Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezek közül egypárat rögtön kizárhatok akkor máris szükül a kör...pl a felnik és a gumik tökéletesek!

Aham. És ezt honnan tudod ilyen biztosra? ;)

Elküldve

na lépek, kezdek vmit ezekkel a sziklákkal...

ha nem jövök sokáig, pl estig, akkor rámzúgott, és meghóttam :lol:

jólenne mi? ;)

na csákó

Elküldve
na lépek, kezdek vmit ezekkel a sziklákkal...

ha nem jövök sokáig, pl estig, akkor rámzúgott, és meghóttam :lol:

jólenne mi? :lol:

na csákó

nemgond, túltesszük rajta magunkat, de azért valamit ránkhagyhatnál :lol: ;)

De valami opelbe valót, ne a szikláidat :)

Elküldve
Biztos velem van a baj, de én nem tudom dekódolni a mondatot... ;)

kszenont szeretne belecsinálni egy 93-as F-be és némi írásos információt kér az ittlevőktől hogy milyet lehet beletenni.

(legalábbis valami ilyesmit szedtem ki belőle)

Elküldve
kszenont szeretne belecsinálni egy 93-as F-be és némi írásos információt kér az ittlevőktől hogy milyet lehet beletenni.

mivel gondolom nincs se fényszorómosója, se automatikus fényszóromagasság-állítása, ezért nem legális a dolog :lol:

más kérdés, hogy sokan ennek ellenére meghúzzák ezt a lépést, ezek azok, akik égre-földre világítanak éjszaka, ha jönnek szembe, és lószart sem látsz tőlük ;)

harmadrészt az utólagos kszenonok nemsoksemmit érnek, egy jobb izzóval többre mész.

negyedrészt kszenonizzót projektoros lámpatesthez illik csak használni, különben összevissza szórja a fényt, lsd 2. pont :lol:

Én nagyon az utólagos kszenon ellen vagyok ( a kókányolt fajta ellen persze ), ellenben csodálom, ha jön szembe egy bmw, rover, vagy valami márkásabb autó, a fényében szinte varrni lehetne, kb 5x annyit lát, mint én, és szinte kevésbé vakít, mint a normál h4-es izzójú autók... Az tetszik nekem is :) De eközött és az utólagos kókányolt fosok között kb Makó és Jeruzsálem esete a tótmarival...

A fenti sorok az én véleményemet tükrözik, fellebezésnek, ellenvetésnek HELYE NINCS! :lol:

Elküldve

Igy van szerintem eleg ertheto volt a kerdesem, nem?

Elküldve

Kis odaigyelős olvasásból jah. ;) A lényeg hogy a gyári búra alá ne tolj be xenont, mert nem oda való. Xenonhoz kellenek dolgok, ha már fényszórómosó, meg automata magasságállító nem is (ami amúgy kötelező, mert kékbácsi is analizál ha nincs) egy sima, átlátszó búra mindenképp kell. Lásd angel lámpák. gyíkban a hátrányait is leírta Spzoli, onnan sokat megtudhatsz róla.

Elküldve
Kis odaigyelős olvasásból jah. :lol: A lényeg hogy a gyári búra alá ne tolj be xenont, mert nem oda való. Xenonhoz kellenek dolgok, ha már fényszórómosó, meg automata magasságállító nem is (ami amúgy kötelező, mert kékbácsi is analizál ha nincs) egy sima, átlátszó búra mindenképp kell. Lásd angel lámpák. gyíkban a hátrányait is leírta Spzoli, onnan sokat megtudhatsz róla.

"agonizál"-t vagy "análizál"-t akartál írni? ;)

Elküldve
"agonizál"-t vagy "análizál"-t akartál írni? ;)

Azt akartam amit írtam, csak ha leírom hogy seggbeb.sz akkor meg vagyok moderálva :lol: :lol:

Elküldve

Nekem szükségem volt egy tolmácsra :lol:

Amúgy megválaszoltam ;) + olvasgass a GYIK-ban is, már oda is érkezett hozzászólás a témában...

Elküldve
Nekem szükségem volt egy tolmácsra :lol:

Amúgy megválaszoltam ;) + olvasgass a GYIK-ban is, már oda is érkezett hozzászólás a témában...

Leckét átvetted? Tessék megírni a házit :lol:

Elküldve
Azt akartam amit írtam, csak ha leírom hogy seggbeb.sz akkor meg vagyok moderálva :lol: ;)

Legalább hasznos lenne és nem tudna visszaülni:D Szinte mindig sötétben indulok, ezek az új "csodák" kiégetik a szemem.

Elküldve
Leckét átvetted? Tessék megírni a házit :lol:

Na-na-na-na-na ;)

Legalább hasznos lenne és nem tudna visszaülni:D Szinte mindig sötétben indulok, ezek az új "csodák" kiégetik a szemem.

Jaja, én is épp ezt mondtam :lol:

Elküldve
Végülis demokráciában élünk, vagy mi ;)

Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! :lol:

gondoltam, átörökítem a hagyományokat :lol:

Elküldve
Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! ;)

gondoltam, átörökítem a hagyományokat :lol:

ez a Karimokrácia :lol:

Elküldve
najólvan, még a végén megvádolnak, hogy személyi kultuszt hozok létre ;) az oldal meg tartózkodik az illegális tartalmaktól :lol:

illegális? csak mutasd meg az ötletadó levelet és már igazolva is van :lol:

Elküldve
Egyszer kaptam egy olyan papírost, ami úgy kezdődött, hogy a magyar köztársaság nevében! és úgy végződött, hogy fellebbezésnek helye nincs! ;)

Ilyen papírt én is vettem nemrég 30e ft-ért :lol:

Elküldve

egy kicsit érdekesen néztem én is, pedig én vagyok a másik aki hasonlóképpen ír néha.

egyébként bemész egy "tuning" cuccokkal is foglalkozó boltba, és az összes lehetőséget elmutatják neked ;)

Elküldve
egy kicsit érdekesen néztem én is, pedig én vagyok a másik aki hasonlóképpen ír néha.

egyébként bemész egy "tuning" cuccokkal is foglalkozó boltba, és az összes lehetőséget elmutatják neked :lol:

Nah megjöttél? :lol: hogy vannak a kavicsaid? :lol: ;)

Elküldve
Nah megjöttél? :lol: hogy vannak a kavicsaid? :lol: ;)

még maradt holnapra is, pedig a cimbora is besegített.

de még faterom megvariálja azért is... úgyhogy még kitart holnap egész napra.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.