Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
lehet a legnehezebb része egyesével lekapkodni a kockákat

a többi már adódik a gyors mozgásból

nem nagy ügy ;)

nem hát, várjuk a Te videódat hasonló témában :lol: :lol: jah amúgy én is lőttem egy ták BT-s autót. perc és ugranak a képek :lol:

1

2

nah ? :)

Elküldve
nem hát, várjuk a Te videódat hasonló témában :lol: ;) jah amúgy én is lőttek egy ták BT-s autót. perc és ugranak a képek :lol:

1

2

nah ? :)

a ribit kell nézni a szélvédőben tükröződve? :( :lol:

Elküldve
tudomén :lol:

De amúgy te milyen irányban közlekedsz az autókkal ha neked az a szélvédő ahol a ribi tükröződik? ;)

Szerintem többet néz oldalra, mint előre, mert a csajokat nézi :lol: Egy idő után már az is szélvédő :lol:

Elküldve
Stefant ne keverd bele, nincs is akkora előszobatükör, amivel érdemben randizni tudna... :lol: :lol:

Ő is zsiráf? ;) :lol:

Majd fölemellek (ha tudlak :) ), hogy elérd az arcát :(

Vagy a nyakadba veszed, és ráadsz egy XXL-es méretű ballonkabátot, mint a mesékben B) :P

Elküldve
Ő is zsiráf? ;) :lol:

...

Szerinted miért kell a Corsára tetőablak? :P

...

Vagy a nyakadba veszed, és ráadsz egy XXL-es méretű ballonkabátot, mint a mesékben :lol: :lol:

És akkor Pom Bear helyett mi lennénk a Bombear :)

pombear-logos.gif

Ja tényleg, matekórán ennél a résznél volt kanyaróm. B) :P

Akkor csak kanyarban tudsz számolni? :(

Elküldve
tudomén :lol:

De amúgy te milyen irányban közlekedsz az autókkal ha neked az a szélvédő ahol a ribi tükröződik? ;)

:lol: akkor ajtóüvegről :lol:

Elküldve
Szerintem többet néz oldalra, mint előre, mert a csajokat nézi ;) Egy idő után már az is szélvédő :lol:

dehogy véd, hát le van tekerve, derékig kihajolok és kiabálok fütyölök :lol:

Elküldve
dehogy véd, hát le van tekerve, derékig kihajolok és kiabálok fütyölök :lol:

és reméled hogy a kamion a szembesávban nem jön túl közel a felezővonalhoz ;)

Elküldve
Szia Novyy!

Az a vas a képeden a tieteké? Miért lett ilyen formássan lebontva?

szia

őzikebecsinált volt estére, meg én is becsináltam,aztán meg szétcsináltam ennyire, hogy rendbecsináljam. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.