szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 láttam egy ignisest akinek volt az autóján olyan. Mondom neki van önkritikád. A válasz: "én se szeretem, de ezt adta a cég." :lol: az ilyen járjon gyalog! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 az ilyen járjon gyalog! ;) volt rajta egy "jobb mint gyalog" matrica is :lol: :lol: :lol: :) Ahhoz képest h nem szereti egész sokat költött rá, az a két matrica is már lehetett vagy 500 pénz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Vegyek neked S-jelet pisilő kisfiút? Kösz, de egyesekkel ellentétben nem gerjedek a kisfiúkra :lol: ;) :lol: (hozzáteszem, a <18 kislányokra sem! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Kösz, de egyesekkel ellentétben nem gerjedek a kisfiúkra :( :lol: :lol: (hozzáteszem, a <18 kislányokra sem! :lol: ) Hát így, negyven fele, közeledve az 50-hez, nem is lenne szép dolog... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hát így, negyven fele, közeledve az 50-hez, nem is lenne szép dolog... ;) :lol: Sőt, néha 70-el is szoktam menni a városban, nem úgy, mint a suzukis-kalapos öregurak! :lol: :( :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Sőt, néha 70-el is szoktam menni a városban, nem úgy, mint a suzukis-kalapos öregurak! ;) :( :lol: :lol: 30.000Ft, jónapot kívánok :lol: lehet, veszek majd 1 kalapot, tuti megértőbbek lennének a cartársak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Amikor a jövért szóló füstfelhőt húzta nem tudtam fényképezni mert sürgős lemaradni valóm volt. ;) úgyhogy a köd nincs benne, de hozzá lehet képzelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 30.000Ft, jónapot kívánok ;) látod, nekem már van papírom is róla, hogy tudok gyorsan vezetni :lol: drága volt, de ezen is túlvagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nekem is... pl a suzukisok csak február 29-én közlekedhessenek :) ;) Nem láttál te még engem közlekedni! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 30.000Ft, jónapot kívánok ;) Haver versenyzett az M1-en egy fehér Octavia RS-el, még régebben. Megállítja: Figyi, 200-al mentél, ketten vagyunk..50 jó lesz? :lol: ....Jó lett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Haver versenyzett az M1-en egy fehér Octavia RS-el, még régebben. Megállítja: Figyi, 200-al mentél, ketten vagyunk..50 jó lesz? ;) Ezért jó ha omegája van az embernek, a gyengébbik fajtából :lol: Ezzel nem esik kísértésbe az ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezért jó ha omegája van az embernek, a gyengébbik fajtából :lol: Ezzel nem esik kísértésbe az ember ;) Vagy a másik alternatíva, ha egy Lotus :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezért jó ha omegája van az embernek, a gyengébbik fajtából :lol: Ezzel nem esik kísértésbe az ember ;) Erre a célra tökéletesen megfelel egy 1,7DR is. Csak az még olcsóbb is, és legalább nem is eszik. (meg ha már astra fórumba vagyunk :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezért jó ha omegája van az embernek, a gyengébbik fajtából :lol: Ezzel nem esik kísértésbe az ember ;) Nem is a gyorshajtás az, ami engem zavar, mint büntetési tétel ( jó, az is ). Piroslámpa 100k, megállni tilos 30k, vasúti átjáró 300k, természetvédelmi terület 150k... Sárgánál nyomsz egy kövérgázt, épp elkap még a piros kb 2tizedmásodpercre, ha genyók a rendőrök és van kamera, megy a 100k-s csekk. Megállni tilost már szoptam is be, 30k volt a vége. Vasúti átjáró, ugye nincs sárga, 30-cal mész, a lámpa előtt 2m-rel bevillan a peros, akkor ez 300k? a 150k-ra meg nagyon jó példa amikor a balaton mellett a strandon leparkoltak az autók, és ment is szépen a 150k-s csekk, kellemes nyaralást, utólag is. Félreértés ne essék, aki akkor megy át a piroson, ami már több mp-e piros, aki szándékosan áthajt a vasúti átjáró piros jelzésén, aki bunkó módon megáll a buszsávban, stb, aki bemegy a nemzeti parkba a quad-dal, azoknak tarkónlövés + csekk! Az előbb nem róluk beszéltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem is a gyorshajtás az, ami engem zavar, mint büntetési tétel ( jó, az is ). Félreértés ne essék, aki akkor megy át a piroson, ami már több mp-e piros, aki szándékosan áthajt a vasúti átjáró piros jelzésén, aki bunkó módon megáll a buszsávban, stb, aki bemegy a nemzeti parkba a quad-dal, azoknak tarkónlövés + csekk! Az előbb nem róluk beszéltem. Ezért mondtam hogy ez nem büntetés, hanem pénzbehajtás. Büntetésnél azt szopatnák meg aki megérdemli, itt azt szopatják meg akit meg tudnak. Egyik ismerősömet a saját utcájukban húzták meg 90 ropira, gyorshajtásért. (jah száguldozott 42-vel...) egy építkezős tábla kint van az utcájukban, már egy éve nem építkeznek amúgy, csak ottvan. (azért mérni még jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezért mondtam hogy ez nem büntetés, hanem pénzbehajtás. Büntetésnél azt szopatnák meg aki megérdemli, itt azt szopatják meg akit meg tudnak. Egyik ismerősömet a saját utcájukban húzták meg 90 ropira, gyorshajtásért. (jah száguldozott 42-vel...) egy építkezős tábla kint van az utcájukban, már egy éve nem építkeznek amúgy, csak ottvan. (azért mérni még jó) 20as táblicsku? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ez mind-mind arra jó, hogy szedjék be a pénzt... :lol: egyébként meg makognak itt összevissza, hogy milyen a közlekedési morál... meg hogy a gyalogosok milyen ártatlan áldozatok mindig... most nagyon rámentek a zebrás kérdésre is... közben nem veszik észre, hogy a morál azért is szar legfőképpen, mert az autósról lehúznak sokadik bőröket, miközben a közlekedési lehetőségek visszafejlődnek, és értelmetlen büntetésekkel terhelik az autósnép jó részét, ráadásul még ki is tiltják őket pár napra a nagyvárosokból, ha éppen úgy tartja kedvük. milyen legyen a morál ilyen helyzetben? :lol: a gyalogos meg tud várni az átkeléssel 10mp-et, ha az autós is tud fél órát dugóban állni... ;) (persze ezzel nem a bunkókat akarom védeni, de a gyalogosok között is van legalább annyi, mint az autósok között...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ez mind-mind arra jó, hogy szedjék be a pénzt... :lol: egyébként meg makognak itt összevissza, hogy milyen a közlekedési morál... meg hogy a gyalogosok milyen ártatlan áldozatok mindig... most nagyon rámentek a zebrás kérdésre is... közben nem veszik észre, hogy a morál azért is szar legfőképpen, mert az autósról lehúznak sokadik bőröket, miközben a közlekedési lehetőségek visszafejlődnek, és értelmetlen büntetésekkel terhelik az autósnép jó részét, ráadásul még ki is tiltják őket pár napra a nagyvárosokból, ha éppen úgy tartja kedvük. milyen legyen a morál ilyen helyzetben? :lol: a gyalogos meg tud várni az átkeléssel 10mp-et, ha az autós is tud fél órát dugóban állni... ;) (persze ezzel nem a bunkókat akarom védeni, de a gyalogosok között is van legalább annyi, mint az autósok között...) :szomorúanbólogatósmiley: Visszatérve a sebességkorlátozásra, vicces, vagyis inkább szomorú, hogy a legtöbben az alacsony "értékű" sebességkorlátozó-táblákat szarják le a legtöbben ( 20-30 ), pedig a köcsögbuzi százalékos rendszerük miatt ezeknél lehet a leggyorsabban és legkönnyebben a legnagyobbat bukni. LEgutóbb voltam egy helyen, 5ös ( 5km/h!!!!!! ) övezet. 12,5 km/h-tól járna a 300.000Ft. Röhej. És szánalmas. Abszurdisztán. Miért nem km/h-ban mérik a túllépést? Jó, tudom, így több pénzt lehet beszedni. De most akkor mindenki költözzön külföldre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ez mind-mind arra jó, hogy szedjék be a pénzt... :) egyébként meg makognak itt összevissza, hogy milyen a közlekedési morál... meg hogy a gyalogosok milyen ártatlan áldozatok mindig... most nagyon rámentek a zebrás kérdésre is... közben nem veszik észre, hogy a morál azért is szar legfőképpen, mert az autósról lehúznak sokadik bőröket, miközben a közlekedési lehetőségek visszafejlődnek, és értelmetlen büntetésekkel terhelik az autósnép jó részét, ráadásul még ki is tiltják őket pár napra a nagyvárosokból, ha éppen úgy tartja kedvük. milyen legyen a morál ilyen helyzetben? :lol: a gyalogos meg tud várni az átkeléssel 10mp-et, ha az autós is tud fél órát dugóban állni... ;) (persze ezzel nem a bunkókat akarom védeni, de a gyalogosok között is van legalább annyi, mint az autósok között...) Gyalogosok közül azokat a kamikaze változatokat bírom akik simán lelépnek, amikor észreveszik hogy össze fognak törni, akkor visszalépnek gyorsan, és után ordítanak hogy nekik volt elsőbbségük. Persze, csak azt ő egy fejfordítással ne találja már ki hogy nekem mennyi a féktávom. (főleg a francokat ugrál ha látom a tükörbe h mögöttem 200méteren keresztül nincs senki.... :( ) Ha féktávolságon kívül van, és úgy lép le, akkor persze át is szoktam engedni őket ha normálisan el tudom... de azért elmehetne a p.csába az ugrálós ordítós, me' ő látta a tévébe hogy neki szabad :lol: ... jah, meg azok is akik esőben háttal a villamosmegálló szigetéről egy kanyarban lelépnek a zebrára. Rá is tenyerelt a motorháztetőre. Ha kivasalom akkor meg én ütöttem el a gyalogot. ZEBRÁN. Magyarázhatom hogy háttal lépett le kapucniba, az a oszlopom mögül. Amúgy meg járok gyalog is, és érdekesmód soha nem kell tábort vernem napokra azért hogy át tudjak menni. Az monnyuk tetszett amikor a kókuszba mutatta a csaj hogy mennyire lehetetlen átmenni az úton ott szenvedett 4 perceig, és virnyogott, aztán egy nagypapa bottal, simán átkísérte az első 2 másodpercben B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 20as táblicsku? nemtom ha a srácnál rákérdeztem bármilyen részletre elvörösödött, kidülledtek a szemei, és erősen pszihopata arckifejezés bontakozott ki rajta, úgyhogy nem kérdezősködtem tovább ;) :lol: :lol: (nekem amúgy 10-es rémlik, de régen jártam azon a környéken, nem biztos) De itt ez a remek százalékos brokiság, vissza lehet számolni milyen lehetett :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nemtom ha a srácnál rákérdeztem bármilyen részletre elvörösödött, kidülledtek a szemei, és erősen pszihopata arckifejezés bontakozott ki rajta, úgyhogy nem kérdezősködtem tovább ;) :P :lol: (nekem amúgy 10-es rémlik, de régen jártam azon a környéken, nem biztos) De itt ez a remek százalékos brokiság, vissza lehet számolni milyen lehetett :P :) megértem. én a 30-as csekkbe is majdnem belebetegedtem... :lol: Ez gyakorlatilag ablakon kidobott pénz... B) Szerintem 20-asvolt az. 10-es táblánál 42-nél helyben tarkólövés :( ( 26tól 300.000 Ft ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 errefelé is volt pár kinthagyott( de tényleg évekóta abszolút indokolatlanul otthagyott tábla, akár kátyúzás, akár építkezés stb) nos azok eltüntek... hólpát, hordótető, kipufogók, szőlőlugas lett belőlük ;) én csak kipufogóhoz használtam fel darabokat, amit kaptam,én egy darabot se vettem ki :lol: de azért örültem neki :lol: jaaa és milyen furcsa egyiket se találták olyan fontosnak, hogy pótolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 errefelé is volt pár kinthagyott( de tényleg évekóta abszolút indokolatlanul otthagyott tábla, akár kátyúzás, akár építkezés stb) nos azok eltüntek... hólpát, hordótető, kipufogók, szőlőlugas lett belőlük :lol: én csak kipufogóhoz használtam fel darabokat, amit kaptam,én egy darabot se vettem ki :) de azért örültem neki :Dhttp://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/laugh.gif jaaa és milyen furcsa egyiket se találták olyan fontosnak, hogy pótolják. Haver ladájának a teljes rendszere abból van. Lement a világ végére egy faluba hol frankós ladamániákusok vannak, és csináltatott egy kipuffrenCCert. Kérdezde milyen anyagból lesz, mutatták a csövet. Örült, nézte milyen hosszú, a végén meg volt egy tábla is :lol: azon a környéken nem kell 90-es tábla sehova. Én 30-al repesztettem arra és 4 dísztárcsából 1 maradt a nap végére ;) az is csoda hogy a kerekek megmaradtak. :lol: Mindegy a ladának jó hangja van :( Régen a trabiknak a küszöbtoldatok miből voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Haver ladájának a teljes rendszere abból van. Lement a világ végére egy faluba hol frankós ladamániákusok vannak, és csináltatott egy kipuffrenCCert. Kérdezde milyen anyagból lesz, mutatták a csövet. Örült, nézte milyen hosszú, a végén meg volt egy tábla is :lol: azon a környéken nem kell 90-es tábla sehova. Én 30-al repesztettem arra és 4 dísztárcsából 1 maradt a nap végére :lol: az is csoda hogy a kerekek megmaradtak. :lol: Mindegy a ladának jó hangja van :) Régen a trabiknak a küszöbtoldatok miből voltak? csak nem az út szélét jelző "karókból"? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 csak nem az út szélét jelző "karókból"? ;) nyert, (csak nem otthon van a kolléga a keleti-tuningban :lol:) tiszta modulméret :lol: és még az anyaga is rendben volt. (mondjuk a komolyabbak azért legalább a prizmákat levették róla, de láttam olyat aminél azt se :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts