Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Inkább sörárpára :lol: :lol: Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :) :(
Novy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :lol: :lol: :)
opel16v Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Úgy sejtem szereted a vastag fűben keresni a slusszkulcsot.. ;) :lol: :lol: :lol: milyen fű? mi vastag? he? :)
daykiller Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Na ez füst... ;) Ááhh. Nem láttad még a Székesfehérvári iparos M62 115-ös Szergejt, mikor odateszi neki a mozdonyvezető. :lol:
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Ááhh. Nem láttad még a Székesfehérvári iparos M62 115-ös Szergejt, mikor odateszi neki a mozdonyvezető. :lol: Ez a mozdony se gyenge füstöt nyom beindulásnál! :lol: ;)
daykiller Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Ez a mozdony se gyenge füstöt nyom beindulásnál! :lol: ;) Na az a szergej is így indul, utána meg fehér füstöt nyomat. :) Még az az érdekes abban a mozdonyban, hogy a 6 motorból, csak 3 üzemel már és a gázkar mellé oda van írva, hogy "ésszel!!!". :lol: Különben csak erőlködik a motor és meg se moccan a mozdony. :lol:
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Na az a szergej is így indul, utána meg fehér füstöt nyomat. :) Még az az érdekes abban a mozdonyban, hogy a 6 motorból, csak 3 üzemel már és a gázkar mellé oda van írva, hogy "ésszel!!!". ;) Különben csak erőlködik a motor és meg se moccan a mozdony. :lol: :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 milyen fű? mi vastag? he? :lol: ;) Szenilis.. :lol: :lol: Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :) :( B)
Novy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 ;) Szenilis.. :lol: :lol: Na de vasárnap én is tartok egy kis szalonnasütögetős kerti partyt, ugyebár ott bemattulni sem illegál... :lol: :) :( multhét péntek: szalizás Mayánál. se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt... most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel.
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 multhét péntek: szalizás Mayánál. se szali se gyújtós, se kedv mire odaértünk.. elmaradt... most meg esni akar vagy mi a rák van ezzel az idővel. Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;)
Novy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Itt 25fok van és süt a nap, mint a bolond. A nyakam, meg a fejem teljesen le van égve ;) majd fog ott is borúlni akkor nemsokára.
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 majd fog ott is borúlni akkor nemsokára. mára ide nem mondtak semmit :lol: Nem lenne baj, ha esne, mert nagyon kellene az eső. Száraz minden ;)
Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. :lol: Nekem is húzni kéne már a gyufát hazafele, na de teccik ez az Uborka, jó, hogy lehet hekkelni.. :) ;) :lol:
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Nálam is kezd bekattanni a klíma -mondjuk ez valahol nem is baj :lol: , az OK rakodógép klímáját is most renoválták meg.. ;) A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol:
daykiller Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 A sógornak az egyik traktorba csapágyas lett a klíma szíjfeszítő, az 1 éves traktorba is behalt a klíma, holnap jön a klímás :lol: Én meg fázok a 13 éves autómba. ;)
zotya975 Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :lol: A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;) Hűha! :lol:
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban olyan vizhőfok-jeladót ami passzol az új 110-fokig skálázott műszeregységhez, de azt mondta a csávó, hogy minden jeladó egyforma, nincs olyan hogy 100-as vagy 110-es órához passzol. Azt ajánlotta, hogy tegyem vissza a régi órát, mérjem ki a jeladót egy fix hőfoknál, mondjuk nyitásnál, és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :( A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. ;) Hűha! :lol: Hát igen! Nagy az isten állatkertje! :lol: Hűha! :lol: :)
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Kiskunfélegyháza - Kiskunyhófele! ;) :lol: :lol: :lol: Gyógyegér! :) :(
Novy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Kiskunfélegyháza - Kiskunyhófele! ;) :lol: :lol: :lol: Gyógyegér! :) :( és a kopelastra? B) am voltam most gyöngyösön, itthon 20 fok gyöngyösöb 26 hazafelé meg 16 volt itthon
Dáwid Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Kértem az opel bótban ........ és kalibráljam hozzá az új órát, úgy hogy megfelelő pozícióban rakom fel a mutatót. Egyszóval jó igy ahogy van. :( A tecsónál vmi barom majdnem rámgurult a lámpánál, amikor rádudáltam meg még neki járt a szája. Bosszúból átment a piroson, majdnem oldalba kapták. Jól megkaptam. :lol: Hűha! :) Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;) Jah a hűha... Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol:
Novy Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Nekem mintha úgy rémlene hogy azokat a mutatókat egy féle képpen lehet fölcsinálni mert annak egy lelapolt tengelye van. Asszem. ;) Jah a hűha... Asszony má' megint nincs otthon? :lol: :lol: szerintem is van kétféle jeladó. mintha régebben is lett volna erről szó.
Opeles90 Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 Sziasztok! Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam.
Reeckatee Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 Sziasztok! Na hogy tetszenek az új szelepsapkáim???? Egy nagyonjó Volkswagenes barátomtól kaptam. Max 30 perc és el lessz árverezve ;) Nálunk 10 perc volt a rekord :lol:
szobikari Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 Max 30 perc és el lessz árverezve :lol: Nálunk 10 perc volt a rekord :lol: Képpel nem idézünk! Javítsd ki, mielőtt egy errejáró modi megteszi. ;)
Recommended Posts