Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Inkább sörárpára :lol: :lol:

Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :) :(

Elküldve
Na az a szergej is így indul, utána meg fehér füstöt nyomat. :)

Még az az érdekes abban a mozdonyban, hogy a 6 motorból, csak 3 üzemel már és a gázkar mellé oda van írva, hogy "ésszel!!!". ;) Különben csak erőlködik a motor és meg se moccan a mozdony. :lol:

:lol: :lol:

Elküldve
milyen fű? mi vastag? he? :lol:

;)

Szenilis.. :lol: :lol:

Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :) :( B)

Elküldve
;)

Szenilis.. :lol: :lol:

Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :lol: :) :(

multhét péntek:

szalizás Mayánál.

se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt...

most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel.

Elküldve
multhét péntek:

szalizás Mayánál.

se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt...

most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel.

Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;)

Elküldve
Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;)

majd fog ott is borúlni akkor nemsokára.

Elküldve

Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. :lol:

Nekem is húzni kéne már a gyufát hazafele, na de teccik ez az Uborka, jó, hogy lehet hekkelni.. :) ;) :lol:

Elküldve
Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. ;)

A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol:

Elküldve
A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol:

Én meg fázok a 13 éves autómba. ;)

Elküldve

Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :lol:

A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;)

Hűha! :lol:

Elküldve
Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :(

A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;)

Hűha! :lol:

Hát igen! Nagy az isten állatkertje! :lol:

Hűha! :lol: :)

Elküldve
Kértem az opel bótban ........ és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :(

A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. :lol:

Hűha! :)

Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;)

Jah a hűha...

Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol:

Elküldve
Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;)

Jah a hűha...

Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol:

szerintem is van kétféle jeladó.

mintha régebben is lett volna erről szó.

Elküldve
Sziasztok!

Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam.

Max 30 perc és el lessz árverezve ;) Nálunk 10 perc volt a rekord :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.