítőn mintha láttam volna egy csorgás nyomot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 a fékrásegítőn mintha láttam volna egy csorgás nyomot. Sztem csak a festék lett lecseszve róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Sztem csak a festék lett lecseszve róla. ki kell javítani ;) ;) am a váltókulissza szimeringjét nem lehet csak úgy kicserélni, ha kiveszem a két sztiftet a rudazatból és szétkötöm? kivehető az úgy, hogy vissza is rakhassam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 ki kell javítani ;) ;) am a váltókulissza szimeringjét nem lehet csak úgy kicserélni, ha kiveszem a két sztiftet a rudazatból és szétkötöm? kivehető az úgy, hogy vissza is rakhassam? Nem. Le kell szedni a váltókulisszát is, mert a tengelyben van egy csap, amit ki kell ütni ahhoz, hogy a tengelyt ki tudd húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Azt kérdi az imént az asszony: "Tudod hol van a G pontod?" ;) Mondom hogyne, az Opel márkakereskedésekben... -_- ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Azt kérdi az imént az asszony: "Tudod hol van a G pontod?" ;) Mondom hogyne, az Opel márkakereskedésekben... :P ;) ;) :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 :P -_- :D Hát na.. ;) ;) :P Megnyomod és bekapcsol a parasztklíma? :D (Ablakok lemennek.) Dehogyisnemán, ha te azt tudnád.. :P már csak egy olyan mágnesszelepet kell találni valahol ami feszültségre lezár, alapból meg nyitva van.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hát na.. :D ;) :D Dehogyisnemán, ha te azt tudnád.. :P már csak egy olyan mágnesszelepet kell találni valahol ami feszültségre lezár, alapból meg nyitva van.. ;) ;) Homályosíts fel, kérlek. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Felhomályosításként: Nem, szerintem semmit nem fog csinálni, csak menő az AC gomb a konzolon ;) :P Tévedés, teljesen más a terv vele szal majd akkor is ezt mondd ha a poros álláson állva hagylak egy "cég ajándéka" koromfelhő kíséretében... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Felhomályosításként: Tévedés, teljesen más a terv vele szal majd akkor is ezt mondd ha a poros álláson állva hagylak egy "cég ajándéka" koromfelhő kíséretében... ;) ;) Biturbós géped lesz és az kapcsolja a másodikat? :P Amúgy nálam is gyakorlatilag turbó. ;) Be van kapcsolva, odalépek neki, kikapcsolom és ugrik a kocsi. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Ö meg "ö" meg "ö", nem egészen, pontosabban az a mágnesszelep a dúsító vákuumrendszerébe szólna bele ;) a további lehetőségeket meg majd látom még... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Úgy látszik, hogy csapágyas lett a fórummotor ;) Nem gyengén lassú. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Úgy látszik, hogy csapágyas lett a fórummotor ;) Nem gyengén lassú. ;) :P Jah, nálam is. Pedig 20/10 Mbps-s netem van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts