Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nm. Majd egy képet küldj már róla posztás nénni hogy ragasztotta rá azt amit szerinte nem lehet ráragasztani ;) kíváncsi vagyok :( A többi meg... betegek vagytok :lol: Tegnap mentünk este haverral, esőben, és láttam egy egész formás segget az egyik buszmegálló felé mozogni. Majdnem közöltem is vele a véleményeket, de aztán megfordult. Nah az biztos tudott volna oktatni bárkit akinek még kétszámjegyű az életkora :lol: ilyen átcseszést én még nem láttam, hátulról tűnt vagy 20nak :lol: akartam is írni, hogy majd jön DAW faggassuk meg a tegnap esti punci hadjáratról dehát ez van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 akartam is írni, hogy majd jön DAW faggassuk meg a tegnap esti punci hadjáratról dehát ez van ;) hát erősen lehúzott a kedvemből az az egy fordulás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 amúgy meg mi van itt? rendes sebessége van a fórumnak? :lol: fel se tűnt eddig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 amúgy meg mi van itt? rendes sebessége van a fórumnak? :lol: fel se tűnt eddig ;) nah eddig senki se szólt, most elszóltad, majd belassul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nah eddig senki se szólt, most elszóltad, majd belassul :lol: Jah bocs. Sztornózzam? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 gyerekek 1000 oldal pofázás nem semmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 gyerekek 1000 oldal pofázás nem semmi :lol: jaja, most látom én is. Bontunk valami pezsgőt? :lol: ;) legalább egy virtuálisat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 "pezsgőbontásszmájli" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 "pezsgőbontásszmájli" "Koccintszmájli" és egy kis "röhögünkhogymegintazbontjaapezsitakinemtudjahogykellszmájli" ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 "Koccintszmájli" és egy kis "röhögünkhogymegintazbontjaapezsitakinemtudjahogykellszmájli" ;) :lol: énetudnám? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 énetudnám? :lol: Nemtom, nem bontottál még pezsgőt úgy hogy ottvoltam, de az tapasztalat hogy a legritkább esetben nyitja az aki erre alkalmas is lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nemtom, nem bontottál még pezsgőt úgy hogy ottvoltam, de az tapasztalat hogy a legritkább esetben nyitja az aki erre alkalmas is lenne ;) én kibontom alkalmatlan állapotban is másnem addig rázom, hogy a legkisebb csavarásra is kilövi a pezsgősüveg a kupakot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 én kibontom alkalmatlan állapotban is másnem addig rázom, hogy a legkisebb csavarásra is kilövi a pezsgősüveg a kupakot :lol: Nah ilyet már láttam, utána meg lehetett visszamenni délután meszelni... osztályfőnök asszondta nem maradhat úgy a terem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nah ilyet már láttam, utána meg lehetett visszamenni délután meszelni... osztályfőnök asszondta nem maradhat úgy a terem ;) hát ez ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 gyerekek 1000 oldal pofázás nem semmi ;) Offmesterek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Offmesterek! ;) legalább ehhez értünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Offmesterek! :lol: Legalább látszik hogy csinálunk valamit ;) a szép majd az lesz ha a gyíknak az 1000. oldalát pezsgőzzük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Legalább látszik hogy csinálunk valamit ;) a szép majd az lesz ha a gyíknak az 1000. oldalát pezsgőzzük :lol: szerintem nem lesz még 1000 menüpontja se annyi dolog nincs az astrákról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 szerintem nem lesz még 1000 menüpontja se annyi dolog nincs az astrákról ;) Majd lesz :lol: elszántság kérdése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Majd lesz :lol: elszántság kérdése :lol: ;) meg évek kérdése az egész. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Ó hát Pöstön annyi okos ember van, hogy tuti kitalálnak még valamit :) Bár nekem is vannak ötleteim, hétfőn a 1, kedden 2, szerdán 3, ...., vasárnap a 7-tel osztható rendszámú autók közlekedhetnek :( Ünnepnapokon mondjuk a prímszámok ;) Vannak még ötleteim... :lol: :lol: Hát nem tudom, talán még a prímszámokat bele lehetne keverni..... B) Jóreggelt :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Jóreggelt ;) :lol: azt hittem senki se vette észre :lol: abszolút jogos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Béci nagy spíler lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Tuning! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Én a homasita.hu-ról rendeltem 800/2db. Nézz rá egyszer verőfényben. Nekem is volt hátul, ha rásütött a nap csak az izzószálat láttad. ;) Gyorsan vissza is cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts