Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Én azért megnézném még a féktárcsákat is, mennyire "hullámosak". nemlátsz bameg? ;) 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 igekötő az ige előtt van egybeírjuk :lol: leellenőrzm kipróbálom stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ;) jó tudom, hogy pont én dumálok, de neki senki se szólt, bezzeg nekem :lol: :lol: és ez nagyon szúrja a szemem nektek hogy hogy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 igekötő az ige előtt van egybeírjuk :lol: leellenőrzm kipróbálom stb. ha nyelvtanos-kötözkődösdit jáCCunk akkor a leellenőrzöm utolsó "ö"-jét ki kell hagyni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 jó tudom, hogy pont én dumálok, de neki senki se szólt, bezzeg nekem :) :lol: és ez nagyon szúrja a szemem nektek hogy hogy nem? úgy hogy már immunisak lettünk rá mert tőled akkora dózisban kaptuk :( ;) :lol: (ne vedd komolyan, csak egy kicsit :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 nemlátsz bameg? :lol: 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol: Ezt észrevettem, de főnökúrnak nem szólok be ;) megvártam hogy más kezdje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ha nyelvtanos-kötözkődösdit jáCCunk akkor a leellenőrzöm utolsó "ö"-jét ki kell hagyni :lol: szar a billentyűm, és látni se látok :lol: észre se vettem bocsi ;) szal leellenőrzöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tök jó hogy itt nézegetem a matricáimat és nincs mire feltenni ;) régen még vártam a "bent ülős" napokat , most meg itt haldoklok hogy nem ülhetek autóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Ezt észrevettem, de főnökúrnak nem szólok be ;) megvártam hogy más kezdje :lol: abszolút nem beszólás, és Hening nem az a fajta, hogy kötekedni kezd, hanem többnyire(mert volt rá példa) egy huh tényleg -el letudja nincs ebből semmi :lol: és gondolom a dolog komolyságára fényt vet a röhögő fej :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tök jó hogy itt nézegetem a matricáimat és nincs mire feltenni ;) régen még vártam a "bent ülős" napokat , most meg itt haldoklok hogy nem ülhetek autóba :lol: tedd a homlokodra én meg mehetek akertbe követhordani, amit majd vmikor a kocsifeljáróhoz fogunk használni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 abszolút nem beszólás, és Hening nem az a fajta, hogy kötekedni kezd, hanem többnyire(mert volt rá példa) egy huh tényleg -el letudja nincs ebből semmi :( és gondolom a dolog komolyságára fényt vet a röhögő fej :lol: De ha én lennék ő (akkor azon kívül hogy jó autóm lenne ;) ) kihasználnám koromból fakadó előnyöket és egy "büdöskölyke!!" felkiáltással rúgnám ki az emelőt :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 nemlátsz bameg? ;) 2. dolognak írtam, a féktárcsa állapotát :lol: Sry, vmiért elnéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 tedd a homlokodra én meg mehetek akertbe követhordani, amit majd vmikor a kocsifeljáróhoz fogunk használni :S látod, a paneldzsungelben már megvan a kocsifeljáró gyárilag ;) (szimplán minden beton, szal ilyen gond nincs) :lol: :) :lol: költözz lakótelepre és le van a kertásós-kőhordós probléma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 De ha én lennék ő (akkor azon kívül hogy jó autóm lenne ;) ) kihasználnám koromból fakadó előnyöket és egy "büdöskölyke!!" felkiáltással rúgnám ki az emelőt :lol: :lol: :lol: Miből gondolod, hogy én ilyet tennék?? Mutattam már példát rá?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Miből gondolod, hogy én ilyet tennék?? Mutattam már példát rá?? Nem, de nem is vagyok te ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nem, de nem is vagyok te :lol: Naaaa. Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Mert akkor aztán jön a "BÜDÖSKÖLKE". ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 én mondtam :lol: laktam lakótelepen... nem volt lift 4. en laktunk ;) egyébként tetszett, csak szűk volt. meg azért nem rossz, hogy kimegyek az udvarra, és szétgórom a kocsit, és ha nem is rakom össze, akkor se fogja más továbbontani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Naaaa. Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Mert akkor aztán jön a "BÜDÖSKÖLKE". ;) :( sir, yes sir! :lol: Novy, a hűtőmaszkodat elvitték :lol: (az autó többi részével együtt :lol: ) haverom volt ott tegnap és asszondta ment egy fószer és elviszi egyben az egészet a héten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 sir, yes sir! :lol: Novy, a hűtőmaszkodat elvitték ;) (az autó többi részével együtt :lol: ) haverom volt ott tegnap és asszondta ment egy fószer és elviszi egyben az egészet a héten. :lol: hát... akkor még előtte gyorsan le...hattad volna nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 hát... akkor még előtte gyorsan le...hattad volna nekem :lol: Megtekintett állapotban viszi. Ha megtekinti-kifizeti-elmegy én közbe bontogatok még aztán visszajön hogy vigye amit kinézett, lehet hogy érdekes fejet vágna :lol: Amúgy meg nem voltam ott, csak haver, ő meg már így is lekuncsorogta róla a kipufogót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 biztos van egy balos astrája ;) am most nézema tvt és megint az a műsor van, ahol egy rakás opelt bontanak zúznak be :S astra omi cali fehér astrának targoncával nyitják ki a mocitetőt :S minjá sírok most épp piros astrát nedvteelnítenek nationalen neh fehér caravan, dízelek is... a piroson se volt meg a tanksapi :lol: beengednének egy ilyen helyre, még akkor is rángatnám kifelé a cuccokat, mikor emelik be a zúzóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Megtekintett állapotban viszi. Ha megtekinti-kifizeti-elmegy én közbe bontogatok még aztán visszajön hogy vigye amit kinézett, lehet hogy érdekes fejet vágna :lol: Amúgy meg nem voltam ott, csak haver, ő meg már így is lekuncsorogta róla a kipufogót ;) szted engem érdekel a feje? :lol: asetom kiaz még ha tudnám is, akkor se nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 biztos van egy balos astrája :lol: am most nézema tvt és megint az a műsor van, ahol egy rakás opelt bontanak zúznak be :S astra omi cali fehér astrának targoncával nyitják ki a mocitetőt :S minjá sírok most épp piros astrát nedvteelnítenek nationalen neh fehér caravan, dízelek is... a piroson se volt meg a tanksapi :( Már nem is kell, van mivel letakarni :lol: B) Kár hogy a takaró itt van az asztalomon, a tanksapi ajtó meg valahol a város másik felén... ;) Amúgy meg rászoktál az opelhorrorra? :lol: nézesd meg a hrr-el mit szól hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 hát őőő igen de sokminden jogsértés. mp3 film, szinte minden amit le lehet a netről tölteni. úgy 80% sztem de ha nem találnak a fórumon konkrétan arra vonatkozó linket, akkor a fórum is kevésbé lesz jogsértő. daykiller is kijavíthaná az idézetét ezen okból. Nem megmagyarázni kell, meg kibújni, meg kiskaput keresni. A fórum nem támogatja semmilyen szinten a jogsértő tartalmak terjesztését, és hótra nem lényeg hogy kicsit jogsértő a dolog vagy nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Már nem is kell, van mivel letakarni :lol: :) Kár hogy a takaró itt van az asztalomon, a tanksapi ajtó meg valahol a város másik felén... ;) Amúgy meg rászoktál az opelhorrorra? :lol: nézesd meg a hrr-el mit szól hozzá :lol: nem alapból se szeretem a horrort, de most ez van a tvben. a távirányító meg valaho a szoba másik végében Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts