Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Meg lehet csinálni egy Tigrát is olyanra hogy ne a "tündibündi" szó jusson eszébe róla a ránézőknek, hanem inkább valami "húbazze..." essen ki a száján. Kis munka, utána meg nagy feeling ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Milla felett? Dehogyis. Coupe gsi caravan-ja pont 1millió volt nemrég még használtautón. én 3 napja néztem, és ami 2.0ás mocival volt caravan az milla felett volt. 500nál többet nem adnék érte, egyért se. mivel nem is lesz több, meg egy 10-12 éves autóért ne kérjenek már többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 én 3 napja néztem, és ami 2.0ás mocival volt caravan az milla felett volt. 500nál többet nem adnék érte, egyért se. mivel nem is lesz több, meg egy 10-12 éves autóért ne kérjenek már többet. Egyik Másik Ezek bőven alatta vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Meg lehet csinálni egy Tigrát is olyanra hogy ne a "tündibündi" szó jusson eszébe róla a ránézőknek, hanem inkább valami "húbazze..." essen ki a száján. Kis munka, utána meg nagy feeling ;) :P hát nemtom, nem annyira kis meló, már egy szép egyedi hűtőmaszk se -_- a hátsó üléssel mi lesz? az akármilyen sárkányos üléshuzat után is vicc ;) vagy a helyére egy mélyláda és még lesz csomagtartó is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Egyik Másik Ezek bőven alatta vannak. mikor kerestem nemtaláltam ezeket az első ritka darab kék belsővel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Egyik Másik Ezek bőven alatta vannak. jól néznek ki ;) és az áruk sem veszélyesek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 egyébként mi van a gyíkkal??? S.S. ?? már jóideje nem került be egyik elkészített leírás se vmiről lemaradtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 hát nemtom, nem annyira kis meló, már egy szép egyedi hűtőmaszk se ;) a hátsó üléssel mi lesz? az akármilyen sárkányos üléshuzat után is vicc ;) vagy a helyére egy mélyláda és még leshttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/biggrin.gifz csomagtartó is? ;) tigra nem családi egyterű. Ha kefélni kell akkor ott a motorháztető, a hátsó ülésre elfér a csajod táskája a mélyládikával kitámasztva fel sem borul. Amúgy meg nem saját gyártású melóra gondoltam hanem egy pár előre létező toldatra. Láttam már párat és elég jól kinéztek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 tigra nem családi egyterű. Ha kefélni kell akkor ott a motorháztető, a hátsó ülésre elfér a csajod táskája a mélyládikával kitámasztva fel sem borul. Amúgy meg nem saját gyártású melóra gondoltam hanem egy pár előre létező toldatra. Láttam már párat és elég jól kinéztek akkor vegyél magadnak szép leszel benne ;) ;) :P -_- :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Ez már jól néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 akkor vegyél magadnak szép leszel benne ;) ;) :P -_- :D ;) Ne ríjjál, láttam már olyan tigrát amiben el tudtam volna képzelni magam. Amúgy emlékeztetnélek hogy egy 97'-es fiestában is megtalálható vagyok időnként, de amit bemutat gyorsulásban, meggyőzi a többséget hogy ne rajtam röhögjenek hanem az ellenfélen:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Ez már jól néz ki ;) jól néznek ki, de sztem nőies Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 jól néznek ki, de sztem nőies Legyen. Ha mindenki ugyan azt gondolná mindenről elég unalmas világ lenne ez ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Ne ríjjál, láttam már olyan tigrát amiben el tudtam volna képzelni magam. Amúgy emlékeztetnélek hogy egy 97'-es fiestában is megtalálható vagyok időnként, de amit bemutat gyorsulásban, meggyőzi a többséget hogy ne rajtam röhögjenek hanem az ellenfélen:P amíg kiszálsz levered a fejed vagy 3szor, meg csupa horpadás a tető de bentről kifelé ;) ;) ;) azt am nagyi megkíméli te meg szétgyorsulod? :P ejnye -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 ak amíg kiszálsz levered a fejed vagy 3szor, meg csupa horpadás a tető de bentről kifelé -_- :D ;) Üvegtető nem szokott horpadni ;) :P Amúgy a ribinek is be van (pontosabban KI van) horpadva a teteje 3 helyen. Hölgy a tűsarkúben effekt ;) :D :P Valakinek használni is kell, különben ellustul :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Legyen. Ha mindenki ugyan azt gondolná mindenről elég unalmas világ lenne ez ;) :P nem is mondtam, hogy kövess, izlésben, vagy bármi másban. majd lámpánál dobok csókot ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Üvegtető nem szokott horpadni ;) :D Amúgy a ribinek is be van (pontosabban KI van) horpadva a teteje 3 helyen. Hölgy a tűsarkúben effekt ;) -_- ;) Valakinek használni is kell, különben ellustul :D az a buszmegállós kellemes 70es? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 nem is mondtam, hogy kövess, izlésben, vagy bármi másban. majd lámpánál dobok csókot :P -_- Majd villantom hozzá a s.ggem, oda menjen ;) :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 az a buszmegállós kellemes 70es? :P mész te a .... :D -_- :D ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Majd villantom hozzá a s.ggem, oda menjen ;) :D ;) :P ;) mivel alig férsz be bajos lesz -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 mész te a .... :D -_- :P ;) ;) ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 na egy pillanat! ;) ehez nem értek! -_- Mi az a face előtti és utáni? "Face lift" magyarul azt jelenti, hogy 1994 szeptember 1. ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 "Face lift" magyarul azt jelenti, hogy 1994 szeptember 1. ;) ;) :P jóvanna! -_- köszi! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 "Face lift" magyarul azt jelenti, hogy 1994 szeptember 1. ;) ;) ;) face lift debi trevis-el azt a műsort láttátok már? magyarra fordítva szerintem: átátlakítva az az ráncfelvarrott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 jóvanna! ;) köszi! :P ;) Az amit te összekevertél a gömbölyű tükreiddel, meg a fehér indexekkel. A Gizi nem is létezik, csak két idősík között megrekedt mutáns -_- ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts