Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Én azért megnézném még a féktárcsákat is, mennyire "hullámosak". nemlátsz bameg? ;) 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol:
J0hnny Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 igekötő az ige előtt van egybeírjuk :lol: leellenőrzm kipróbálom stb. ;)
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 ;) jó tudom, hogy pont én dumálok, de neki senki se szólt, bezzeg nekem :lol: :lol: és ez nagyon szúrja a szemem nektek hogy hogy nem?
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 igekötő az ige előtt van egybeírjuk :lol: leellenőrzm kipróbálom stb. ha nyelvtanos-kötözkődösdit jáCCunk akkor a leellenőrzöm utolsó "ö"-jét ki kell hagyni ;)
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 jó tudom, hogy pont én dumálok, de neki senki se szólt, bezzeg nekem :) :lol: és ez nagyon szúrja a szemem nektek hogy hogy nem? úgy hogy már immunisak lettünk rá mert tőled akkora dózisban kaptuk :( ;) :lol: (ne vedd komolyan, csak egy kicsit :lol: )
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 nemlátsz bameg? :lol: 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol: Ezt észrevettem, de főnökúrnak nem szólok be ;) megvártam hogy más kezdje :lol:
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 ha nyelvtanos-kötözkődösdit jáCCunk akkor a leellenőrzöm utolsó "ö"-jét ki kell hagyni :lol: szar a billentyűm, és látni se látok :lol: észre se vettem bocsi ;) szal leellenőrzöm
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Tök jó hogy itt nézegetem a matricáimat és nincs mire feltenni ;) régen még vártam a "bent ülős" napokat , most meg itt haldoklok hogy nem ülhetek autóba :lol:
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Ezt észrevettem, de főnökúrnak nem szólok be ;) megvártam hogy más kezdje :lol: abszolút nem beszólás, és Hening nem az a fajta, hogy kötekedni kezd, hanem többnyire(mert volt rá példa) egy huh tényleg -el letudja nincs ebből semmi :lol: és gondolom a dolog komolyságára fényt vet a röhögő fej :lol:
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Tök jó hogy itt nézegetem a matricáimat és nincs mire feltenni ;) régen még vártam a "bent ülős" napokat , most meg itt haldoklok hogy nem ülhetek autóba :lol: tedd a homlokodra én meg mehetek akertbe követhordani, amit majd vmikor a kocsifeljáróhoz fogunk használni :S
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 abszolút nem beszólás, és Hening nem az a fajta, hogy kötekedni kezd, hanem többnyire(mert volt rá példa) egy huh tényleg -el letudja nincs ebből semmi :( és gondolom a dolog komolyságára fényt vet a röhögő fej :lol: De ha én lennék ő (akkor azon kívül hogy jó autóm lenne ;) ) kihasználnám koromból fakadó előnyöket és egy "büdöskölyke!!" felkiáltással rúgnám ki az emelőt :lol: :) :lol:
hening Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 nemlátsz bameg? ;) 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol: Sry, vmiért elnéztem.
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 tedd a homlokodra én meg mehetek akertbe követhordani, amit majd vmikor a kocsifeljáróhoz fogunk használni :S látod, a paneldzsungelben már megvan a kocsifeljáró gyárilag ;) (szimplán minden beton, szal ilyen gond nincs) :lol: :) :lol: költözz lakótelepre és le van a kertásós-kőhordós probléma :lol:
hening Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 De ha én lennék ő (akkor azon kívül hogy jó autóm lenne ;) ) kihasználnám koromból fakadó előnyöket és egy "büdöskölyke!!" felkiáltással rúgnám ki az emelőt :lol: :lol: :lol: Miből gondolod, hogy én ilyet tennék?? Mutattam már példát rá??
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Miből gondolod, hogy én ilyet tennék?? Mutattam már példát rá?? Nem, de nem is vagyok te ;)
hening Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Nem, de nem is vagyok te :lol: Naaaa. Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Mert akkor aztán jön a "BÜDÖSKÖLKE". ;) :lol:
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 én mondtam :lol: laktam lakótelepen... nem volt lift 4. en laktunk ;) egyébként tetszett, csak szűk volt. meg azért nem rossz, hogy kimegyek az udvarra, és szétgórom a kocsit, és ha nem is rakom össze, akkor se fogja más továbbontani :lol:
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Naaaa. Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Mert akkor aztán jön a "BÜDÖSKÖLKE". ;) :( sir, yes sir! :lol: Novy, a hűtőmaszkodat elvitték :lol: (az autó többi részével együtt :lol: ) haverom volt ott tegnap és asszondta ment egy fószer és elviszi egyben az egészet a héten. :)
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 sir, yes sir! :lol: Novy, a hűtőmaszkodat elvitték ;) (az autó többi részével együtt :lol: ) haverom volt ott tegnap és asszondta ment egy fószer és elviszi egyben az egészet a héten. :lol: hát... akkor még előtte gyorsan le...hattad volna nekem :)
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 hát... akkor még előtte gyorsan le...hattad volna nekem :lol: Megtekintett állapotban viszi. Ha megtekinti-kifizeti-elmegy én közbe bontogatok még aztán visszajön hogy vigye amit kinézett, lehet hogy érdekes fejet vágna :lol: Amúgy meg nem voltam ott, csak haver, ő meg már így is lekuncsorogta róla a kipufogót ;)
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 biztos van egy balos astrája ;) am most nézema tvt és megint az a műsor van, ahol egy rakás opelt bontanak zúznak be :S astra omi cali fehér astrának targoncával nyitják ki a mocitetőt :S minjá sírok most épp piros astrát nedvteelnítenek nationalen neh fehér caravan, dízelek is... a piroson se volt meg a tanksapi :lol: beengednének egy ilyen helyre, még akkor is rángatnám kifelé a cuccokat, mikor emelik be a zúzóba :lol:
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Megtekintett állapotban viszi. Ha megtekinti-kifizeti-elmegy én közbe bontogatok még aztán visszajön hogy vigye amit kinézett, lehet hogy érdekes fejet vágna :lol: Amúgy meg nem voltam ott, csak haver, ő meg már így is lekuncsorogta róla a kipufogót ;) szted engem érdekel a feje? :lol: asetom kiaz még ha tudnám is, akkor se nagyon :lol:
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 biztos van egy balos astrája :lol: am most nézema tvt és megint az a műsor van, ahol egy rakás opelt bontanak zúznak be :S astra omi cali fehér astrának targoncával nyitják ki a mocitetőt :S minjá sírok most épp piros astrát nedvteelnítenek nationalen neh fehér caravan, dízelek is... a piroson se volt meg a tanksapi :( Már nem is kell, van mivel letakarni :lol: B) Kár hogy a takaró itt van az asztalomon, a tanksapi ajtó meg valahol a város másik felén... ;) Amúgy meg rászoktál az opelhorrorra? :lol: nézesd meg a hrr-el mit szól hozzá :)
Tápiószecső Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 hát őőő igen de sokminden jogsértés. mp3 film, szinte minden amit le lehet a netről tölteni. úgy 80% sztem de ha nem találnak a fórumon konkrétan arra vonatkozó linket, akkor a fórum is kevésbé lesz jogsértő. daykiller is kijavíthaná az idézetét ezen okból. Nem megmagyarázni kell, meg kibújni, meg kiskaput keresni. A fórum nem támogatja semmilyen szinten a jogsértő tartalmak terjesztését, és hótra nem lényeg hogy kicsit jogsértő a dolog vagy nagyon.
Novy Elküldve Április1, 2009 Elküldve Április1, 2009 Már nem is kell, van mivel letakarni :lol: :) Kár hogy a takaró itt van az asztalomon, a tanksapi ajtó meg valahol a város másik felén... ;) Amúgy meg rászoktál az opelhorrorra? :lol: nézesd meg a hrr-el mit szól hozzá :lol: nem alapból se szeretem a horrort, de most ez van a tvben. a távirányító meg valaho a szoba másik végében
Recommended Posts