Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 mindkettőtök tudása előtt őszintén fejet hajtok :lol: ennyire azért nem kéne, de egye fene. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ennyire azért nem kéne, de egye fene. ;) Ó ne! Ne szerénykedj! Ilyen mértékű tudás, amit te birtokolsz, az már hatalom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ó ne! Ne szerénykedj! Ilyen mértékű tudás, amit te birtokolsz, az már hatalom! kicsit kevesebb beszólással is élhetnél, mert próbálom poénra venni, de egy idő után nemigazán megy, holott én nem is szóltam be neked. oké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 kicsit kevesebb beszólással is élhetnél, mert próbálom poénra venni, de egy idő után nemigazán megy, holott én nem is szóltam be neked. oké? Én próbálom nem figyelembe venni a hozzászólásaidat, de állandóan beszólogatsz. Nekem meg ettől van herótom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Én próbálom nem figyelembe venni a hozzászólásaidat, de állandóan beszólogatsz. Nekem meg ettől van herótom. beszólogatok? csak hogy téged izézzelek egy vigyorgó figura sokat formál a történet komolyságán :lol: másrészt meg ha ellentmondok neked az nem beszólás, és most se egyedül mondtam ellent neked :lol: na pusz ;) sőt ha megnézed, az amire utolsó előtt beszóltál, még csak nem is neked szólt, hanem Jocónak írtam :lol: akkor ki szól be kinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Stefan... Te meddig pörgeted? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Stefan... Te meddig pörgeted? ;) Beszótá'?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Beszótá'?! :lol: ;) Szerintem csak érdeklődik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Beszótá'?! :lol: ;) ÁH.. Csak barátkozni próbálok, gecó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ÁH.. Csak barátkozni próbálok, gecó! ;) :lol: A Dallas nemvót'..... sírni fogsz gecó... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 :lol: A Dallas nemvót'..... sírni fogsz gecó... :lol: :lol: :) Azé' remélem nem lesz végem, mint a tvinpíksznek ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Azé' remélem nem lesz végem, mint a tvinpíksznek ;) :lol: de ha felállok meghalsz bazdmeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Azé' remélem nem lesz végem, mint a tvinpíksznek ;) :lol: Ki ölte meg Lora Pálmert? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 de ha felállok meghalsz bazdmeg :lol: xarok a farmra... :lol: http://kepfeltoltes.hu/view/090327/1339744...ltoltes.hu_.jpg :lol: Nem szúrja be a képet... Nem vagyok formában... ;) Akkor direkt link... Nem vagyok gráf :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 xarok a farmra... ;) akkor már ketten vagyunk :lol: am több jellegzetes beszólásra nem is emlékszem már a Dzsoki Showból :lol: mert ugye valjuk be az ő filmje volt az :) Dzsoki Vs Berényi Miki :( B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 akkor már ketten vagyunk :lol: am több jellegzetes beszólásra nem is emlékszem már a Dzsoki Showból...:lol: :lol: ;) Én igen, csak az már ki lenne sípolva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Én igen, csak az már ki lenne sípolva :lol: akkor ne is ;) úgy izgulok, este vajon hogy fog dönteni a berényi klán ügyvezetésésvel kapcsolatban Nóra(jó hogy eszembejutott a neve :lol: ) ugye ti is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 akkor ne is :lol: úgy izgulok, este vajon hogy fog dönteni a berényi klán ügyvezetésésvel kapcsolatban Nóra(jó hogy eszembejutott a neve :lol: ) ugye ti is :lol: Én inkább azon izgulok, hogy a családtagokhoz nehogy úgy vágjam hozzá a távirányítót, ha ezt nézik, hogy utána ne lehessen elkapcsolni :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Én inkább azon izgulok, hogy a családtagokhoz nehogy úgy vágjam hozzá a távirányítót, ha ezt nézik, hogy utána ne lehessen elkapcsolni :lol: ;) olyankor mi más van még a tvbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 olyankor mi más van még a tvbe? Van más is a tévén kívül. Pl. DVD... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 olyankor mi más van még a tvbe? Van más is a tévén kívül. Pl. DVD... :lol: mikre nincs időtök :) Berényi klánból meg a Nóra nem eltűnt?? :lol: (lehet hogy nem vagyok naprakész B) :( ) valaki elkussoltatta már az ajtógombot? ;) bocs hogy itt offolom a Berényi-topicot :P ilyen hülyeségekkel, de több időt töltök az autóban mint a TV előtt :lol: és ez nekem előrébb van :P legalább szórjatok ötletekkel mert az enyémek elfogytak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Átjöttem ide, mert pán leszünk rúgva a motor topikban. ...komoly gép, az tetszik benne, hogy a felniket kivéve nem mutat semmi nagyot. közben meg :lol: Nekem ez tetszett nagyon, na ez tényleg nem mutatott sokat, még az 1.4i felirat is rajta volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 mikre nincs időtök :lol: Berényi klánból meg a Nóra nem eltűnt?? :lol: (lehet hogy nem vagyok naprakész :( :) ) valaki elkussoltatta már az ajtógombot? ;) bocs hogy itt offolom a Berényi-topicot B) ilyen hülyeségekkel, de több időt töltök az autóban mint a TV előtt :lol: és ez nekem előrébb van :P legalább szórjatok ötletekkel mert az enyémek elfogytak :P pl tedd fel az uj kárpitot, abban hátha nem fog zörögni, vagy ha nem is az egész kárpitot rakod fel, akkor csak a gomb körüli kis hüvelyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Átjöttem ide, mert pán leszünk rúgva a motor topikban. Nekem ez tetszett nagyon, na ez tényleg nem mutatott sokat, még az 1.4i felirat is rajta volt ;) ez lett lezúzva a tárcsafék miatt nem? komolyan nézegetem itt a képeket és egyre jonbban tetszik az A corsa... persze meg se merem kérdezni, mennyi idő és pénz volt mire azek a dolgok összejöttek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 pl tedd fel az uj kárpitot, abban hátha nem fog zörögni, vagy ha nem is az egész kárpitot rakod fel, akkor csak a gomb körüli kis hüvelyt. Hádebazze, még Berényiékre sincs időm :( képeket meg küldtem hogy hogy néznek ki azok a kárpitok ;) :P :lol: kéne egy hétvége kipucóni őket. Már az anyagot is megsúgta (asszem epk) amivel majd kitisztítom, csak kéne rá időidőidő. Különben meg csak a szövetbetéteket fogom áttenni, a műanyag az marad sztem. (és neszójjábe hogy most is csinálhatnám :P , most is dolgozom :P B) a másik kezemben forrasztópáka van, mellesleg meg 2 napja a fiestával járok, nem is láttam a ribit :lol: :lol: ) Viszont így nem hallom a zörgést. Most kopogást hallok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts