Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én próbálom nem figyelembe venni a hozzászólásaidat, de állandóan beszólogatsz.

Nekem meg ettől van herótom.

beszólogatok?

csak hogy téged izézzelek egy vigyorgó figura sokat formál a történet komolyságán :lol:

másrészt meg ha ellentmondok neked az nem beszólás, és most se egyedül mondtam ellent neked :lol:

na pusz

;)

sőt ha megnézed, az amire utolsó előtt beszóltál, még csak nem is neked szólt, hanem Jocónak írtam :lol:

akkor ki szól be kinek?

Megosztás:

akkor ne is

:lol:

úgy izgulok, este vajon hogy fog dönteni a berényi klán ügyvezetésésvel kapcsolatban Nóra(jó hogy eszembejutott a neve :lol: )

ugye ti is :lol:

Én inkább azon izgulok, hogy a családtagokhoz nehogy úgy vágjam hozzá a távirányítót, ha ezt nézik, hogy utána ne lehessen elkapcsolni :) ;)

Megosztás:

olyankor mi más van még a tvbe?

Van más is a tévén kívül. Pl. DVD... :lol:

mikre nincs időtök :) Berényi klánból meg a Nóra nem eltűnt?? :lol: (lehet hogy nem vagyok naprakész B) :( ) valaki elkussoltatta már az ajtógombot? ;) bocs hogy itt offolom a Berényi-topicot :P ilyen hülyeségekkel, de több időt töltök az autóban mint a TV előtt :lol: és ez nekem előrébb van :P legalább szórjatok ötletekkel mert az enyémek elfogytak :P

Megosztás:

mikre nincs időtök :lol: Berényi klánból meg a Nóra nem eltűnt?? :lol: (lehet hogy nem vagyok naprakész :( :) ) valaki elkussoltatta már az ajtógombot? ;) bocs hogy itt offolom a Berényi-topicot B) ilyen hülyeségekkel, de több időt töltök az autóban mint a TV előtt :lol: és ez nekem előrébb van :P legalább szórjatok ötletekkel mert az enyémek elfogytak :P

pl tedd fel az uj kárpitot, abban hátha nem fog zörögni, vagy ha nem is az egész kárpitot rakod fel, akkor csak a gomb körüli kis hüvelyt.

Megosztás:

ez lett lezúzva a tárcsafék miatt nem?

komolyan nézegetem itt a képeket és egyre jonbban tetszik az A corsa... persze meg se merem kérdezni, mennyi idő és pénz volt mire azek a dolgok összejöttek :lol:

Megosztás:

pl tedd fel az uj kárpitot, abban hátha nem fog zörögni, vagy ha nem is az egész kárpitot rakod fel, akkor csak a gomb körüli kis hüvelyt.

Hádebazze, még Berényiékre sincs időm :( képeket meg küldtem hogy hogy néznek ki azok a kárpitok ;) :P :lol: kéne egy hétvége kipucóni őket. Már az anyagot is megsúgta (asszem epk) amivel majd kitisztítom, csak kéne rá időidőidő. Különben meg csak a szövetbetéteket fogom áttenni, a műanyag az marad sztem. (és neszójjábe hogy most is csinálhatnám :P , most is dolgozom :P B) a másik kezemben forrasztópáka van, mellesleg meg 2 napja a fiestával járok, nem is láttam a ribit :lol: :lol: ) Viszont így nem hallom a zörgést. Most kopogást hallok :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.