Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 én 3 postára jártam aktív vaterás koromban :lol: egyiken sose tudtam semmit feladni, belekötöttek még a levélbombába is a szemetek :lol: másikon a levélként feladott csomagok is mentek, de az üzleti csomag feladására a 3. posta volt jó, ott lemérték, és annyi. dupla 30as mélyhez szubláda az astra csomijába pont jól befért :) a 2. postán kérdem mi a helyzet az üzleti csomaggal : 20kg ig és mutat a néni ilyen 30x30x20as dobozt.. megkérdeztem tőle, ebbe 20kg? nevettem egyet én is, ez is elvörösödött, aztán mentem a 3. postára :( bele lehetett volna abba tenni, csak lehet hogy a vevő egyszerre kapott volna infarktust, és agyvérzést kibontásnál ;) nekem csak az a posta esik útba, és úgyis addig kötözködök amíg nem hagyják rám amit akarok :lol: (csak olyankor nagyon utálnak, és két hétig nem megyek, akkor elfelejtenek, és utána lehet kezdeni újra B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 veszprémbe van egy fordulatszámmérős km óra a vaterán hírdetve 7 ezer Ft ér kár hogy ilyen messze van postával már drága :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 veszprémbe van egy fordulatszámmérős km óra a vaterán hírdetve 7 ezer Ft ér kár hogy ilyen messze van postával már drága :S Veszprémben? Hmmm.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Veszprémben? Hmmm.... ;) ismered a vaterát? nézd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ismered a vaterát? nézd meg Megnéztem , de én csak ezt találtam, és ha jól emlékszem az enyémre nem is passzol a szám vagy az csak a sebességmérőre vonatkozik? Mert azt úgyis átrakom az enyémből. Amúgy meg nem tudom mennyiért adja a Zoli a bontóból mert ezt már most sokallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Megnéztem , de én csak ezt találtam, és ha jól emlékszem az enyémre nem is passzol a szám vagy az csak a sebességmérőre vonatkozik? Mert azt úgyis átrakom az enyémből. Amúgy meg nem tudom mennyiért adja a Zoli a bontóból mert ezt már most sokallom. Sok érte, de benne van a sebességjel. A W száma a kmh órára vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_1_6i_km_ora_141912329.html erről beszéltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_1_6i_km_ora_141912329.html erről beszéltem Gondolom az nem zavar be, hogy neked 1.4, az óra meg 1.6ból való. Amúgy nem Veszprém, hanem Várpalotai a srác. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Gondolom az nem zavar be, hogy neked 1.4, az óra meg 1.6ból való. Amúgy nem Veszprém, hanem Várpalotai a srác. ;) csak a megyét néztem, km órát meg cserélni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 http://videa.hu/videok/kreativ/baranyok-es...eYDm35xLRMGcckl ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 http://videa.hu/videok/kreativ/baranyok-es...eYDm35xLRMGcckl ;) Ekkora barmokat! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 http://videa.hu/videok/kreativ/baranyok-es...eYDm35xLRMGcckl ;) Marha jó (illetve bárány). Unatkozó pásztorok :lol: Még mindíg jobb, mintha mást csinálnának a bárányokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 http://videa.hu/videok/kreativ/baranyok-es...eYDm35xLRMGcckl ;) Muhahahaha :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Gondolom az nem zavar be, hogy neked 1.4, az óra meg 1.6ból való. Amúgy nem Veszprém, hanem Várpalotai a srác. ;) Az teljesen mindegy. Nekem is 1,6-osé van benne. A km órát meg átcseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Szia Karcsi! A szervo témáról lemondtam, mert sokat olvasgattam a szervos részben és egy kicsit lelombozott, hogy ez a dolog sem hibátlan. sokaknak folyik, csepeg ereszt, ja és erősebb motort akartam most meg elviszi a teljesítményt a sok ketyere, hát ez nekem nem jó kompromisszum. Tehát részemről tárgytalan! ;) Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Szia Karcsi! A szervo témáról lemondtam, mert sokat olvasgattam a szervos részben és egy kicsit lelombozott, hogy ez a dolog sem hibátlan. sokaknak folyik, csepeg ereszt, ja és erősebb motort akartam most meg elviszi a teljesítményt a sok ketyere, hát ez nekem nem jó kompromisszum. Tehát részemről tárgytalan! ;) Üdv:BB Az enyém sem ereszt. De ahogy gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Az enyém sem ereszt. De ahogy gondolod. mennyit vesz le a szervó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 mennyit vesz le a szervó?? Nem tudom, de nem is érdekel. Nekem megér annyit a kényelem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nem tudom, de nem is érdekel. Nekem megér annyit a kényelem. :lol: parkoláskor biztos king majd ha lesz saját azt szerelgethetem napokig is akár ;) kormánymű, generátor álvány, szíjtárcsák, szivattyú, feszítő, ékszíj. ezenkívül más kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 parkoláskor biztos king majd ha lesz saját azt szerelgethetem napokig is akár ;) kormánymű, generátor álvány, szíjtárcsák, szivattyú, feszítő, ékszíj. ezenkívül más kell? Vagy hosszbordás szíj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Szia Karcsi! A szervo témáról lemondtam, mert sokat olvasgattam a szervos részben és egy kicsit lelombozott, hogy ez a dolog sem hibátlan. sokaknak folyik, csepeg ereszt, ja és erősebb motort akartam most meg elviszi a teljesítményt a sok ketyere, hát ez nekem nem jó kompromisszum. Tehát részemről tárgytalan! ;) Üdv:BB Enyém sem ereszt. Tavaly áprilisban lett utántöltve vezérléscserekor, azóta egy csepp sem hiányzik, a felső rovátkánál van még mindig a szint. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Vagy hosszbordás szíj. igen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 parkoláskor biztos king majd ha lesz saját azt szerelgethetem napokig is akár ;) kormánymű, generátor álvány, szíjtárcsák, szivattyú, feszítő, ékszíj. ezenkívül más kell? Vagy hosszbordás szíj. Csövek, csőtartók az alsó kereszttartóra, bal nyúlványra,jobb első motortartó bak, csavarok, mert tuti nem lesz meg egyik eredeti sem. De lehet én is kihagytam vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Csövek, csőtartók az alsó kereszttartóra, bal nyúlványra,jobb első motortartó bak, csavarok, mert tuti nem lesz meg egyik eredeti sem. De lehet én is kihagytam vmit. Szervóolaj tartály és annak a tartója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Szervóolaj tartály és annak a tartója. Jah. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts