Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Sziasztok! Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam. http://kepfeltoltes.hu/view/090409/szeleps...ltoltes.hu_.jpg Szépek :lol: Csak az a baj, hogy az ilyenfajta szelepsapkák fogyóeszközök az autókon :lol: A havernak 2 napig volt rajta, aztán valaki észrevette, utána meg el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szépek :lol: Csak az a baj, hogy az ilyenfajta szelepsapkák fogyóeszközök az autókon :lol: A havernak 2 napig volt rajta, aztán valaki észrevette, utána meg el ;) Köszi! Reméljük nem nyúlják le. Bár az esetlek 90%ában őrzött parkolóban van a kocsi, de ha nem akkor nem sokáig állok olyan helyen. Hát ha meglátnám hogy valaki csavargatja lefele hátúlról alárúgnék úgy hogy megfejelné a kerékjárat tetejét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Hát ha meglátnám hogy valaki csavargatja lefele hátúlról alárúgnék úgy hogy megfejelné a kerékjárat tetejét. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 a hétvégén úgy lepucoltam kipolíroztam a kocsit hogy csak na. Duda szar volt ( csak egy kábel volt lecsúszva ) azt is megcsináltam, meg láttam hogy a bal olaldali fényszóró be van esve... Rájöttem hogy a tartóbak le van törve, aztán megoldottam okosba, vastag kartonpapírral kipóckoltam. És újra egyszintbe van mindkét lámpa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 a hétvégén úgy lepucoltam kipolíroztam a kocsit hogy csak na. Duda szar volt ( csak egy kábel volt lecsúszva ) azt is megcsináltam, meg láttam hogy a bal olaldali fényszóró be van esve... Rájöttem hogy a tartóbak le van törve, aztán megoldottam okosba, vastag kartonpapírral kipóckoltam. És újra egyszintbe van mindkét lámpa ;) azé ez csak ideidlenes ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 azé ez csak ideidlenes ugye? Az, na de fogalmam sincs mikor fogom elszánni magam hogy megcsináljam. Egy darabig jólvan ez így. Nem látszik a karton. Olyan mintha nem is lenne eltörve. jaj vasárnap meg fater állt ki a garázsból és levitte a jobb visszapillantót........ De tett rá másikat 3ezerért. Én ki nem fizetem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Az, na de fogalmam sincs mikor fogom elszánni magam hogy megcsináljam. Egy darabig jólvan ez így. Nem látszik a karton. Olyan mintha nem is lenne eltörve. jaj vasárnap meg fater állt ki a garázsból és levitte a jobb visszapillantót........ De tett rá másikat 3ezerért. Én ki nem fizetem. ;) hát ha eccer ő vitte le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 hát ha eccer ő vitte le :lol: Még sumákolni akart... ;) :lol: mert hazahozta a kocsit, és akkor én mennék el vele haverhoz. Nézem az anyósülés előtt van valami.... Felveszem. A Jobb visszapillantó..... Na jó akkor bementem és mondta hogy mit művelt. Az a jó hogy nem lehet észrevenni hogy cserélve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Ezt láttátok már? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Egy ráklikk után simán.. B) :( nem lehet rossz a cucc de hát kinek van arra rávalója? :lol: Nekem tuti nem.. :) ha lenne is inkább a kocsit pipecíteném ki :P az lenne aztán a valódi élmény ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Ezt láttátok már? ;) Az eleje tetszik, a hátulja meg olyan, mint a Corsa D. A caravan viszont teljesen jó, azt a G-nél sem tudták elrontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Ezt láttátok már? ;) Kb egy hete már belinkeltem az új Astrát de nem vette észre senki...fontolgattam is az öngyilkosságot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 A caravan viszont teljesen jó, azt a G-nél sem tudták elrontani. Szerinted az szép? ;) Egyszerű mint a faék. Ennek a hátulja meganyés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Kb egy hete már belinkeltem az új Astrát de nem vette észre senki...fontolgattam is az öngyilkosságot :lol: Bezzeg a cicisnőket azokat mindig észrevesszük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Bezzeg a cicisnőket azokat mindig észrevesszük! ;) mert a cicisnőknek szebb a karosszériájuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 nekem is a kombi tetszik jobban, így rajz alapján. érdekes, hogy egyre kevesebb ideig futnak a modellek... F 10éven keresztül ment ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 nekem is a kombi tetszik jobban, így rajz alapján. érdekes, hogy egyre kevesebb ideig futnak a modellek... F 10éven keresztül ment ;) nem hiába... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Ezt láttátok már? ;) Van egy bizonyos fokú Audi/VW beütése a karosszériának, leginkább a Caravan verzióban. Szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Bezzeg a cicisnőket azokat mindig észrevesszük! ;) Cicisnők? hol? hol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Szerinted az szép? ;) Egyszerű mint a faék. Ennek a hátulja meganyés! A sedannál mindenesetre szebb. Ha a sedan vagy caravan közül kéne már választani, akkor coupe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Cicisnők? hol? hol? ;) Mivan Pitta, dógozna a gyíkod? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Hűha! :lol: Hűha! ;) :lol: Hűhahűha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Van egy bizonyos fokú Audi/VW beütése a karosszériának, leginkább a Caravan verzióban. Szerintem. ;) sztem meg BMW-t se hagyjuk ki elsőlámpákat tekintve. de nekem tecc jobban mint a hö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Hűhahűha ;) Kerekesbagoly: -Nagypapa, meztelen nő a konyhaasztalon! -Huhuhuhúúú.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Hűhahűha :lol: Az előző két "hűha" alatt volt valami jó, gondoltam egy duplahűha ütheti, de azt nyomkodhatom, cici nem lesz alatta. Írjál másik hűhát ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts