opel16v Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ezek közül egypárat rögtön kizárhatok akkor máris szükül a kör...pl a felnik és a gumik tökéletesek! Aham. És ezt honnan tudod ilyen biztosra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 na lépek, kezdek vmit ezekkel a sziklákkal... ha nem jövök sokáig, pl estig, akkor rámzúgott, és meghóttam :lol: jólenne mi? ;) na csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 na lépek, kezdek vmit ezekkel a sziklákkal... ha nem jövök sokáig, pl estig, akkor rámzúgott, és meghóttam :lol: jólenne mi? :lol: na csákó nemgond, túltesszük rajta magunkat, de azért valamit ránkhagyhatnál :lol: ;) De valami opelbe valót, ne a szikláidat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok valaki le irja nekem mijen xenon kitt talalna egy astra f 93-as kiadasra? koszi J. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok valaki le irja nekem mijen xenon kitt talalna egy astra f 93-as kiadasra? koszi J. Biztos velem van a baj, de én nem tudom dekódolni a mondatot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Biztos velem van a baj, de én nem tudom dekódolni a mondatot... ;) kszenont szeretne belecsinálni egy 93-as F-be és némi írásos információt kér az ittlevőktől hogy milyet lehet beletenni. (legalábbis valami ilyesmit szedtem ki belőle) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kszenont szeretne belecsinálni egy 93-as F-be és némi írásos információt kér az ittlevőktől hogy milyet lehet beletenni. (legalábbis valami ilyesmit szedtem ki belőle) mivel gondolom nincs se fényszorómosója, se automatikus fényszóromagasság-állítása, ezért nem legális a dolog :lol: más kérdés, hogy sokan ennek ellenére meghúzzák ezt a lépést, ezek azok, akik égre-földre világítanak éjszaka, ha jönnek szembe, és lószart sem látsz tőlük ;) harmadrészt az utólagos kszenonok nemsoksemmit érnek, egy jobb izzóval többre mész. negyedrészt kszenonizzót projektoros lámpatesthez illik csak használni, különben összevissza szórja a fényt, lsd 2. pont :lol: Én nagyon az utólagos kszenon ellen vagyok ( a kókányolt fajta ellen persze ), ellenben csodálom, ha jön szembe egy bmw, rover, vagy valami márkásabb autó, a fényében szinte varrni lehetne, kb 5x annyit lát, mint én, és szinte kevésbé vakít, mint a normál h4-es izzójú autók... Az tetszik nekem is :) De eközött és az utólagos kókányolt fosok között kb Makó és Jeruzsálem esete a tótmarival... A fenti sorok az én véleményemet tükrözik, fellebezésnek, ellenvetésnek HELYE NINCS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco77 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 kszenont szeretne belecsinálni egy 93-as F-be és némi írásos információt kér az ittlevőktől hogy milyet lehet beletenni. (legalábbis valami ilyesmit szedtem ki belőle) Igy van szerintem eleg ertheto volt a kerdesem, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 A fenti sorok az én véleményemet tükrözik, fellebezésnek, ellenvetésnek HELYE NINCS! ;) Amúgy meg gyakorolj egy kicsit, és te is megértesz majd mindent :lol: : értelmező feladat 1. lecke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Igy van szerintem eleg ertheto volt a kerdesem, nem? Kis odaigyelős olvasásból jah. ;) A lényeg hogy a gyári búra alá ne tolj be xenont, mert nem oda való. Xenonhoz kellenek dolgok, ha már fényszórómosó, meg automata magasságállító nem is (ami amúgy kötelező, mert kékbácsi is analizál ha nincs) egy sima, átlátszó búra mindenképp kell. Lásd angel lámpák. gyíkban a hátrányait is leírta Spzoli, onnan sokat megtudhatsz róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Kis odaigyelős olvasásból jah. :lol: A lényeg hogy a gyári búra alá ne tolj be xenont, mert nem oda való. Xenonhoz kellenek dolgok, ha már fényszórómosó, meg automata magasságállító nem is (ami amúgy kötelező, mert kékbácsi is analizál ha nincs) egy sima, átlátszó búra mindenképp kell. Lásd angel lámpák. gyíkban a hátrányait is leírta Spzoli, onnan sokat megtudhatsz róla. "agonizál"-t vagy "análizál"-t akartál írni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 "agonizál"-t vagy "análizál"-t akartál írni? ;) Azt akartam amit írtam, csak ha leírom hogy seggbeb.sz akkor meg vagyok moderálva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Igy van szerintem eleg ertheto volt a kerdesem, nem? Nekem szükségem volt egy tolmácsra :lol: Amúgy megválaszoltam ;) + olvasgass a GYIK-ban is, már oda is érkezett hozzászólás a témában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nekem szükségem volt egy tolmácsra :lol: Amúgy megválaszoltam ;) + olvasgass a GYIK-ban is, már oda is érkezett hozzászólás a témában... Leckét átvetted? Tessék megírni a házit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Azt akartam amit írtam, csak ha leírom hogy seggbeb.sz akkor meg vagyok moderálva :lol: ;) Legalább hasznos lenne és nem tudna visszaülni:D Szinte mindig sötétben indulok, ezek az új "csodák" kiégetik a szemem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Leckét átvetted? Tessék megírni a házit :lol: Na-na-na-na-na ;) Legalább hasznos lenne és nem tudna visszaülni:D Szinte mindig sötétben indulok, ezek az új "csodák" kiégetik a szemem. Jaja, én is épp ezt mondtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 A fenti sorok az én véleményemet tükrözik, fellebezésnek, ellenvetésnek HELYE NINCS! ;) Végülis demokráciában élünk, vagy mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Végülis demokráciában élünk, vagy mi ;) Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! :lol: gondoltam, átörökítem a hagyományokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! ;) gondoltam, átörökítem a hagyományokat :lol: ez a Karimokrácia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ez a Karimokrácia :lol: najólvan, még a végén megvádolnak, hogy személyi kultuszt hozok létre ;) az oldal meg tartózkodik az illegális tartalmaktól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 najólvan, még a végén megvádolnak, hogy személyi kultuszt hozok létre ;) az oldal meg tartózkodik az illegális tartalmaktól :lol: illegális? csak mutasd meg az ötletadó levelet és már igazolva is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! ;) Ilyen papírt én is vettem nemrég 30e ft-ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Igy van szerintem eleg ertheto volt a kerdesem, nem? egy kicsit érdekesen néztem én is, pedig én vagyok a másik aki hasonlóképpen ír néha. egyébként bemész egy "tuning" cuccokkal is foglalkozó boltba, és az összes lehetőséget elmutatják neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 egy kicsit érdekesen néztem én is, pedig én vagyok a másik aki hasonlóképpen ír néha. egyébként bemész egy "tuning" cuccokkal is foglalkozó boltba, és az összes lehetőséget elmutatják neked :lol: Nah megjöttél? :lol: hogy vannak a kavicsaid? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nah megjöttél? :lol: hogy vannak a kavicsaid? :lol: ;) még maradt holnapra is, pedig a cimbora is besegített. de még faterom megvariálja azért is... úgyhogy még kitart holnap egész napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts