invictus Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Nem gondoltam hogy ennyire meghökkentő lesz a kijelentésem. Igazából semmi sem kötelező...ahogy szereket szedni sem. Mert bizonyos teljesítményekhez már nem elegendő a szimpla edzésmunka, ezt az is tudja, aki nincs benne ezekben a dolgokban. Én azt mondom, inkább azért becsülendő valaki, mert kiemelkedő sportteljesítményt nyújtott, nem pedig azért mert kifogásolható állapota ellenére is kiáll a ringbe.
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Van. Anyázás magasfokon a címe ;) nem nem nem nem nem :lol: entellektüell topik kellene :lol: ahol lehet entellektüelkedni :lol:
hening Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 nem nem nem nem nem :lol: entellektüell topik kellene ;) ahol lehet entellektüelkedni :lol: Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. :lol:
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. :lol: Nem is rossz ötlet... ;) :lol:
opel16v Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Annyit, amennyit az autósport nyert ;) Ha már mívelni nem lehet, legalább olvassál róla, mi? :lol: entellektüell topik kellene :lol: ahol lehet entellektüelkedni :lol: Neked inkább egy odamondós topic kéne, entellektüell topic nem biztos hogy te vadászterületed :( :)
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Neked inkább egy odamondós topic kéne, entellektüell topic nem biztos hogy te vadászterületed :lol: ;) Mindenkinek saját topicot! Magyar égre magyar ufót! :lol: Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? :lol:
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. ;) :lol:
Stefan Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Mindenkinek saját topicot! Magyar égre magyar ufót! ;) Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? :lol: Akkor ezentúl te leszel az entellektüeLenke jó? :lol:
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Akkor ezentúl te leszel az entellektüeLenke jó? ;) Jólvan István. :lol:
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 ilyen a hangja alapjáraton. ennyire nem hangosak ahidrotőkéim, csak a telefon veszi ilyen erősen azt a fajta hangtartományt, a mélyet meg csak kavésbé. hangosan hallgassátok, akkor jön elő a dörmögése.
Stefan Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 ... hangosan hallgassátok, akkor jön elő a dörmögése. Csak nehogy más is előjöjjön ;)
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Csak nehogy más is előjöjjön ;) http://www.americanbear.org/shared/images/.../black-bear.jpg Túl sokat voltál a GSI chatben, ott vannak ilyen kaliberű poénok :lol:
opel16v Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? ;) Én ezt bárhol, bármikor meg tudom tenni :lol: :lol:
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Én ezt bárhol, bármikor meg tudom tenni :lol: ;) És levenni egy könyvet a felső polcról? :lol:
opel16v Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 És levenni egy könyvet a felső polcról? ;) Tudom hogy neked ez elképzelhetetlen, de okos ember megoldja az ilyen helyzeteket is :lol: :lol: :lol:
szobikari Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Tudom hogy neked ez elképzelhetetlen, de okos ember megoldja az ilyen helyzeteket is :( :lol: :) Jólvanna, ez már a Degec kategória :lol: Exkuzálom magam ;) Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról :lol:
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Jólvanna, ez már a Degec kategória :) Exkuzálom magam :lol: Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról :lol: :lol: arról am tényleg tehet :( akár csak én a sajátjaimról ;)
yooccoo Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Bizonyos szempontból igen. De akkor Leonidasz is öngyilkos lett a 300 spártaival Thermopülánál? ;) Mondhatjuk azt is, hogy öngyilkos lett, mondhatjuk azt is, hogy hős volt, életét áldozta a sportért, a magyar sikerekért. Mindkettő meglátás helyes. Számomra morális értelemben az utóbbi a helytálló. Leonidasz nem hiszem, hogy szívbetegség miatt halt volna meg ...
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Leonidasz nem hiszem, hogy szívbetegség miatt halt volna meg ... nemlehet hogy szivendöfték? az is a szív egyik nagy betegsége volt annakidején ;)
yooccoo Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 nemlehet hogy szivendöfték? az is a szív egyik nagy betegsége volt annakidején :lol: ha levágom a fejed, akkor meg agysorvadásod lesz? ;) ne keverjük már ide a hülyeséget ... sajnálatos dolog, de ettől függetlenül még nem kell napokig siránkozni, ő vállalta ha K. János géplakatos összeesik, mert hónapok óta keveset alszik, hogy megélhessenek, akkor ő miért nem kerül be a hírekbe?
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 ha levágom a fejed, akkor meg agysorvadásod lesz? ;) ne keverjük már ide a hülyeséget ... sajnálatos dolog, de ettől függetlenül még nem kell napokig siránkozni, ő vállalta ha K. János géplakatos összeesik, mert hónapok óta keveset alszik, hogy megélhessenek, akkor ő miért nem kerül be a hírekbe? én egy percig se sírtam, és pont ezen a nézőponton vagyok :lol: azért hülyéskedek is
Novy Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 egy kis gyorsjavítás http://kepfeltoltes.hu/090326/Fot_0198_www...ltoltes.hu_.jpg
Laleekirály Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 egy kis gyorsjavítás http://kepfeltoltes.hu/090326/Fot_0198_www...ltoltes.hu_.jpg ;) azt odaszúrtad rendesen! :lol: :lol: :lol:
opel16v Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról ;) Hát nem mondom, hogy őszintén örülök ennek az érdeklődésnek a férfias testem iránt... :lol: :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Március26, 2009 Elküldve Március26, 2009 Régen ígértem nektek EZT! ;) Most eszembejutott és fotóztam
Recommended Posts