Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Tápi ma néztem és 340Ft a fékpedálra a gumi igaz ez kedvezményes ár, de kb 500Ft lehet kedvezmény nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Hádebazze, még Berényiékre sincs időm :lol: képeket meg küldtem hogy hogy néznek ki azok a kárpitok ;) B) :lol: kéne egy hétvége kipucóni őket. Már az anyagot is megsúgta (asszem epk) amivel majd kitisztítom, csak kéne rá időidőidő. Különben meg csak a szövetbetéteket fogom áttenni, a műanyag az marad sztem. (és neszójjábe hogy most is csinálhatnám :P , most is dolgozom :P :) a másik kezemben forrasztópáka van, mellesleg meg 2 napja a fiestával járok, nem is láttam a ribit ) Viszont így nem hallom a zörgést. Most kopogást hallok :lol: nem mered beválalni a műszerfalpárnacserét mi? jól teszed, mielőtt lecserélném, asszem én is leinnám magam cseppet :P de a kis hüvelyt am 10perc alatt ki tudod cserélni, ha elég ügyes vagy le se kell venned a kárpitot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 nem mered beválalni a műszerfalpárnacserét mi? jól teszed, mielőtt lecserélném, asszem én is leinnám magam cseppet :( de a kis hüvelyt am 10perc alatt ki tudod cserélni, ha elég ügyes vagy le se kell venned a kárpitot :) Kell nekem az agybajkapás? B) :lol: Azt se tudtam h azt a hüvelyt ki lehet szenni ;) most megnéztem gyorsba (a leszedett kárpit itt van a hátam mögött :lol: ) de télleg, lehet h ez is jó lesz. Ha megjön a Ribi majd belenézem. Köcc. Jah ha valahova kell a kárpitok belső feléről fénykép akkor szójjatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Kell nekem az agybajkapás? :) :lol: Azt se tudtam h azt a hüvelyt ki lehet szenni ;) most megnéztem gyorsba (a leszedett kárpit itt van a hátam mögött :lol: ) de télleg, lehet h ez is jó lesz. Ha megjön a Ribi majd belenézem. Köcc. Jah ha valahova kell a kárpitok belső feléről fénykép akkor szójjatok :lol: nm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ... Ahogy mondja fiatalember. :( "Kapol" ám a bácsizásér'. ;) :) Zénót? Kókuszgolyót? Bírod? :lol: ez lett lezúzva a tárcsafék miatt nem? komolyan nézegetem itt a képeket és egyre jonbban tetszik az A corsa... persze meg se merem kérdezni, mennyi idő és pénz volt mire azek a dolgok összejöttek :lol: Dr. Demót várják a betegfelvételnél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Zénót? Kókuszgolyót? Bírod? ;) ... Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: A kókusztekerccsel találkoztam, de csak egyet kóstoltam, onnan tudtam, hogy ott vagytok, de én sem láttalak titeket :) Maradt?!?!?! Ha tudom, hogy van még egy tálcával... :lol: ;) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 A kókusztekerccsel találkoztam, de csak egyet kóstoltam, onnan tudtam, hogy ott vagytok, de én sem láttalak titeket :lol: Maradt?!?!?! Ha tudom, hogy van még egy tálcával... :lol: ;) :lol: :) Gepárdnál hagytam, 1,5 tekercset. Ha találkoztál vele akkor jó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: de neki csak a kokuszgolyo kell am van egy ismerősnek egy A corsája ütött kopott semmi pénzért nem kellene de a régi democorsa még így foltosan is a felni miatt meg az ültetés miatt egyből jobban tetszik :lol: de ha A corsám lenne égő vasvillával (mert megoldanák azt is) zavarnának el, csak a HRR miatt lehetek még itt, mert azt féltik, és azt éltetik a kérdéseimre feltett válaszokkal. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Gepárdnál hagytam, 1,5 tekercset. Ha találkoztál vele akkor jó. :) Nem tudom már ki hozta, én csak a tekercseket láttam :( :lol: ;) :lol: Köszönjük egyébként! A legjobb tekercseket Hening-néni csinája :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Nem tudom már ki hozta, én csak a tekercseket láttam B) :( :lol: :lol: Köszönjük egyébként! A legjobb tekercseket Hening-néni csinája :lol: Szívesen. :P Tudjuk. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Dr. Demót várják a betegfelvételnél :lol: Ajajj... :) :( Nno, megértem, hogy tegnap majdnem megint elvitt az agyvérzés.. kivételesen nem a verda szivat hanem "nagy az isten állatkertje alacsony kerítéssel".. :lol: :lol: Na mindegy, viszont előléptettek ebben a csodálatos helyzetben, lett belőlem vezető-gépész és telepvezető helyettes. A lényeg benne, hogy felelősségem még több, a szabadságom meg minuszban (mintha eddig is olyan sok lett volna) ÉÉÉÉÉS a legnagyobb előnye a dolognak, hogy mostmár ordíthatok ha muszáj és nem kedvtelésből... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ajajj... :) :( Nno, megértem, hogy tegnap majdnem megint elvitt az agyvérzés.. kivételesen nem a verda szivat hanem "nagy az isten állatkertje alacsony kerítéssel".. :lol: :lol: Na mindegy, viszont előléptettek ebben a csodálatos helyzetben, lett belőlem vezető-gépész és telepvezető helyettes. A lényeg benne, hogy felelősségem még több, a szabadságom meg minuszban (mintha eddig is olyan sok lett volna) ÉÉÉÉÉS a legnagyobb előnye a dolognak, hogy mostmár ordíthatok ha muszáj és nem kedvtelésből... ;) :P Gratulálok. :P Ez sajnos ezzel jár. :lol: Ez is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 de sani Astra Caravannal jár elférnek az előléptetéssel együtt is ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Gratulálok. :) Ez sajnos ezzel jár. ;) Köszi! :lol: Az meg nem hiányzik... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve ;) :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve :lol: :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik. Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Vazze nem is taliztunk Lacházán. :lol: Maradt egy csomó kókusztekercs. :lol: Naneee, kókuszos sütikből szinte végtelen mennyiséget át tudok venni ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Naneee, kókuszos sütikből szinte végtelen mennyiséget át tudok venni ;) :lol: én meg nagy mennyiségben meg is tudok enni :lol: te átveszed én meg megeszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :lol: :lol: ;) hm na jó jólesz úgy is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Meg ha esetleg lóg a kábel végén egy autó is, azt is elviselnéd gondolom :P :( :lol: :lol: :lol: Feladtad már a postám? :P Amúgy ma is turkáltam a motortérben, de megint elfelejtettem megnézni a gumitömítést, hogy melyik hiányzik. B) ;) Önindítómat csekkoltam, mert érdekeset produkált. Indítok, aztán megragad és láthatóan az izzók fényéből, vagy annak hiányából, terhelt tovább, csak épp nem pörgetett. Gyújtás le, fel és pöccre indult. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 :lol: :lol: Feladtad már a postám? :P Amúgy ma is turkáltam a motortérben, de megint elfelejtettem megnézni a gumitömítést, hogy melyik hiányzik. :( ;) Jah elment. Posztás néni hülyén is nézett, aztán megint felszívta magát mert kiröhögtem, de mindegy, mindig így szokott... :lol: beleraktam egy hosszúkás dobozba amit éppen találtam, ezt megcímeztem, oszt odaadtam neki. Csak erre a dobozra nem fér rá az ő matricás carja, amivel a saját okosságait kell felírni. Nah itt röhögtem ki, hajtogassa rá vagy mittomén, miért nekem kell az ő papírjának a méretéhez csomagot választanom :S de most megint bepipult B) :P majd 2 hét múlva elfelejti, akkor megyek legközelebb postára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 valaki nem tud épp állapotú km óra egységet, fordulatszámmérős verzióban? Dáw hoz hasonlóan én is a lehetetlen kategóriát keresem szép olcsó, esetleg előre be van kék ledesítve :lol: :lol: meg ha lenne hozz csatlakozócska is, ami nekem gyárilag hiányzik. A csatlakozó nem kell, csak egy kis darab réz amit én is behajlítottam és a jelet is fel kell vinni még, mert az nincs ott a Classiknál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 A csatlakozó nem kell, csak egy kis darab réz amit én is behajlítottam és a jelet is fel kell vinni még, mert az nincs ott a Classiknál! ;) biony biony pontosan így csatlakozó alatt csak azt az egy szemet értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Jah elment. Posztás néni hülyén is nézett, aztán megint felszívta magát mert kiröhögtem, de mindegy, mindig így szokott... ;) beleraktam egy hosszúkás dobozba amit éppen találtam, ezt megcímeztem, oszt odaadtam neki. Csak erre a dobozra nem fér rá az ő matricás carja, amivel a saját okosságait kell felírni. Nah itt röhögtem ki, hajtogassa rá vagy mittomén, miért nekem kell az ő papírjának a méretéhez csomagot választanom :S de most megint bepipult :lol: :P majd 2 hét múlva elfelejti, akkor megyek legközelebb postára. :lol: én 3 postára jártam aktív vaterás koromban :lol: egyiken sose tudtam semmit feladni, belekötöttek még a levélbombába is a szemetek :) másikon a levélként feladott csomagok is mentek, de az üzleti csomag feladására a 3. posta volt jó, ott lemérték, és annyi. dupla 30as mélyhez szubláda az astra csomijába pont jól befért :( a 2. postán kérdem mi a helyzet az üzleti csomaggal : 20kg ig és mutat a néni ilyen 30x30x20as dobozt.. megkérdeztem tőle, ebbe 20kg? nevettem egyet én is, ez is elvörösödött, aztán mentem a 3. postára B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts