Laleekirály Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 hm, csak az a bibi, hogy egy mai 18asnak olyan teste van, mint anno egy 24esnek :lol: ez igaz! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ...és szereti az őszinte sikolyokat. :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Micsoda aranyköpések születnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem vagy pedofil, csak türelmetlen... ;) :lol: azt mondanám fiatal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ...és szereti az őszinte sikolyokat. ;) ugyan már az már nem divat olyan korban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ugyan már az már nem divat olyan korban :lol: Igazad lehet, ha már kihullottak a tejfogai és tud már járni önállóan, akkor már öreg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Igazad lehet, ha már kihullottak a tejfogai és tud már járni önállóan, akkor már öreg. ;) ha ennyire nem is, de manapság nehéz egy 15évesnek új dolgot mutatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ha ennyire nem is, de manapság nehéz egy 15évesnek új dolgot mutatni :lol: Igaz. :lol: Már nem csak mutatni kell neki az ujjamat... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Dáwid: megjött a csomag, csak még nem vettem át, este fél hétkor lett észrevéve a postaládában és 18-kor zár a posta. Holnap átveszem, aztán lehet egyből a helyére is rakom. ;) Kösz anyway. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Igaz. :lol: Már nem csak mutatni kell neki az ujjamat... ;) azé féken lehet még tartani őket: ez kajak megtörtént: én: kapd be csaj: oké, de te meg kinyalsz én: :lol:... oké nálad vagy nálam hát erre már azé annyira nem volt magabisztos a válasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ha ennyire nem is, de manapság nehéz egy 15évesnek új dolgot mutatni :lol: Én már kinőttem ebből a korosztályból rég, ciki volt, hogy mindenhova el kell kérni a szülőktől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 azé féken lehet még tartani őket: ez kajak megtörtént: én: kapd be csaj: oké, de te meg kinyalsz én: :lol:... oké nálad vagy nálam hát erre már azé annyira nem volt magabisztos a válasz :lol: Persze, mert helyszínen akarta, nem bírt tovább várni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Dáwid: megjött a csomag, csak még nem vettem át, este fél hétkor lett észrevéve a postaládában és 18-kor zár a posta. Holnap átveszem, aztán lehet egyből a helyére is rakom. :lol: Kösz anyway. :) nehéz művelet lesz :lol: segítsek egy GYIK beli leírással? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Én már kinőttem ebből a korosztályból rég, ciki volt, hogy mindenhova el kell kérni a szülőktől ;) 30-40 fele én se itt akarok járni, mondjuk most se... de a 18asokat te nyomulod, akkor nekem csak fiatalabb jut :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Persze, mert helyszínen akarta, nem bírt tovább várni. ;) hát... volt olyan hogy nyílvános helyen rá kellett szólni egyikre, hogy az az én nadrágom, a sajátjába próbálkozzon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nehéz művelet lesz :lol: segítsek egy GYIK beli leírással? :) ;) Hogyan vegyünk át egy utánvétes csomagot a postán? :( :lol: Lehet kéne egy leírás arról, hogy miképp kell a helyére rakni a zárhídon lévő gumikédereket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hogyan vegyünk át egy utánvétes csomagot a postán? :lol: ;) Lehet kéne egy leírás arról, hogy miképp kell a helyére rakni a zárhídon lévő gumikédereket. :lol: utóbbira céloztam, sztem a postát nehezebben fogod megoldani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 30-40 fele én se itt akarok járni, mondjuk most se... de a 18asokat te nyomulod, akkor nekem csak fiatalabb jut :lol: Bocs, már 20 a minimum ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 utóbbira céloztam, sztem a postát nehezebben fogod megoldani ;) Az biztos hosszabb ideig tart, mint a szerelés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Bocs, már 20 a minimum ;) Kezdő... volt már nálam 9 évvel idősebb barátnőm is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Bocs, már 20 a minimum ;) hm é végére akkor eléred akorodbelieket egy két hete még a 18 bennevolt sőt még ma is benne volt a 19 is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Kezdő... volt már nálam 9 évvel idősebb barátnőm is. ;) muhaha ki se írom :lol: legutóbbi este 8 évvel idősebbi oktatás volt :lol: de azért jobb szeretem ha javamra van 8 év :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 muhaha ki se írom :lol: legutóbbi este 8 évvel idősebbi oktatás volt :lol: de azért jobb szeretem ha javamra van 8 év :lol: Szomorú, hogy még kellett téged oktatni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Szomorú, hogy még kellett téged oktatni. ;) jó pap... :lol: am oktatás... értsd jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Dáwid: megjött a csomag, csak még nem vettem át, este fél hétkor lett észrevéve a postaládában és 18-kor zár a posta. Holnap átveszem, aztán lehet egyből a helyére is rakom. :lol: Kösz anyway. B) nm. Majd egy képet küldj már róla posztás nénni hogy ragasztotta rá azt amit szerinte nem lehet ráragasztani ;) kíváncsi vagyok :( A többi meg... betegek vagytok :) Tegnap mentünk este haverral, esőben, és láttam egy egész formás segget az egyik buszmegálló felé mozogni. Majdnem közöltem is vele a véleményeket, de aztán megfordult. Nah az biztos tudott volna oktatni bárkit akinek még kétszámjegyű az életkora :lol: ilyen átcseszést én még nem láttam, hátulról tűnt vagy 20nak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts