Laleekirály Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Piros tojás, kék tojás, Nekem is van két tojás, Föl a szoknyát, le a bugyit, Hadd locsoljam meg a nyuszit. Húsvét napján azt kívánom, Legyen rúzsos a tojásom ! Lábam között két tojás, pirosra van festve, Ha én azzal meglocsollak, mehetsz egyből gyesre. Sivatagban jár a teve Tele van a töke vele Nálam van a töke leve Meglocsolhatlak-e vele? Izzad a talpam Kemény a f*rkam Ha meglocsollak Segítessz majd rajtam? Zöld erdőben jártam, elestem azt hánytam. Föl akartam állni, de újra kellet hányni. ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Na. Húsvét alkalmából, megcsináltam a belső levegőkeringetést. Megtaláltam az elveszett csövet és rádugtam a helyére, tökéletesen üzemel, hallani a sziszegését, amint kikapcsolom és ha már szét borítottam a közép konzolt, csináltam pár fotót. Ha van rá igény megosztom a nagyközönséggel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Na. Húsvét alkalmából, megcsináltam a belső levegőkeringetést. Megtaláltam az elveszett csövet és rádugtam a helyére, tökéletesen üzemel, hallani a sziszegését, amint kikapcsolom és ha már szét borítottam a közép konzolt, csináltam pár fotót. Ha van rá igény megosztom a nagyközönséggel. ;) engem érdekelne pár kép azután, hogy a kívülről látható csavarokat leszedtem. a bowdenek kiakasztása stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 engem érdekelne pár kép azután, hogy a kívülről látható csavarokat leszedtem. a bowdenek kiakasztása stb. Csinálok neked leírást, ami akár mehetne GyIK-be is, csak épp olyan képeket készítettem, ahol már minden ki volt bontva középről és csak a csatik és a bowdenek látszanak, meg ügye a két vákuumcső. Viszont jelenleg 56k modemes netem van. Diginet behalt nálunk és marad a chello, ami ultrabrutál lassú, főleg a DNS szerverei miatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Csinálok neked leírást, ami akár mehetne GyIK-be is, csak épp olyan képeket készítettem, ahol már minden ki volt bontva középről és csak a csatik és a bowdenek látszanak, meg ügye a két vákuumcső. Viszont jelenleg 56k modemes netem van. Diginet behalt nálunk és marad a chello, ami ultrabrutál lassú, főleg a DNS szerverei miatt. ;) nemtudom mikor, de akkor ha én is nekikezdek, akkor fényképezek sorba mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 nemtudom mikor, de akkor ha én is nekikezdek, akkor fényképezek sorba mindent szerintem én holnap kapom szét, mert eddig nem volt időm ledezni! ;) Én is csinálgatok majd képeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Őrjítő ez a fórum! Baromi lassú, és minden 3. percben kidob a Firefox! ;) Nektek is? Máshol nem csinálja nekem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Őrjítő ez a fórum! Baromi lassú, és minden 3. percben kidob a Firefox! ;) Nektek is? Máshol nem csinálja nekem.... nekem csak időnként belassul, de nem gyengén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 nekem csak időnként belassul, de nem gyengén ;) Jah lassul néha mintha behúznám a kéziféket. De kidobni nem szok engem a tűzróka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 "Lassú az autóm, lassú a netem -úgysem sietek..." ;) szal én nem vettem észre, hogy valamit kinlódna... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Őrjítő ez a fórum! Baromi lassú, és minden 3. percben kidob a Firefox! ;) Nektek is? Máshol nem csinálja nekem.... Nálam is megszokott, hogy lassú mint a szemét. Nem a Firefox-szal van a probléma, hanem szerverszinten. Van 2 tippem, hogy miért. Az egyik, ez a fórum motor. Dolgoztam már ilyennel régebben és nincs róla túl jó véleményem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nálam is nagyon slow motion.....na de KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nemtudom mikor, de akkor ha én is nekikezdek, akkor fényképezek sorba mindent Nna. Kormány burkolat leszed, műszeregység takaró műanyagát leszeded. Kiszeded a két középső befúvórácsot, mindegyik alatt találsz két csavart, kitekered. Kijelzőt kiszeded, mind a négy csavart kitekered. Autórádiót érdemes kiszedni és az antenna és az ISO csatit ki tudod pattintani a keretből majd, amikor már kijött a konzol. Sőt, inkább érdemes a rádió kiszedésével kezdeni. Kipattintod a három tekerőgombot, a két szélső alatt 1-1 csavar. A középsőt úgy tudod, hogy alányúls vékony csavarhúzóval és kipattintod. Valamint még alul fogja látható helyen kettő csavar a konzolt. Ezután ki tudod emelni az egészet. Ilyenkor tudod levenni a rádió csatlakozásait és az elakadásjelző aljzatát is. Azt úgy kell, hogy ügye kiveszed a belét az elakadásjelzőnek és lefele ki lehet csúsztatni, csak be kell feszíteni valamivel, hogy a két szélső pöcök engedjen. Ha minden megvan, akkor hátradobod a konzolt. A rádió helyénél van egy keret, amit a két szélén fog 1-1 csavar, azt is szedd ki. Fűtéskonzolnál a bowdeneket úgy lehet a legkönnyebben leszedni, hogy a kettő darab jobb szélén lévőket először a bütykökre rácsatlakozó bowdent csavarhúzóval aláfeszítve leszeded, majd a bowden rögzítését kell kipattanintani. Az ilyen elforgatós módszer, van egy kis nyúlványa, amivel elforgatva kipattan. Másikoldalt már nehezebb meló, de a másik kettő levétele után már kijön egy kicsivel jobban. A helyzet hasonló, csak ennél nem pöcökre van ráhúzva a bowden csavart vége, hanem egy fül van, amit rá kell csúsztatni a mozgókar végére. A bowden rögzítése ugyanazzal a módszerrel kipattintható, csak nehezebb. A negyedik képen látható ennek a bowdennek a vége. Nekem alapból feszül és a visszarakásnál is kínlódás. Ezután leszeded a két csövet a belső leveggőkeringetőről, majd a csatlakozókat. Összekeverni nem lehet a bowdeneket, mert ez egyik jobbról, a másik balról érkezik a konzolhoz, a harmadik meg ügye teljesen más végkialakítású. Visszarakásnál fordított sorrendben, vagy ahogy érzed. ;) A végeredmény: Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Ezen meg bejelöltem a három bowden helyét: Kép5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Kellemes ünnepeket, mindenkinek. ;) Itt van két versike: Van nálam egy kölnisüveg, métereset spriccel, mivel ilyen rakoncátlan, lezártam egy sliccel. Ferrarival érkeztem, hú de nagyot fékeztem. Okos vagyok, szép és laza, locsoljak vagy húzzak haza? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is szerelgetnék valamit a hétvégén, de nem nagyon van mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Ha gondolod kerítek neked valamit... -_- ;) ;) ;) Apropó, lesz rövidesen egy kis (na jó, nem is olyan kicsi) találkozó Soltvadkerten melyről bővebben itt lehet olvasgatni. Én még erősen kérdéses vagyok jelenlétileg de ha minden igaz elvileg szombaton beesek a kapun -jó szokásomhoz híven :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Khm.. Mélykék! Árts már ennek az izének valamit légyszives mert úgy látszik nálam is elkezdődtek a fórum kinlódásai... THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 na ugye!!!! már tegnap előtt mondta, és a gépemet fikáztad köcse ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Ha gondolod kerítek neked valamit... :D ;) ;) ;) Apropó, lesz rövidesen egy kis (na jó, nem is olyan kicsi) találkozó Soltvadkerten melyről bővebben itt lehet olvasgatni. Én még erősen kérdéses vagyok jelenlétileg de ha minden igaz elvileg szombaton beesek a kapun -jó szokásomhoz híven :D Gondolkodok én is rajta, csak először kell egy megbízható nyári gumikészlet. :P Mindhárom napra nem mennék szerintem. Csak mondjuk szombaton. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 na ugye!!!! már tegnap előtt mondta, és a gépemet fikáztad köcse ;) Én most készítettem fel a gépemet a nyári melegekre. 2 hónap 3 hét és 1 nap után leállítottam a wendazt. ;) Hűtések, tápegység kitakarítva, proci letakarítva, újrapasztázva, plusz 2 venti beüzemelve. 64 fokról egyből lement a proci hőmérséklete 52 fokra. Meg a gépházban 34 fokról 28-ra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én most készítettem fel a gépemet a nyári melegekre. 2 hónap 3 hét és 1 nap után leállítottam a wendazt. ;) Hűtések, tápegység kitakarítva, proci letakarítva, újrapasztázva, plusz 2 venti beüzemelve. 64 fokról egyből lement a proci hőmérséklete 52 fokra. Meg a gépházban 34 fokról 28-ra. ;) Nekem is megy éjjel-nappal a gép. Megpróbálom rávenni magamat, hogy kitakarítsam ;), mert már nagyon poros. Kép 1 Kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ...köcse :D Neszójjábe! ;) Amúgy meg hol maradtál? A poros álláson? ;) Gondoltam, hogy mögé állsz a ződ Kadétnak oszt jössz te is wazze! :D Oszt sehun nem vagy, he... ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem is megy éjjel-nappal a gép. Megpróbálom rávenni magamat, hogy kitakarítsam ;), mert már nagyon poros. Kép 1 Kép 2 ez por? ;) am ez nem is rossz ötlet... lehet nekem is ezért hangosabb a gépem... de eléggé be van rakva az asztal alá, és ez s osk cucc, mire visszadugok mindentbele ;) hát nem egyszerű. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Neszójjábe! ;) Amúgy meg hol maradtál? A poros álláson? ;) Gondoltam, hogy mögé állsz a ződ Kadétnak oszt jössz te is wazze! :D Oszt sehun nem vagy, he... ;) :P -_- jolvan bameg, de ha nem tegnap este szolt volna a békaúr... jobb lett volna, na meg nem saját a verda, azt egész napokra nemtudom mindig elkérni.... de kedtől megy faterom melózni, és két-3 heteket nem lesz itthol, akkor majd szervezünk egyet. no meg van debrecenben egy lányka is őt is meglátogatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Gondolkodok én is rajta, csak először kell egy megbízható nyári gumikészlet. ;) Mindhárom napra nem mennék szerintem. Csak mondjuk szombaton. ;) Én is gondolkozom rajta erőteljesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts