brezsó Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) ;) ;) Talán bemutatkozik a Forma 1-ben is! :P -_- :D ..mondhatnám hogy "hűha!".. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) ;) ;) Talán bemutatkozik a Forma 1-ben is! :P -_- :D ..mondhatnám hogy "hűha!".. :P Hűha! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) ;) ;) Talán bemutatkozik a Forma 1-ben is! :P -_- :D ..mondhatnám hogy "hűha!".. ;) Ez ám a V6-os bestia! :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) Talán bemutatkozik a Forma 1-ben is! :P -_- :D ..mondhatnám hogy "hűha!".. :D Ezaz, őt szívesebben nézném a végén a riportoknál :P (de akkor muszáj lesz szerezni a közvetítésekhez egy női tolmácsot, mert összecarom magam a röhögéstől ha megszólal Pozsgay József hangján) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Tippeljetek hány gyári alkatrész van Benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Ezaz, őt szívesebben nézném a végén a riportoknál ;) (de akkor muszáj lesz szerezni a közvetítésekhez egy női tolmácsot, mert összecarom magam a röhögéstől ha megszólal Pozsgay József hangján) :P ;) ;) Már, legalábbis az eddigi két futamon, nem ő volt a szinkrontolmács :P , de tény hogy az új is pasi. -_- Tippeljetek hány gyári alkatrész van Benne :D Vagy úgy 30 drb... talán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Már, legalábbis az eddigi két futamon, nem ő volt a szinkrontolmács :P , de tény hogy az új is pasi. -_- Vagy úgy 30 drb... talán. :D Jah, idén ennyi forma1-et láttam ;) ;) ;) Az a 30 darab is annyi amennyi a műszeregységben benne van. :D :P (minusz a számlap, meg a krómkeret) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is szerelgetnék valamit a hétvégén, de nem nagyon van mit. Nekem éppenséggel lenne mit, megvettem mindent a hátsó fék cseréhez, tegnap a munkahengereket, meg az olajat is, csak időm nincs rá. Kaptam kölcsön Hiltit, kiböktem vele a kerítést, és jó hír, hogy csont nélkül beférek a fa mellett. ;) Holnap muszáj lesz tankolnom, ugyhogy megínt elmarad a tank leszedése is. ;) Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is gondolkozom rajta erőteljesen. ;) Ne gondolkozz (még megfájdul a fejed ;) ), gyere !!! ;) :P Mi péntek-szombaton leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem éppenséggel lenne mit, megvettem mindent a hátsó fék cseréhez, tegnap a munkahengereket, meg az olajat is, csak időm nincs rá. Kaptam kölcsön Hiltit, kiböktem vele a kerítést, és jó hír, hogy csont nélkül beférek a fa mellett. :D Holnap muszáj lesz tankolnom, ugyhogy megínt elmarad a tank leszedése is. ;) Klikk! Majd ha asszony otthonhagyja a.... -_- ---> szegény tükör :P :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ... Kaptam kölcsön Hiltit, kiböktem vele a kerítést, és jó hír, hogy csont nélkül beférek a fa mellett. ;) Klikk! A tükör helyét akkor nem kellet kifűrészelni? ;) Ha jól emlékszem volt ilyen verzió is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Majd ha asszony otthonhagyja a.... -_- ---> szegény tükör :D :D ;) ;) :P Á, simán befér! Csak a bal tükröt kell figyelnem, ha az 5 centivel megy el a fa mellett akkor a mások oldalon marad olyan 15 centi. Amúgy pont az asszony nem engedi kivágni a fát. ;) Majd holnap csinálok képet amikor bejárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 lesz még itt tükörcsere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 A tükör helyét akkor nem kellet kifűrészelni? :P Ha jól emlékszem volt ilyen verzió is. ;) Volt hát ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 lesz még itt tükörcsere... Hamarosan várható lesz, hogy Zotya kiírja a következő mondatot a fórumba: Ma megvettem az új tükröket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Hamarosan várható lesz, hogy Zotya kiírja a következő mondatot a fórumba: Ma megvettem az új tükröket! ;) Igazából vannak tartalék tükrök, mert a kézi állításúnak ugyanolyan a burkolata mint az elektromosnak. De nem a tükör a necces, mert az ott van mellettem 50 centire, azt látom, hanem a másik oldalon a hátsó kerékív. Ott a legszélesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Igazából vannak tartalék tükrök, mert a kézi állításúnak ugyanolyan a burkolata mint az elektromosnak. De nem a tükör a necces, mert az ott van mellettem 50 centire, azt látom, hanem a másik oldalon a hátsó kerékív. Ott a legszélesebb. Nekem a bal oldali visszapillantóba ki kellene cserélnem a tükröt ;) Lehet csak simán tükröt venni bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem a bal oldali visszapillantóba ki kellene cserélnem a tükröt ;) Lehet csak simán tükröt venni bele? aha lehet és nem is nagy összeg. egy két ezer ft nekem is kellene egy jobbost, mert az nem jó már ilyen rücskök vannak benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem a bal oldali visszapillantóba ki kellene cserélnem a tükröt ;) Lehet csak simán tükröt venni bele? Nekem is, körberohadás van. ;) Amúgy széles erős szerszámmal aláfeszítesz és kipattan. Előtte persze érdemes úgy állítani, hogy minél kijjebb legyen a külső széle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem is, körberohadás van. ;) Amúgy széles erős szerszámmal aláfeszítesz és kipattan. Előtte persze érdemes úgy állítani, hogy minél kijjebb legyen a külső széle. én szedtem ki skoda tökröket, de piszok nehezen jött ki de ha cserés a tükörlap, akkor törni is lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 én szedtem ki skoda tökröket, de piszok nehezen jött ki de ha cserés a tükörlap, akkor törni is lehet ;) Igaz. ;) Asszem én már alapból veszek mindkét oldalra fűthetőt előre gondolkozván az elektromos tükrökre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem is, körberohadás van. ;) Amúgy széles erős szerszámmal aláfeszítesz és kipattan. Előtte persze érdemes úgy állítani, hogy minél kijjebb legyen a külső széle. aha lehet és nem is nagy összeg. egy két ezer ft nekem is kellene egy jobbost, mert az nem jó már ilyen rücskök vannak benne... Köszi a válaszokat! ;) Nekem meg ahogy mostam az autót, befolyt a tükör mögé a víz és érdekes foltok jelentek meg rajta, amik minden mosás utám egyre nagyobbak. Jövőhéten megnézem, milyen áron jutok a tükörhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Igaz. ;) Asszem én már alapból veszek mindkét oldalra fűthetőt előre gondolkozván az elektromos tükrökre. ;) a fűthető tükör mennyi kavics? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Igaz. ;) Asszem én már alapból veszek mindkét oldalra fűthetőt előre gondolkozván az elektromos tükrökre. ;) ez nem rossz ötlet... akár manuálishoz is beköthető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 a fűthető tükör mennyi kavics? ;) 3000-3500Ft körül mozog. De neked másmilyen kell mint nekem. Tiéd még szögletes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts