daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Az ilyen hogy néz ki? ;) Úgy, ahogy a képen látod. ;) Ez már facelift utáni, csak kivették a "közepét". ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Az ilyen hogy néz ki? ;) szerintem kicsit butuska ezzel a hűtőmaszkkal.
daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 ez a winkler a totalcaros ??? am sokan nem is ismerik csak az 1.4 nyócat, 60 lóval, ezért fikázzák... aztán mikor egy 1.6Se lealázza őket csak lesnek... ;) vagy van mikor az 1.4 nyóc v 60ló ;) Én is hasonlóan jártam. Másik cégtől jöttek oda emberek, hogy na, az F astra. Beindítom és egyik nagy autósnak képzelő emberke megszólalt: "Feldübörgött a 60 pacika". Aztán mondtam neki, hogy nekem legalább nem fapad HDi pözsóm van, és nem 60 ló, mert nem 1.4. Oszt otthagytam, illetve lemaradt. ;)
spzoli Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 ez a winkler a totalcaros ??? am sokan nem is ismerik csak az 1.4 nyócat, 60 lóval, ezért fikázzák... aztán mikor egy 1.6Se lealázza őket csak lesnek... ;) vagy van mikor az 1.4 nyóc v 60ló :P nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Úgy, ahogy a képen látod. ;) Ez már facelift utáni, csak kivették a "közepét". ;) attol kicsit többről van szó. sajnos ha csak kivenném, akkor rondán ottmaradna a jel helye a rosták végén a bevágás... ezért van még gyári rácsom benne, de tervezgetem a jelnélkülit már, van is egy jó kis rácsom hozzá ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;) hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta?
daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;) Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;)
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Én is hasonlóan jártam. Másik cégtől jöttek oda emberek, hogy na, az F astra. Beindítom és egyik nagy autósnak képzelő emberke megszólalt: "Feldübörgött a 60 pacika". Aztán mondtam neki, hogy nekem legalább nem fapad HDi pözsóm van, és nem 60 ló, mert nem 1.4. Oszt otthagytam, illetve lemaradt. ;) Én 93-as astrámba legalább büszkén ülök, nem úgy mint a szutyokiban ;) Hozzám jöhet bárki, hogy "olyan öreg sz autód, mint az országút, csak 60LE, meg stb" De én nem fizetek min. 30e törlesztőt, saját autó, nem a banké! A haverom tesója egyszer ezt vágta hozzám és elmondtam neki, hogy nekem 4,5-5l között eszik, súlyadó egy félévre 2700FT. Ő tavaly kihozta az új cliót és 65e-be van neki az autó havonta. Ezek után elkussolt. ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;) gyári állapotban szebb autó nincs korabeliek között, és elérhető áron, mint az F astra, akárki akármit mond.
spzoli Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta? sztem azt épp nem fikázta Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;) ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Én 93-as astrámba legalább büszkén ülök, nem úgy mint a szutyokiban ;) Hozzám jöhet bárki, hogy "olyan öreg sz autód, mint az országút, csak 60LE, meg stb" De én nem fizetek min. 30e törlesztőt, saját autó, nem a banké! A haverom tesója egyszer ezt vágta hozzám és elmondtam neki, hogy nekem 4,5-5l között eszik, súlyadó egy félévre 2700FT. Ő tavaly kihozta az új cliót és 65e-be van neki az autó havonta. Ezek után elkussolt. ;) ha olyat vett lesz az még több is ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 sztem azt épp nem fikázta ;) eléggé izlésficamos... meglátszik, az is, hogy nem is volt sokáig divatban... sose tetszett, sztem gagyi az a felni.
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 ha olyat vett lesz az még több is ;) azóta már volt egy párszor szervizbe, mert már ki kellett cserélni egy-két dolgot ;) ;)
daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta? Megjegyzem, az nem is GSi, amit fikázott. ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Megjegyzem, az nem is GSi, amit fikázott. ;) nemtudom milyen az de sztem szép, meg eléggé igényes volt amit láttam róla.
daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 nemtudom milyen az de sztem szép, meg eléggé igényes volt amit láttam róla. Bár lehet tévedek, mert most néztem a galériát és ott van átmenetes színű GSi. Csak épp az szép is. ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 azóta már volt egy párszor szervizbe, mert már ki kellett cserélni egy-két dolgot ;) ;) jóbarátok lesznek a szerelő meg ő ;)
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Bár lehet tévedek, mert most néztem a galériát és ott van átmenetes színű GSi. Csak épp az szép is. ;) én átnéztem az az oldalt de csak a tultuningold zöld volt. nekem nem működik csak?
daykiller Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 én átnéztem az az oldalt de csak a tultuningold zöld volt. nekem nem működik csak? a cikkben látható képek valamelyikére rányomsz és megjelenik a galéria. ;) Ott található egy piros-fehér átmenteses GSi.
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 a cikkben látható képek valamelyikére rányomsz és megjelenik a galéria. ;) Ott található egy piros-fehér átmenteses GSi. jaaaa értem oké ;)
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Winkler Róbert: "Ide egy Tolsztoj kéne, hogy kérlelhetetlen pszichológiai logikával írja meg a katartikus pillanatot, amikor valaki beleszeret egy F Astrába. Most tényleg, hogyan? A formájába? Nincs is neki formája. Az izgalmas műszaki tartalomba?" Ez már haverok között is 5l vér ;) ;)
krokodil14 Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémámra: Elektromos ablakot szertnék bekötni astra f-be. Kapcsolási rajz hiányában megakadtam!!!!! Segítségeteket előre is köszönöm!!! Üdv.
Novy Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Winkler Róbert: "Ide egy Tolsztoj kéne, hogy kérlelhetetlen pszichológiai logikával írja meg a katartikus pillanatot, amikor valaki beleszeret egy F Astrába. Most tényleg, hogyan? A formájába? Nincs is neki formája. Az izgalmas műszaki tartalomba?" Ez már haverok között is 5l vér ;) ;) hát a 2esgófgtijének nagy formája volt...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 hát a 2esgófgtijének nagy formája volt... nekem az a piros-fehér astra nagyon bejött ;) ;)
krokodil14 Elküldve Április12, 2009 Elküldve Április12, 2009 Jóestét!!! Tud nekem valaki segíteni??????
Recommended Posts