opel16v Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 mennyit vesz le a szervó?? szinte semmit... ;)
Reeckatee Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Itt az új Astra: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....27.&376700
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom. Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;) Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú.
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 nincs ráírva, hogy made in china? ;) made in germany.
opel16v Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 made in germany. És amikor ráhúztad, nem volt ferdén a gyertyakulcs? Mert könnyen reped ám az a porcelán ;)
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 És amikor ráhúztad, nem volt ferdén a gyertyakulcs? Mert könnyen reped ám az a porcelán ;) Nem, mert épphogy befér a kis csövön a kulcs, meg amúgy is óvatosan csináltam, hogy érezzem, jól kapta-e el a menetet.
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom. Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;) Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú. Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele.
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele. Az szép. Nekem sincs semmi problémám velük, teljesen tökéletesek. ;)
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 első tartóbakot ki kell cserélni? Gondolom igen, mivel azon van a szivattyú.
Novy Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Gondolom igen, mivel azon van a szivattyú. én nem néztem még a szervósakat. de ja ha azon ül a szervómotor akkor kell másik is. ;)
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Az szép. Nekem sincs semmi problémám velük, teljesen tökéletesek. ;) Már én is vártam mikor dőlnek ki. Megnézettem 70e-nél, azután 90e-nél (zöld kártya), de még nem kellett cserélni. Mindig pöccre indul.
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Már én is vártam mikor dőlnek ki. Megnézettem 70e-nél, azután 90e-nél (zöld kártya), de még nem kellett cserélni. Mindig pöccre indul. Én bajmegelőzés céljából cseréltem őket, de úgy néz ki inkább csak kidobott pénz volt. ;) Mindegy, a kettő megmarad tartalékba, ha esetleg a régiekből valamelyik behalna.
webshark Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 A motor fórumban láthattok 4 ből 2 olajjal szennyezett gyertyát. 12 ezer km után, plusz a hengerfej fürdik az olajban. nagyon morc vagyok miatta. Komment?
daykiller Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Megoldottam a szakadt bowdent. Lehúztam a kart és már lett is annyi bowden darab, amit meg tudok fogni fogóval. ;)
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Egy kis ingyenreklám a bödönnek. Az egyik a kimenő a másik a bemenő cső, nem mondom meg melyik-melyik. És a "melléktermék" a tiszta pillangószelep. ;)
webshark Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Egy kis ingyenreklám a bödönnek. Az egyik a kimenő a másik a bemenő cső, nem mondom meg melyik-melyik. képecskék... kartergáz-szűrő tartályocska?? Kicsit életlen a kép.
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 kartergáz-szűrő tartályocska?? Kicsit életlen a kép. Igen az , de képpel ne idéz, nem szeretik. ;)
Guest Sanci Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Nno uraim! Először is jó estét! Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;) nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni Igy igaz, de azért kösz a tippet. ;)
Guest Sanci Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Nna akkor itt a tipp (-hátha nem harapják le érte a fejem) ;) : Kollégám küldte ezt az e-mailt. Nem elég,hogy lopnak még a környezetet is szennyezik. :lol: Szervusz! Csütörtökön Nagytarcsa és Isaszeg között beálltam egy földútra, mert csőtörés fenyegetett. A kocsim pár méterre állt az úttól, már e földút elején szemeteszsákok voltak oldalt. Fentebb meg szinte csak padlókárpitok, ajtókárpitok, műszerfalak, ülésrészekk kárpittal és anélkül, fejtámlák, gumik, stb. Érdekes a gyors számolás után kb. 29 darab motorburkolat látványa volt. Vagy bontósok voltak, bár az feltűnő lenne. Igaz, azt modták, van a környéken Opel-bontó. Vagy a márkára specializálódott banda ide dobta ki a felgyülemlett lomját. Üdv!
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Nna akkor itt a tipp (-hátha nem harapják le érte a fejem) ;) : Hú bacca meg, csak ne lenne olyan messze! Valaki elmehetne a közelből körülnézni biztos hogy jópár embernek kéne egy-két dolog. :lol:
webshark Elküldve Március28, 2009 Elküldve Március28, 2009 Nno uraim! Először is jó estét! Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;) nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni francba, most ezért nem lehet látni mit kik adnak el.... jah hogy a szemétdomb.... hát szégyellje magát a tolvaj banda!!!
Johnny82 Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Ha valaki érdekel. (Talán még megvan) C14NZ
Recommended Posts