Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ;) Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges... :lol: :lol: én nem ilyen szőkét ismerek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Asszem valaki keresett egy ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Asszem valaki keresett egy ilyet. Én linkeltem be egyik nap. Viszont ilyet még nem láttam, és gsi lámpákkal nem is lehet rossz. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Én linkeltem be egyik nap. Viszont ilyet még nem láttam, és gsi lámpákkal nem is lehet rossz. LINK Oh. Nem tudtam, hogy belinkelted már. ;) Lehet, hogy szép lenne, de elég törékenyek lehetnek. De ki tudja. -- GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Egy ilyen jól mutatna a kocsiban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Na kiszedtem a műszeregységet, valamint a fűtéskonzolt. Megjavítom a villogó kék ledet a műszeregységben, kitakarítom a fűtéskonzolt és kiderítem, hogy kapcsol-e a ventikapcsoló azon része, amelyik a hátsó szélvédőfűtést kapcsolná. Meg ügye a saruk csiszolása, stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Egy ilyen jól mutatna a kocsiban. ;) Tudlak sajnálni.. :lol: :lol: (nekem a garázsban lóg mióta megvan a kocsi, azóta se igen volt benne 3-nál többször.. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Egy ilyen jól mutatna a kocsiban. ;) Nekem van, de többnyire csak akkor van benne ha plafonig van pakolva a csomitartó, és a hátsó ülésen ülnek. (meg akkor ha én ülök hátul, mert akkor ezt használom fejtámlának :lol: :lol: :) ha ennek döntöm a fejemet akkor tudok aludni :lol: :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Nosza, mit találtam -így száguldozzatok! :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Nosza, mit találtam -így száguldozzatok! B) ;) :lol: :) Pont ma dumáltam egy kis öreggel. Van egy off szutyukija on. Azt mondja most kapott egy csekket 90 ezerről. :lol: :lol: Ki sem néztem volna belőle. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Nosza, mit találtam -így száguldozzatok! :) ;) :lol: :lol: már kitrgyaltuk ezt :lol: most kevésbé ráfizetős a száguldozás, az eddigiekhez képest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Pont ma dumáltam egy kis öreggel. Van egy off szutyukija on. Azt mondja most kapott egy csekket 90 ezerről. ;) :lol: Ki sem néztem volna belőle. :lol: a "forgalom fokozott feltartása" címszóval kapta a papírt nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Pont ma dumáltam egy kis öreggel. Van egy off szutyukija on. Azt mondja most kapott egy csekket 90 ezerről. :lol: :lol: Ki sem néztem volna belőle. :( Jah, lehet hogy képes volt akár 45-50-el is repeszteni :lol: ;) egyik ismerősöm 42-re kapott ilyen csekket. A saját házától kb 100 méterre fényképezték :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 a "forgalom fokozott feltartása" címszóval kapta a papírt nem :lol: Jah, lehet hogy képes volt akár 45-50-el is repeszteni :lol: ;) egyik ismerősöm 42-re kapott ilyen csekket. A saját házától kb 100 méterre fényképezték :lol: :( Neeeeem, gyorshajtásért. Ő legalábbis ezt állította. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Neeeeem, gyorshajtásért. Ő legalábbis ezt állította. :lol: Ismerősöm is gyorshajtásért kapta. Volt kint egy 20-as tábla ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Ismerősöm is gyorshajtásért kapta. Volt kint egy 20-as tábla ;) :lol: 65-tel ment lakott területen. Azt nem tudom volt-e egyéb sebességkorlátozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 65-tel ment lakott területen. Azt nem tudom volt-e egyéb sebességkorlátozás. hát errefelé gyakori a 40es egész lakott területre :S érdekes egyébként, Tarcal közepén van egy 40es zónát feloldó tábla, de mögötte 20méterre a mérő 42 re már villog... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 hát errefelé gyakori a 40es egész lakott területre :S érdekes egyébként, Tarcal közepén van egy 40es zónát feloldó tábla, de mögötte 20méterre a mérő 42 re már villog... ;) rossz sorrendben szúrták le őket az út mellé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 rossz sorrendben szúrták le őket az út mellé ;) ha valaki járt tokajba az tudja, hogy ott olyan jó az út, meg annyira széles, hogy lehetne menni 50el... de nem mert csak 40el buzik ja persze a rendőrautó elkezdett tolni, gondolom várta, hogy gyorsulok e, aztán meg megunta, és végigdöngetett 100al.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 ha valaki járt tokajba az tudja, hogy ott olyan jó az út, meg annyira széles, hogy lehetne menni 50el... de nem mert csak 40el buzik ja persze a rendőrautó elkezdett tolni, gondolom várta, hogy gyorsulok e, aztán meg megunta, és végigdöngetett 100al.. Nekik szabad... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Nekik szabad... :lol: ;) nekem is :lol: csak ne lássák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Na elkészültem. Jól sejtettem, a kapcsoló volt rossz, azért nem üzemelt a hátsó szélvédőfűtés. Egy műanyagdarab akadályozta a kontaktot. Valószínüleg a kapcsoló elejéből letörött darab maradt ott. Megjavítva. Indexkart is kiszedtem, szétszedtem, széthullott félig, megcsiszoltam az érintkezőket, majd bezsíroztam. Az összerakása egy nagy szívás. Leginkább a visszaugrasztó pöcök visszahelyezése volt a legnehezebb feladat, de megoldottam. :lol: Próbáltam a fűtésszabályzóba SMD ledeket rakni, de nagyon szívásos meló megfelelő szerszám nélkül. :lol: Így marad kivilágítatlanul, majd később kap 3mm-es 180 fokos ledeket és beszerelem. A három izzó meg ki van égve. Egyébként van egy cső, amit nem tudom hova kell dugni. Az egyik bowdenmozgató csúcsára volt dugva. Arra tippelek, hogy a belső keringetésre kéne kötni, csak a kérdés hogyan. Van a kapcsoló végén egy nagy fehér valami, kettő kiágazó pöcökkel és a nyomógomb a belsejében mozgat egy fekete tüskét. Oda kéne dugni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Na elkészültem. Jól sejtettem, a kapcsoló volt rossz, azért nem üzemelt a hátsó szélvédőfűtés. Egy műanyagdarab akadályozta a kontaktot. Valószínüleg a kapcsoló elejéből letörött darab maradt ott. Megjavítva. Indexkart is kiszedtem, szétszedtem, széthullott félig, megcsiszoltam az érintkezőket, majd bezsíroztam. Az összerakása egy nagy szívás. Leginkább a visszaugrasztó pöcök visszahelyezése volt a legnehezebb feladat, de megoldottam. :lol: Próbáltam a fűtésszabályzóba SMD ledeket rakni, de nagyon szívásos meló megfelelő szerszám nélkül. :lol: Így marad kivilágítatlanul, majd később kap 3mm-es 180 fokos ledeket és beszerelem. A három izzó meg ki van égve. Egyébként van egy cső, amit nem tudom hova kell dugni. Az egyik bowdenmozgató csúcsára volt dugva. Arra tippelek, hogy a belső keringetésre kéne kötni, csak a kérdés hogyan. Van a kapcsoló végén egy nagy fehér valami, kettő kiágazó pöcökkel és a nyomógomb a belsejében mozgat egy fekete tüskét. Oda kéne dugni? ;) nema vákumos belső levegőkeringető csöve? képet nem csináltál a középkonzol belsejéről? a fehér cucc belső része érdekelne. én is ledezni szeretném, azt is, és kellene egy kép legalább hogy néz az ki a fekete takarólemezke alatt, amin a jelek vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 nema vákumos belső levegőkeringető csöve? képet nem csináltál a középkonzol belsejéről? a fehér cucc belső része érdekelne. én is ledezni szeretném, azt is, és kellene egy kép legalább hogy néz az ki a fekete takarólemezke alatt, amin a jelek vannak. Én is arra tippeltem, hogy annak a csöve, de akkor hova kell csatlakoztatni? Most jöttem vissza, beszereltem mindent, a csövet meg rádugtam az egyik fehér pöcökre. Van egy olyan gyanúm, hogy innen hiányzik valami. Belsejéről nincs kép, nem csináltam, csak összeszerelve. Ezen kívül nem sok minden érdekesség van a "számlap" nélkül, csak több üres fehérség. ;) Zotya! Ezen a képen látszik az a foglalat, ami a szegénységjelzőt világítja. A jobb oldali zölddel egy vonalban lévő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Én is arra tippeltem, hogy annak a csöve, de akkor hova kell csatlakoztatni? Most jöttem vissza, beszereltem mindent, a csövet meg rádugtam az egyik fehér pöcökre. Van egy olyan gyanúm, hogy innen hiányzik valami. Belsejéről nincs kép, nem csináltam, csak összeszerelve. Ezen kívül nem sok minden érdekesség van a "számlap" nélkül, csak több üres fehérség. ;) Zotya! Ezen a képen látszik az a foglalat, ami a szegénységjelzőt világítja. A jobb oldali zölddel egy vonalban lévő. :lol: a két utcsó kép furi gellert kapott és nem múköd egyébként az első kép is elég volt, a bowdenek ott csatlakoznak hátul, szóval a fehér cucc üres, mehet bele akár panelal is a sok led. smd leddel lenn igazi, de sztem 5mmes led is belefér. vagy szerinted ott az magas már? hm, majd elfektetetem, amúgy se jó ha direktbe világít egyből rá az előlapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts