conquistador Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 szia őzikebecsinált volt estére, meg én is becsináltam,aztán meg szétcsináltam ennyire, hogy rendbecsináljam. ;) Akkor sok sikert! De remélem a fagyasztó azért megtelt fincsi hussal ha már ilyen kárt okozott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 szia őzikebecsinált volt estére, meg én is becsináltam,aztán meg szétcsináltam ennyire, hogy rendbecsináljam. :lol: elég drága vacsinak tűnik :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor sok sikert! De remélem a fagyasztó azért megtelt fincsi hussal ha már ilyen kárt okozott! ez egy éves kép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ez egy éves kép ;) és egy éve nem volt drága? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 és egy éve nem volt drága? ;) mihez képest ahhoz képest, hogy vagy 100x jöttem azon az utvonalon, és nem volt semmi csak épp akkor ahhozképest drága. ha azt nézem, kellett egy lámpa és egy index, egy hűtőmaszk kell majd meg egy motorháztető kasztnizás, és festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Tegnap vettem egy ilyet, mit ne mondjak babásan műxik és nem is volt drágának mondható -legalább ki tudom használni az eladott asztalim monitorját és nem is kajol annyit mint a tv-m. :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Aztaqrva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Aztaqrva gyenge. Nekem az 1.7 DR nagyobb füstöt is tud :lol: ;) Igaz nem a kerekek alól, de a füst az füst nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 gyenge. Nekem az 1.7 DR nagyobb füstöt is tud :lol: ;) Igaz nem a kerekek alól, de a füst az füst nem? :lol: Peeeerszeee! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 gyenge. Nekem az 1.7 DR nagyobb füstöt is tud :lol: ;) Igaz nem a kerekek alól, de a füst az füst nem? :lol: Na ez füst... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 gyenge. Nekem az 1.7 DR nagyobb füstöt is tud :lol: ;) Igaz nem a kerekek alól, de a füst az füst nem? :) nekem is! :lol: :lol: A füst, az füst! Nem baj Dáwid! A miénk nem eszik annyit! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 gyenge. Nekem az 1.7 DR nagyobb füstöt is tud :lol: ;) Igaz nem a kerekek alól, de a füst az füst nem? :lol: Szoktunk minden nyáron menni Böszörménybe a Traktor Pulling Versenyre. Ott akad füst rendesen. A legkisebb traktor 800LE, a legnagyobb 3000LE. Nem bírta a strapát Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Szoktunk minden nyáron menni Böszörménybe a Traktor Pulling Versenyre. Ott akad füst rendesen. A legkisebb traktor 800LE, a legnagyobb 3000LE. Nem bírta a strapát Nyomatékban meg gondolom 2000-től egymillió nyútonméterig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nyomatékban meg gondolom 2000-től egymillió nyútonméterig ;) Azt nem tudom, de 2007-ben olaszból jöttek traktorok (800,1200,1800 és 3000LE) és volt ott egy, amibe 400LE iveco kamion motor, 4 turbóval, nitróval, + valami méregdrága üzemanyag keverékkel volt felszerelve és 1800LE-t tudott. Tavaly németből jöttek traktorok, de állítólag most augusztusban is valami brutális gépek jönnek. 2008-tól van belépő is, az kb. 1000FT/fő. 2 napos rendezvény. Most is megyünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Még régebben láttam valahol Opel Astra F kezelési kézikönyvet PDF-ben, de most sehol nem találom. Vki tudna segíteni? Ha esetleg megvan, erre a címre jöhet csatolva: gyjanosi@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Még régebben láttam valahol Opel Astra F kezelési kézikönyvet PDF-ben, de most sehol nem találom. Vki tudna segíteni? Ha esetleg megvan, erre a címre jöhet csatolva: gyjanosi@freemail.hu Nekem van 2 féle, de 200MB. Van msn-ed? Ott gyorsabb mint e-mailban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kotama Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Sziasztok A tuning rovatban már kérdeztem,de nem jött rá válasz,megpróbálom itt ,hátha.... Mekkora mélységű hangszórók férnek el az f astra első gyári helyére?Van egy hertz dsk 16os szettem ,aminek 61mm a beépítési mélyésge,ez vajh befér vagy vennem kell kisebb mágnessel szereltet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Azt nem tudom, de 2007-ben olaszból jöttek traktorok (800,1200,1800 és 3000LE) és volt ott egy, amibe 400LE iveco kamion motor, 4 turbóval, nitróval, + valami méregdrága üzemanyag keverékkel volt felszerelve és 1800LE-t tudott. Tavaly németből jöttek traktorok, de állítólag most augusztusban is valami brutális gépek jönnek. 2008-tól van belépő is, az kb. 1000FT/fő. 2 napos rendezvény. Most is megyünk :lol: nemhiába vagy te traktoros családból :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nekem van 2 féle, de 200MB. Van msn-ed? Ott gyorsabb mint e-mailban. Még jó, hogy már hónapok óta mondják úton-útfélen, hogy egyedül ezt ne csináljuk az oldalon... ;) Akkor már inkább PÜ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Sziasztok A tuning rovatban már kérdeztem,de nem jött rá válasz,megpróbálom itt ,hátha.... Mekkora mélységű hangszórók férnek el az f astra első gyári helyére?Van egy hertz dsk 16os szettem ,aminek 61mm a beépítési mélyésge,ez vajh befér vagy vennem kell kisebb mágnessel szereltet. van olyan hogy hifi topik de a 61es nem fér be. 50 es maximum vagy 45ös a hifisek biztos megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Még jó, hogy már hónapok óta mondják úton-útfélen, hogy egyedül ezt ne csináljuk az oldalon... ;) Akkor már inkább PÜ... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 van olyan hogy hifi topik de a 61es nem fér be. 50 es maximum vagy 45ös a hifisek biztos megmondják. A Blaupunk configurator 40mm-t ír, de lehet, hogy befér nagyobb is. Ezt igazán egy Astrás tudná megmondani ;) Vagy egy collstokk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 :lol: ;) Oszt' kukoricára van-e kedved térdepelni? :lol: ( Futónagymester fogadjunk mindjárt ugrik a kommentre :lol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Oszt' kukoricára van-e kedved térdepelni? ;) ( Futónagymester fogadjunk mindjárt ugrik a kommentre :lol :lol: inkább kihagyom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Inkább sörárpára ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts