Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Tápi ma néztem és 340Ft a fékpedálra a gumi igaz ez kedvezményes ár, de kb 500Ft lehet kedvezmény nélkül.
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Hádebazze, még Berényiékre sincs időm :lol: képeket meg küldtem hogy hogy néznek ki azok a kárpitok ;) B) :lol: kéne egy hétvége kipucóni őket. Már az anyagot is megsúgta (asszem epk) amivel majd kitisztítom, csak kéne rá időidőidő. Különben meg csak a szövetbetéteket fogom áttenni, a műanyag az marad sztem. (és neszójjábe hogy most is csinálhatnám :P , most is dolgozom :P :) a másik kezemben forrasztópáka van, mellesleg meg 2 napja a fiestával járok, nem is láttam a ribit ) Viszont így nem hallom a zörgést. Most kopogást hallok :lol: nem mered beválalni a műszerfalpárnacserét mi? jól teszed, mielőtt lecserélném, asszem én is leinnám magam cseppet :P de a kis hüvelyt am 10perc alatt ki tudod cserélni, ha elég ügyes vagy le se kell venned a kárpitot :(
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 nem mered beválalni a műszerfalpárnacserét mi? jól teszed, mielőtt lecserélném, asszem én is leinnám magam cseppet :( de a kis hüvelyt am 10perc alatt ki tudod cserélni, ha elég ügyes vagy le se kell venned a kárpitot :) Kell nekem az agybajkapás? B) :lol: Azt se tudtam h azt a hüvelyt ki lehet szenni ;) most megnéztem gyorsba (a leszedett kárpit itt van a hátam mögött :lol: ) de télleg, lehet h ez is jó lesz. Ha megjön a Ribi majd belenézem. Köcc. Jah ha valahova kell a kárpitok belső feléről fénykép akkor szójjatok :lol:
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Kell nekem az agybajkapás? :) :lol: Azt se tudtam h azt a hüvelyt ki lehet szenni ;) most megnéztem gyorsba (a leszedett kárpit itt van a hátam mögött :lol: ) de télleg, lehet h ez is jó lesz. Ha megjön a Ribi majd belenézem. Köcc. Jah ha valahova kell a kárpitok belső feléről fénykép akkor szójjatok :lol: nm :(
Stefan Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 ... Ahogy mondja fiatalember. :( "Kapol" ám a bácsizásér'. ;) :) Zénót? Kókuszgolyót? Bírod? :lol: ez lett lezúzva a tárcsafék miatt nem? komolyan nézegetem itt a képeket és egyre jonbban tetszik az A corsa... persze meg se merem kérdezni, mennyi idő és pénz volt mire azek a dolgok összejöttek :lol: Dr. Demót várják a betegfelvételnél :lol:
hening Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Zénót? Kókuszgolyót? Bírod? ;) ... Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol:
Stefan Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: A kókusztekerccsel találkoztam, de csak egyet kóstoltam, onnan tudtam, hogy ott vagytok, de én sem láttalak titeket :) Maradt?!?!?! Ha tudom, hogy van még egy tálcával... :lol: ;) :( B)
hening Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 A kókusztekerccsel találkoztam, de csak egyet kóstoltam, onnan tudtam, hogy ott vagytok, de én sem láttalak titeket :lol: Maradt?!?!?! Ha tudom, hogy van még egy tálcával... :lol: ;) :lol: :) Gepárdnál hagytam, 1,5 tekercset. Ha találkoztál vele akkor jó. :(
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: de neki csak a kokuszgolyo kell am van egy ismerősnek egy A corsája ütött kopott semmi pénzért nem kellene de a régi democorsa még így foltosan is a felni miatt meg az ültetés miatt egyből jobban tetszik :lol: de ha A corsám lenne égő vasvillával (mert megoldanák azt is) zavarnának el, csak a HRR miatt lehetek még itt, mert azt féltik, és azt éltetik a kérdéseimre feltett válaszokkal. :) ;)
Stefan Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Gepárdnál hagytam, 1,5 tekercset. Ha találkoztál vele akkor jó. :) Nem tudom már ki hozta, én csak a tekercseket láttam :( :lol: ;) :lol: Köszönjük egyébként! A legjobb tekercseket Hening-néni csinája :lol:
hening Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Nem tudom már ki hozta, én csak a tekercseket láttam B) :( :lol: :lol: Köszönjük egyébként! A legjobb tekercseket Hening-néni csinája :lol: Szívesen. :P Tudjuk. ;) :)
Guest Sanci Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Dr. Demót várják a betegfelvételnél :lol: Ajajj... :) :( Nno, megértem, hogy tegnap majdnem megint elvitt az agyvérzés.. kivételesen nem a verda szivat hanem "nagy az isten állatkertje alacsony kerítéssel".. :lol: :lol: Na mindegy, viszont előléptettek ebben a csodálatos helyzetben, lett belőlem vezető-gépész és telepvezető helyettes. A lényeg benne, hogy felelősségem még több, a szabadságom meg minuszban (mintha eddig is olyan sok lett volna) ÉÉÉÉÉS a legnagyobb előnye a dolognak, hogy mostmár ordíthatok ha muszáj és nem kedvtelésből... ;) B)
hening Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Ajajj... :) :( Nno, megértem, hogy tegnap majdnem megint elvitt az agyvérzés.. kivételesen nem a verda szivat hanem "nagy az isten állatkertje alacsony kerítéssel".. :lol: :lol: Na mindegy, viszont előléptettek ebben a csodálatos helyzetben, lett belőlem vezető-gépész és telepvezető helyettes. A lényeg benne, hogy felelősségem még több, a szabadságom meg minuszban (mintha eddig is olyan sok lett volna) ÉÉÉÉÉS a legnagyobb előnye a dolognak, hogy mostmár ordíthatok ha muszáj és nem kedvtelésből... ;) :P Gratulálok. :P Ez sajnos ezzel jár. :lol: Ez is. B)
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 de sani Astra Caravannal jár elférnek az előléptetéssel együtt is ? ;)
Guest Sanci Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Gratulálok. :) Ez sajnos ezzel jár. ;) Köszi! :lol: Az meg nem hiányzik... :lol: :lol:
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve ;) :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik.
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve :lol: :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik. Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :) :lol: ;)
FPepe Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: Naneee, kókuszos sütikből szinte végtelen mennyiséget át tudok venni ;) :lol:
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Naneee, kókuszos sütikből szinte végtelen mennyiséget át tudok venni ;) :lol: én meg nagy mennyiségben meg is tudok enni :lol: te átveszed én meg megeszem :lol:
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :lol: :lol: ;) hm na jó jólesz úgy is :lol:
daykiller Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :P :( :lol: :lol: :lol: Feladtad már a postám? :P Amúgy ma is turkáltam a motortérben, de megint elfelejtettem megnézni a gumitömítést, hogy melyik hiányzik. B) ;) Önindítómat csekkoltam, mert érdekeset produkált. Indítok, aztán megragad és láthatóan az izzók fényéből, vagy annak hiányából, terhelt tovább, csak épp nem pörgetett. Gyújtás le, fel és pöccre indult. :)
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 :lol: :lol: Feladtad már a postám? :P Amúgy ma is turkáltam a motortérben, de megint elfelejtettem megnézni a gumitömítést, hogy melyik hiányzik. :( ;) Jah elment. Posztás néni hülyén is nézett, aztán megint felszívta magát mert kiröhögtem, de mindegy, mindig így szokott... :lol: beleraktam egy hosszúkás dobozba amit éppen találtam, ezt megcímeztem, oszt odaadtam neki. Csak erre a dobozra nem fér rá az ő matricás carja, amivel a saját okosságait kell felírni. Nah itt röhögtem ki, hajtogassa rá vagy mittomén, miért nekem kell az ő papírjának a méretéhez csomagot választanom :S de most megint bepipult B) :P majd 2 hét múlva elfelejti, akkor megyek legközelebb postára. :)
conquistador Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve :lol: :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik. A csatlakozó nem kell, csak egy kis darab réz amit én is behajlítottam és a jelet is fel kell vinni még, mert az nincs ott a Classiknál! ;)
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 A csatlakozó nem kell, csak egy kis darab réz amit én is behajlítottam és a jelet is fel kell vinni még, mert az nincs ott a Classiknál! ;) biony biony pontosan így csatlakozó alatt csak azt az egy szemet értettem :lol:
Novy Elküldve Március27, 2009 Elküldve Március27, 2009 Jah elment. Posztás néni hülyén is nézett, aztán megint felszívta magát mert kiröhögtem, de mindegy, mindig így szokott... ;) beleraktam egy hosszúkás dobozba amit éppen találtam, ezt megcímeztem, oszt odaadtam neki. Csak erre a dobozra nem fér rá az ő matricás carja, amivel a saját okosságait kell felírni. Nah itt röhögtem ki, hajtogassa rá vagy mittomén, miért nekem kell az ő papírjának a méretéhez csomagot választanom :S de most megint bepipult :lol: :P majd 2 hét múlva elfelejti, akkor megyek legközelebb postára. :lol: én 3 postára jártam aktív vaterás koromban :lol: egyiken sose tudtam semmit feladni, belekötöttek még a levélbombába is a szemetek :) másikon a levélként feladott csomagok is mentek, de az üzleti csomag feladására a 3. posta volt jó, ott lemérték, és annyi. dupla 30as mélyhez szubláda az astra csomijába pont jól befért :( a 2. postán kérdem mi a helyzet az üzleti csomaggal : 20kg ig és mutat a néni ilyen 30x30x20as dobozt.. megkérdeztem tőle, ebbe 20kg? nevettem egyet én is, ez is elvörösödött, aztán mentem a 3. postára B)
Recommended Posts