Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

én 3 postára jártam aktív vaterás koromban :lol:

egyiken sose tudtam semmit feladni, belekötöttek még a levélbombába is a szemetek :lol:

másikon a levélként feladott csomagok is mentek, de az üzleti csomag feladására a 3. posta volt jó, ott lemérték, és annyi.

dupla 30as mélyhez szubláda az astra csomijába pont jól befért :)

a 2. postán kérdem mi a helyzet az üzleti csomaggal : 20kg ig és mutat a néni ilyen 30x30x20as dobozt..

megkérdeztem tőle, ebbe 20kg? nevettem egyet én is, ez is elvörösödött, aztán mentem a 3. postára :(

bele lehetett volna abba tenni, csak lehet hogy a vevő egyszerre kapott volna infarktust, és agyvérzést kibontásnál ;) nekem csak az a posta esik útba, és úgyis addig kötözködök amíg nem hagyják rám amit akarok :lol: (csak olyankor nagyon utálnak, és két hétig nem megyek, akkor elfelejtenek, és utána lehet kezdeni újra B) )

Megosztás:

Megnéztem , de én csak ezt találtam, és ha jól emlékszem az enyémre nem is passzol a szám vagy az csak a sebességmérőre vonatkozik? Mert azt úgyis átrakom az enyémből. Amúgy meg nem tudom mennyiért adja a Zoli a bontóból mert ezt már most sokallom.

Sok érte, de benne van a sebességjel. A W száma a kmh órára vonatkozik.

Megosztás:

Szia Karcsi!

A szervo témáról lemondtam, mert sokat olvasgattam a szervos részben és egy kicsit lelombozott, hogy ez a dolog sem hibátlan. sokaknak folyik, csepeg ereszt, ja és erősebb motort akartam most meg elviszi a teljesítményt a sok ketyere, hát ez nekem nem jó kompromisszum. Tehát részemről tárgytalan! ;)

Üdv:BB

Megosztás:

Szia Karcsi!

A szervo témáról lemondtam, mert sokat olvasgattam a szervos részben és egy kicsit lelombozott, hogy ez a dolog sem hibátlan. sokaknak folyik, csepeg ereszt, ja és erősebb motort akartam most meg elviszi a teljesítményt a sok ketyere, hát ez nekem nem jó kompromisszum. Tehát részemről tárgytalan! ;)

Az enyém sem ereszt. De ahogy gondolod.

Megosztás:

Szia Karcsi!

Enyém sem ereszt. Tavaly áprilisban lett utántöltve vezérléscserekor, azóta egy csepp sem hiányzik, a felső rovátkánál van még mindig a szint. :lol:

Megosztás:

parkoláskor biztos king

majd ha lesz saját azt szerelgethetem napokig is akár ;)

kormánymű, generátor álvány, szíjtárcsák, szivattyú, feszítő, ékszíj.

ezenkívül más kell?

Vagy hosszbordás szíj.

Csövek, csőtartók az alsó kereszttartóra, bal nyúlványra,jobb első motortartó bak, csavarok, mert tuti nem lesz meg egyik eredeti sem.

De lehet én is kihagytam vmit.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.