Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) azt odaszúrtad rendesen! :lol: :lol: :lol: neeeeeem nem én csináltam csak ma találkoztam vele gondoltam egy kattintást megér :) gyűjteni fogom az ilyeneket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Sziasztok! Olyan problémával rendelkezik, az egyik haverom, hogy van egy régi Swift-je, és vett mellé egy donor autót. De a donor autó még be van jegyezve a forgalomba, és ki szeretné vonatni végleg a forgalomból, de az okmányirodába azt mondták neki, hogy csak bontási papírral lehet kivonni a forgalomból! Ez a jogszabály 2005.01.01-től van hatályba, de az a legfurább az egészbe, hogy a tesóm kb 2-3 éve úgy vonta ki a forgalomból a Ladát, hogy bement az okmányirodába, és szimplán végleg kivonta a Ladád a forgalomból és nem kértek semmi bontási papírt, csak leadta a rendszámot, és a forgalmit. Tudna valaki valamilyen megoldást erre? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
capamizo Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 sziasztok most regiszráltam hol lehet it beszélgetni ismerkedni mert nem talállom a csevegő oldalt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
capamizo Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 neeeeeem nem én csináltam csak ma találkoztam vele gondoltam egy kattintást megér ;) gyűjteni fogom az ilyeneket :lol: Szia bemész az onkormányathoz és ot kivonattod és ot mindent elmondanak hogy mit kel csinálni pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Szia bemész az onkormányathoz és ot kivonattod és ot mindent elmondanak hogy mit kel csinálni pontosan cseverézni itt szoktunk, de ismerkedés nemigazán megy errefelé,max kóstolgatás ;) de nemjól használtad a válasz fület, akinek akarsz válaszolni oda kattints a válasz fülre :lol: üdv itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Régen ígértem nektek EZT! :lol: Most eszembejutott és fotóztam Remélem az enyém is elér ennyi kilométert. ;) Jelenleg 195976km-en áll. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 sziasztok most regiszráltam hol lehet it beszélgetni ismerkedni mert nem talállom a csevegő oldalt. ;) Üdv! Néha vannak talik, pl most lesz vasárnap Fehérváron egy. :lol: De az ismerkedés nagy része a fórumon belül történik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Remélem az enyém is elér ennyi kilométert. ;) Jelenleg 195976km-en áll. :lol: :lol: az enyémbe 229540km van és eddig teszi a dolgát rendesen. Még télen sem hagyott cserben soha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) az enyémbe 229540km van és eddig teszi a dolgát rendesen. Még télen sem hagyott cserben soha. :lol: hát hozzányúlásnélkül tuti nem lesz benne ennyi az enyémben, e szerintem senkiébe. ezt azt cserélgetni kell hidrotőke stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 hát hozzányúlásnélkül tuti nem lesz benne ennyi az enyémben, e szerintem senkiébe. ezt azt cserélgetni kell hidrotőke stb.... Jóhát, az kopó alkatrész. De pl az enyém még nem volt megbontva, ennyi km alatt és ez csak óra szerint ennyi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Remélem az enyém is elér ennyi kilométert. ;) Jelenleg 195976km-en áll. :lol: simááán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 simááán :lol: Megbontás nélkül tuti nem fog ennyit menni. Főleg, hogy már kezdi eregetni az olajat a tömítéseknél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Kiváncsi vok az országba melyik astrában van a legtöbb km ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Kiváncsi vok az országba melyik astrában van a legtöbb km ;) Nem tudom , de szerintem biztos van olyan 5-600 ezres is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Kiváncsi vok az országba melyik astrában van a legtöbb km ;) az egyik ismerősömébe 380valahányezer van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ebben az országban nagyon ritkán van olyan autó ami olyan sokat futott. Ha körbenéztek használt autók között, az országos átlag az 165 ezer :lol: a 10 évnél fiatalabbak olyan 80-90 körül vannak, és időnként mindannyian visszaállnak ugyan oda valami csoda folytán :lol: biztos a csillagok állása ugye :) Valamelyikőtök próbálta már az ajtó gombot elhalgattatni zörgés szüntetésként? Rájöttem hogy már csak egy helyről jönnek zörgések, és az az ajtón a záró gomb, és az ajtókárpit műanyagja ahogy remeg. (tudom vegyek benzinest és az nem remeg :lol: ) de amúgy télleg nemtom mit csináljak vele. Ugye nem lenne egy hátrány ha mozogni tudna (nyitás-zárás) de oldalirányba nem kéne, mert abból lesz a zörgés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ebben az országban nagyon ritkán van olyan autó ami olyan sokat futott. Ha körbenéztek használt autók között, az országos átlag az 165 ezer :lol: a 10 évnél fiatalabbak olyan 80-90 körül vannak, és időnként mindannyian visszaállnak ugyan oda valami csoda folytán :lol: biztos a csillagok állása ugye :( Valamelyikőtök próbálta már az ajtó gombot elhalgattatni zörgés szüntetésként? Rájöttem hogy már csak egy helyről jönnek zörgések, és az az ajtón a záró gomb, és az ajtókárpit műanyagja ahogy remeg. (tudom vegyek benzinest és az nem remeg :lol: ) de amúgy télleg nemtom mit csináljak vele. Ugye nem lenne egy hátrány ha mozogni tudna (nyitás-zárás) de oldalirányba nem kéne, mert abból lesz a zörgés ;) Ez nekem is megvan, pedig nem diesel :) Arra gondoltam, hogy ha valamiért leveszem a kárpitot, a lyukba ragasztok vmi puha anyagot, pl. mint a tépőzár puhábbik fele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ez nekem is megvan, pedig nem diesel :) Arra gondoltam, hogy ha valamiért leveszem a kárpitot, a lyukba ragasztok vmi puha anyagot, pl. mint a tépőzár puhábbik fele. Akkor jó... felesleges lenne benzinest vennem :lol: :( amúgy én is valami hasonló megoldáson gondolkoztam, csak még nem találtam meg azt az anyagot ami elég vékony hogy ne szoruljon a gomb, de elég vastag hogy szüntesse a zörgést. már arra is gondoltam hogy a gombot kéne megreszelni, és egy gumi O-gyűrűt ráhúzni, de a franc tudja... azt inkább nem csinálnám meg :lol: marad az anyagkeresés ;) az a tépőzáras dolog az befér vastagságban? vagy még csak elméleti, tervezési fázisban tart? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Akkor jó... felesleges lenne benzinest vennem :lol: :) amúgy én is valami hasonló megoldáson gondolkoztam, csak még nem találtam meg azt az anyagot ami elég vékony hogy ne szoruljon a gomb, de elég vastag hogy szüntesse a zörgést. már arra is gondoltam hogy a gombot kéne megreszelni, és egy gumi O-gyűrűt ráhúzni, de a franc tudja... azt inkább nem csinálnám meg :lol: marad az anyagkeresés ;) az a tépőzáras dolog az befér vastagságban? vagy még csak elméleti, tervezési fázisban tart? :lol: szigetelőszalag? megoldható az is hogy a hüvelybe tekered be, vagy a gombon is csak addig amíg nemlátszik. bár az lehet lejönne hamar. de a hüvelyből nem jönne ki. és lehet az anyagából adódóan is tompulna a kotyorászása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Sziasztok! Olyan problémával rendelkezik, az egyik haverom, hogy van egy régi Swift-je, és vett mellé egy donor autót. De a donor autó még be van jegyezve a forgalomba, és ki szeretné vonatni végleg a forgalomból, de az okmányirodába azt mondták neki, hogy csak bontási papírral lehet kivonni a forgalomból! Ez a jogszabály 2005.01.01-től van hatályba, de az a legfurább az egészbe, hogy a tesóm kb 2-3 éve úgy vonta ki a forgalomból a Ladát, hogy bement az okmányirodába, és szimplán végleg kivonta a Ladád a forgalomból és nem kértek semmi bontási papírt, csak leadta a rendszámot, és a forgalmit. Tudna valaki valamilyen megoldást erre? Köszi. Nem tud megszabadulni a haverod a rendszámtól, csak úgy ha a kocsit leadja egy hivatalos bontónak és az papírt ad róla. Ez az új szabály. Ideiglenesen ki lehet vonatni a forgalomból azt hiszem max 1 évre. A bontónak el kell számolni a karosszériával meg a motorral (vagy azok kivágott számával, ezt pontosan nem tudom) de az biztos, hogy lehet egyezkedni velük, ha kell belőle neki valami. A bontónak nem kell a sok műanyag meg gumi, nekik a VAS kell, ezért éri meg a meló. Egyébkéntis még azért is pénzt kérnek amiért átveszik a tulajtól.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Jaaaaaaj..... Elcseréltem az Astrám egy full extrás, 2.5 V6 B Vectrára. Még nem végleges de nagyon gondolkodom, hogy kezdhetem árverezni a lakást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 szigetelőszalag? megoldható az is hogy a hüvelybe tekered be, vagy a gombon is csak addig amíg nemlátszik. bár az lehet lejönne hamar. de a hüvelyből nem jönne ki. és lehet az anyagából adódóan is tompulna a kotyorászása. Már volt. A fel-le mozgással kidolgozta a hüvelyből. (ez így utólag visszaolvasva elég érdekes mondat lett ;) :lol: ) Szal a lényeg hogy az nem jó csak 3 napig, és csak akkor ha nem zárom be 10-nél többször naponta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Jaaaaaaj..... Elcseréltem az Astrám egy full extrás, 2.5 V6 B Vectrára. Még nem végleges de nagyon gondolkodom, hogy kezdhetem árverezni a lakást ;) Lehet hogy más lesz a fenntartása annak az eszköznek :lol: Ha esetleg ilyen cseréket tudsz még, akkor tudok szerezni f astrákat amiket fullos vectrákra átcsinálhatsz :lol: Én viszem az astrákat hozzád és tőled meg hozom a veciket. Hibátlan biznisz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Leonidasz nem hiszem, hogy szívbetegség miatt halt volna meg ... nemlehet hogy szivendöfték? az is a szív egyik nagy betegsége volt annakidején :lol: mindkettőtök tudása előtt őszintén fejet hajtok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 mindkettőtök tudása előtt őszintén fejet hajtok :lol: Te is, fiam Bluetooth? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts