Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Akinek van myvipje az nézzen bele a 2. kép-albumomba. (csak egy pár sör volt) Flautner Dávid kemény az a mélyláda ;) megkaptad a privát üzit??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Hajduszoboszlói, emailben kérdeztem meg. Hozzád viszonylag közel van nem? hát akkor marad posta. én mailba érdeklődtem, még nem írt vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 "ebben mondjuk van vmi." -mi másra utalhatott volna? "Gyertya nem kopó alkatrész" -akkor, hogy nevezzük amikor a középső elektróda "fogy" és pl hézagot kell állítani? "régi uj gyertyát se érzi meg" -Te sem, és ha valamit érzel akkor a régi már rossz volt. Abban természetesen igazat adok, hogy: - nem szabad megvárni mikor már gondok vannak vele (nem indul, fogyasztás, katalizátor..) - fizikailag is károsodhat, ezért kell időben cserélni. 104 ezer, nem 140. Egy picit még megyek vele ;) nos első sorommal téged igazoltalak, a többiek ellen. szerintem ez a hézagállítgatás már nem divat. és én megéreztem pl azt, hogy nem belevaló gyertya volt. ha megérzed az ujban, hogy erősebb, akkor csak azt jelenti, hogy a régi már szar nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 hát akkor marad posta. én mailba érdeklődtem, még nem írt vissza. Nekem már egyszer visszaírt, de nem tudom, lehet inkább veszek a bontóban, azt legalább látom, és nem kell a postára bízni. Csak valszeg ott drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 szerintem ez a hézagállítgatás már nem divat. Normális szerelő ellenőrzi ma is mielőtt betekeri. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Normális szerelő ellenőrzi ma is mielőtt betekeri. ;) igen, de nem 100ezres kopottakon. meg ha már látható a kopás, akkor inkább cserélik nem? egyszer egy kocsi nekünk is visszajött gyertyacsere után, és az egyik elektróda hézag kicsi volt, gondolom leejtették, a kolléga meg nem nézett rá se. visszahajtottam, azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 nos első sorommal téged igazoltalak, a többiek ellen. szerintem ez a hézagállítgatás már nem divat. és én megéreztem pl azt, hogy nem belevaló gyertya volt. ha megérzed az ujban, hogy erősebb, akkor csak azt jelenti, hogy a régi már szar nem? :lol: Tudom, nem is igazán neked szólt ;) A nem megfelelő gyertyát persze lehet érezni. V-Line-t tizenéve a Ladában használtam és jó volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nem értem mit kell ezen oldalakat vitázni. Ha neki jó a 100EKm-t futott gyertya hát lelke rajta.Nem nekem fog a dugó tetejére elcsöppenni. Nem kell mindenre reagálni és írkálni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nem értem mit kell ezen oldalakat vitázni. Ha neki jó a 100EKm-t futott gyertya hát lelke rajta.Nem nekem fog a dugó tetejére elcsöppenni. Nem kell mindenre reagálni és írkálni.... Egyetértünk! Nem követendő példának írtam, a szerelő azt cseréli ki amit mondok neki, a kocsi és a felelősség az enyém ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nekem már egyszer visszaírt, de nem tudom, lehet inkább veszek a bontóban, azt legalább látom, és nem kell a postára bízni. Csak valszeg ott drágább. Én is bontóban fogok venni, mert az nem lesz zsákbamacska. Sose lehet tudni. Novyy: nekem is lassú szokott lenni a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Én is bontóban fogok venni, mert az nem lesz zsákbamacska. Sose lehet tudni. Novyy: nekem is lassú szokott lenni a fórum. az a baj, amíg nem láttad működni zsákbamacsek... láttam már fordulatszámérőt csak 2000től mérni sokunknak lassú a fórum, szóval vmi gebasz van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 az a baj, amíg nem láttad működni zsákbamacsek... láttam már fordulatszámérőt csak 2000től mérni ezért fogok úgy menni a bontóba, hogy a mostani km órát annyira megbontom, hogy ha odaérek a bontóba és van ford. mérős km óra, akkor kiszedek egy csavart, amit benne hagytam és teszem be a ford. mérős km órát. Azután próba. Ezalatt úgyis kiderül, hogy van e valami baja. Jó e a hőfokmérő, ü.a. szintjelző és a fordulatszámmérő. Ez az egész művelet nem több mint 2 perc. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Feldobtam a nyári papucsokat, talán vége a télnek, csak el ne felejtsem, hogy ezekkel kisebb a sebességmérő csalása, már nem mehetek 60-nal a faluba. :( ó hát dehogynem :lol: Üdv mindenkinek! Nem pont F Astra témában szólnék, de tanácsra lenne szükségem. Megfogott a rendőr ittas vezetésen.El is vette a jogsit a helyszínen. Az alkoholszint szerencsére nem túl magas: 0.14 volt az elektromos szondával. A kérdés az lenne hogy mire számíthatok, meddig lesz a kékruhásoknál a jogsim és mennyi a pénzbírság? Van valakinek tapasztalata? 0,14 vagy 0,014 ? Mondjuk a 0,14 az már szerintem egy kicsit sok a vezetéshez. Alkalmasságilag, fizikailag, fiziológiailag :lol: Ittasság fokozatai Amúgy, ha lehet hinni ennek, akkor max 100k és max 1 év eltiltás. Mennyit ittál? 0.08 a szabálysértési határ, nem? Ha jól tudom, akkor ezen érték felett akár már 1 év is lehet. Régebben tényleg 0,08 ezrelék volt a határ, azalatt szabálysértés, afölött bűncselekmény. Mára ez szerintem megszűnt... Ami jó is, meg nem is. BTW, a vezess.hu-n volt anno teszt, zabálták a konyakosmeggyeket, és fújták a szondát, 15 konyakosmeggy után SEM színeződött el, de amikor egyszer véletlenül az ürge fogai között maradt egy kis maradékkonyakosmeggy, akkor már lilult a műszer :) Más dolog, hogy a vérből már lehet kimutatható pár konyakosmeggy is, de a szerv ritkán kezdi a vérvétellel az igazoltatást B) Sorry, már megint rossz helyre írtam :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Horvátország közlekedésében jártas valaki? Van-e ott is obj. felelősség, vannak-e a pályán telepített kamerák, a fényújságokon a pályán megjelenő sebességhatárok ajánlottak-e, vagy kötelező a jelleg, pénzbírságok mértéke... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Horvátország közlekedésében jártas valaki? Van-e ott is obj. felelősség, vannak-e a pályán telepített kamerák, a fényújságokon a pályán megjelenő sebességhatárok ajánlottak-e, vagy kötelező a jelleg, pénzbírságok mértéke... ;) Mielőtt kérdezek,mindig használom a google-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Mielőtt kérdezek,mindig használom a google-t! :lol: Leírjam százszor? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem kevés "ünnepségen" vettem részt, például évzáró vállalati bulikon, családostul és egyebek, és soha nem ittam, ha kocsival voltam. Ez eldöntendő kérdés. Volt, hogy a fél irodát én szállítottam haza. Szerintem aki iszik és vezet, az megérdemli amit kap érte. :lol: Beleértve a sósborszeszes Dianát is! (Már akinek ilyenre van gusztusa...) :lol: Azért ehhez még annyit hozzátennék, hogy a zéró tolerancia alapvetően egy nagy baromság :) Ugyanis a 8 ezrelék tökéletes volt arra, hogy kiszűrje a vezetésre alkalmas és nem alkalmas egyedeket (persze függetlenül attól, ki mennyire béna és figyelmetlen :( ), 8 ezrelék még nem látszik meg a reakcióidőn, függetlenül attól, ki mennyire bírja vagy nem bírja a piát. Viszont most hogy zéró tolerancia van, egy vasárnapi családi ebéden bűnözés megenni a nagymama sütijét, mert lehet hogy utána ugrik a jogsi... a 8 ezrelék jó volt, csak a büntetést kellett volna szigorúbbra fogni. De sajnos a törvényhozók híresek a szakmai alkalmatlanságukról, lásd pl az új budapesti rendszámrendeletet is... ;) Az ésszerűtlenség ebben az országban már elég megszokott dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 lásd pl az új budapesti rendszámrendeletet is... ;) Az ésszerűtlenség ebben az országban már elég megszokott dolog :lol: A páros-páratlan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 A páros-páratlan? ;) Miért, még milyenről tudsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Azért ehhez még annyit hozzátennék, hogy a zéró tolerancia alapvetően egy nagy baromság :lol: Ugyanis a 8 ezrelék tökéletes volt arra, hogy kiszűrje a vezetésre alkalmas és nem alkalmas egyedeket (persze függetlenül attól, ki mennyire béna és figyelmetlen :lol: ) Jah, sokaknak nem kell inni ahhoz hogy vezetésre alkalmatlanok legyenek. :lol: :) Ezeket a rendeleteket pedig nem titkoltan, nem azért hozzák hogy ezt-meg azt javítsanak rajta, hanem szimplán pénzbehajtásnak. Ha letrafiznak a rakparton 110-el nagyanyám nevére írt autóban, akkor engem télleg jól rászoktatnak a szabályos, biztonságos közlekedésre azzal hogy nagymuter kap egy szép csekket. Attól függetlenül hogy erősen ittasvezetés ellenes vagyok, ez tényleg faxság, de ha a nagyemberek kitalálnak valamit akkor az van és kész... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Miért, még milyenről tudsz? :lol: Ó hát Pöstön annyi okos ember van, hogy tuti kitalálnak még valamit :) Bár nekem is vannak ötleteim, hétfőn a 1, kedden 2, szerdán 3, ...., vasárnap a 7-tel osztható rendszámú autók közlekedhetnek :( Ünnepnapokon mondjuk a prímszámok ;) Vannak még ötleteim... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Vannak még ötleteim... :lol: ;) Nekem is... pl a suzukisok csak február 29-én közlekedhessenek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nekem is... pl a suzukisok csak február 29-én közlekedhessenek :lol: ;) Vegyek neked S-jelet pisilő kisfiút? Meg akarsz ütni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ó hát Pöstön annyi okos ember van, hogy tuti kitalálnak még valamit :) Bár nekem is vannak ötleteim, hétfőn a 1, kedden 2, szerdán 3, ...., vasárnap a 7-tel osztható rendszámú autók közlekedhetnek :( Ünnepnapokon mondjuk a prímszámok ;) Vannak még ötleteim... :lol: :lol: pölö tartunk 2 garnitúra 1 páros-1 páratlan, rendszámot, és naponta cseréljük. Amíg a kékek a matektudásukat fitogtatják, hátha elfelejtik megállítani azokat akik megfelelő rendszámmal közlekednek. B) Nekem is... pl a suzukisok csak február 29-én közlekedhessenek :P :lol: Amúgyis mi az hogy opelen kívül más típus is közlekedhet? Ha az ikarustól a mercikig mindent kitiltanak az jó, csak az opeleket hagyják meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Vegyek neked S-jelet pisilő kisfiút? Meg akarsz ütni? ;) láttam egy ignisest akinek volt az autóján olyan. Mondom neki van önkritikád. A válasz: "én se szeretem, de ezt adta a cég." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts