Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Inkább sörárpára :lol: :lol: Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :lol: :lol: milyen fű? mi vastag? he? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na ez füst... ;) Ááhh. Nem láttad még a Székesfehérvári iparos M62 115-ös Szergejt, mikor odateszi neki a mozdonyvezető. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ááhh. Nem láttad még a Székesfehérvári iparos M62 115-ös Szergejt, mikor odateszi neki a mozdonyvezető. :lol: Ez a mozdony se gyenge füstöt nyom beindulásnál! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ez a mozdony se gyenge füstöt nyom beindulásnál! :lol: ;) Na az a szergej is így indul, utána meg fehér füstöt nyomat. :) Még az az érdekes abban a mozdonyban, hogy a 6 motorból, csak 3 üzemel már és a gázkar mellé oda van írva, hogy "ésszel!!!". :lol: Különben csak erőlködik a motor és meg se moccan a mozdony. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na az a szergej is így indul, utána meg fehér füstöt nyomat. :) Még az az érdekes abban a mozdonyban, hogy a 6 motorból, csak 3 üzemel már és a gázkar mellé oda van írva, hogy "ésszel!!!". ;) Különben csak erőlködik a motor és meg se moccan a mozdony. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 milyen fű? mi vastag? he? :lol: ;) Szenilis.. :lol: :lol: Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ;) Szenilis.. :lol: :lol: Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :lol: :) :( multhét péntek: szalizás Mayánál. se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt... most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 multhét péntek: szalizás Mayánál. se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt... most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel. Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;) majd fog ott is borúlni akkor nemsokára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 majd fog ott is borúlni akkor nemsokára. mára ide nem mondtak semmit :lol: Nem lenne baj, ha esne, mert nagyon kellene az eső. Száraz minden ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Mostani felhőkép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. :lol: Nekem is húzni kéne már a gyufát hazafele, na de teccik ez az Uborka, jó, hogy lehet hekkelni.. :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. ;) A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol: Én meg fázok a 13 éves autómba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :lol: A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;) Hűha! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :( A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;) Hűha! :lol: Hát igen! Nagy az isten állatkertje! :lol: Hűha! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kiskunfélegyháza - Kiskunyhófele! ;) :lol: :lol: :lol: Gyógyegér! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kiskunfélegyháza - Kiskunyhófele! ;) :lol: :lol: :lol: Gyógyegér! :) :( és a kopelastra? B) am voltam most gyöngyösön, itthon 20 fok gyöngyösöb 26 hazafelé meg 16 volt itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban ........ és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :( A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. :lol: Hűha! :) Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;) Jah a hűha... Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;) Jah a hűha... Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol: szerintem is van kétféle jeladó. mintha régebben is lett volna erről szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Sziasztok! Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Sziasztok! Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam. Max 30 perc és el lessz árverezve ;) Nálunk 10 perc volt a rekord :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Max 30 perc és el lessz árverezve :lol: Nálunk 10 perc volt a rekord :lol: Képpel nem idézünk! Javítsd ki, mielőtt egy errejáró modi megteszi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts