Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem állnék le vele társasjátékozni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem állnék le vele társasjátékozni! ;) Miért, egyszer sem dobott hatost, figyeltem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Miért, egyszer sem dobott hatost, figyeltem! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 lehet a legnehezebb része egyesével lekapkodni a kockákat a többi már adódik a gyors mozgásból nem nagy ügy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 lehet a legnehezebb része egyesével lekapkodni a kockákat a többi már adódik a gyors mozgásból nem nagy ügy ;) nem hát, várjuk a Te videódat hasonló témában :lol: :lol: jah amúgy én is lőttem egy ták BT-s autót. perc és ugranak a képek :lol: 1 2 nah ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem állnék le vele társasjátékozni! ;) Hát egy orvos meg kéne nézze a csávókát...ez már durván klinikai eset :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 nem hát, várjuk a Te videódat hasonló témában :lol: ;) jah amúgy én is lőttek egy ták BT-s autót. perc és ugranak a képek :lol: 1 2 nah ? :) a ribit kell nézni a szélvédőben tükröződve? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 a ribit kell nézni a szélvédőben tükröződve? :lol: ;) A ribi a lényeg mindenhol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 mondomén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 mondomén :lol: tudomén :lol: De amúgy te milyen irányban közlekedsz az autókkal ha neked az a szélvédő ahol a ribi tükröződik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Hát egy orvos meg kéne nézze a csávókát...ez már durván klinikai eset ;) A sok gyógyszertől pörög így! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 tudomén :lol: De amúgy te milyen irányban közlekedsz az autókkal ha neked az a szélvédő ahol a ribi tükröződik? ;) Szerintem többet néz oldalra, mint előre, mert a csajokat nézi :lol: Egy idő után már az is szélvédő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Stefant ne keverd bele, nincs is akkora előszobatükör, amivel érdemben randizni tudna... :lol: :lol: Ő is zsiráf? ;) :lol: Majd fölemellek (ha tudlak :) ), hogy elérd az arcát :( Vagy a nyakadba veszed, és ráadsz egy XXL-es méretű ballonkabátot, mint a mesékben B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ő is zsiráf? ;) :lol: ... Szerinted miért kell a Corsára tetőablak? :P ... Vagy a nyakadba veszed, és ráadsz egy XXL-es méretű ballonkabátot, mint a mesékben :lol: :lol: És akkor Pom Bear helyett mi lennénk a Bombear :) Ja tényleg, matekórán ennél a résznél volt kanyaróm. B) :P Akkor csak kanyarban tudsz számolni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 tudomén :lol: De amúgy te milyen irányban közlekedsz az autókkal ha neked az a szélvédő ahol a ribi tükröződik? ;) :lol: akkor ajtóüvegről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szerintem többet néz oldalra, mint előre, mert a csajokat nézi ;) Egy idő után már az is szélvédő :lol: dehogy véd, hát le van tekerve, derékig kihajolok és kiabálok fütyölök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 dehogy véd, hát le van tekerve, derékig kihajolok és kiabálok fütyölök :lol: és reméled hogy a kamion a szembesávban nem jön túl közel a felezővonalhoz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 és reméled hogy a kamion a szembesávban nem jön túl közel a felezővonalhoz ;) kemény vagyok, nemszámít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kemény vagyok, nemszámít :lol: szegény kamion ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 szegény kamion ;) jaja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szia Novyy! Az a vas a képeden a tieteké? Miért lett ilyen formássan lebontva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 jah, akkora csöcsei voltak a csajnak, azt mondta h szereti ha szopogatják a bimbókat, és csak akkor adja oda ha ....meghát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 http://m.blog.hu/sz/szakitshabirsz/image/0...sluttynurse.jpg akár. már akartam szólni h hozza át vki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 http://m.blog.hu/sz/szakitshabirsz/image/0...sluttynurse.jpg ez most higiéniai aszisztens néni?? vagy a prosztata masszírozására készül ;) am "blokkolnám" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szia Novyy! Az a vas a képeden a tieteké? Miért lett ilyen formássan lebontva? szia őzikebecsinált volt estére, meg én is becsináltam,aztán meg szétcsináltam ennyire, hogy rendbecsináljam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts