invictus Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem gondoltam hogy ennyire meghökkentő lesz a kijelentésem. Igazából semmi sem kötelező...ahogy szereket szedni sem. Mert bizonyos teljesítményekhez már nem elegendő a szimpla edzésmunka, ezt az is tudja, aki nincs benne ezekben a dolgokban. Én azt mondom, inkább azért becsülendő valaki, mert kiemelkedő sportteljesítményt nyújtott, nem pedig azért mert kifogásolható állapota ellenére is kiáll a ringbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Van. Anyázás magasfokon a címe ;) nem nem nem nem nem :lol: entellektüell topik kellene :lol: ahol lehet entellektüelkedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 nem nem nem nem nem :lol: entellektüell topik kellene ;) ahol lehet entellektüelkedni :lol: Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. :lol: Nem is rossz ötlet... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Annyit, amennyit az autósport nyert ;) Ha már mívelni nem lehet, legalább olvassál róla, mi? :lol: entellektüell topik kellene :lol: ahol lehet entellektüelkedni :lol: Neked inkább egy odamondós topic kéne, entellektüell topic nem biztos hogy te vadászterületed :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Neked inkább egy odamondós topic kéne, entellektüell topic nem biztos hogy te vadászterületed :lol: ;) Mindenkinek saját topicot! Magyar égre magyar ufót! :lol: Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nyitunk egyet, aztán el lehetsz benne egyedül. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mindenkinek saját topicot! Magyar égre magyar ufót! ;) Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? :lol: Akkor ezentúl te leszel az entellektüeLenke jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Akkor ezentúl te leszel az entellektüeLenke jó? ;) Jólvan István. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ilyen a hangja alapjáraton. ennyire nem hangosak ahidrotőkéim, csak a telefon veszi ilyen erősen azt a fajta hangtartományt, a mélyet meg csak kavésbé. hangosan hallgassátok, akkor jön elő a dörmögése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ... hangosan hallgassátok, akkor jön elő a dörmögése. Csak nehogy más is előjöjjön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Csak nehogy más is előjöjjön ;) http://www.americanbear.org/shared/images/.../black-bear.jpg Túl sokat voltál a GSI chatben, ott vannak ilyen kaliberű poénok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Most te is beszótá', akkor te is jössz majd entellektüelkedni? ;) Én ezt bárhol, bármikor meg tudom tenni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Én ezt bárhol, bármikor meg tudom tenni :lol: ;) És levenni egy könyvet a felső polcról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 És levenni egy könyvet a felső polcról? ;) Tudom hogy neked ez elképzelhetetlen, de okos ember megoldja az ilyen helyzeteket is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Tudom hogy neked ez elképzelhetetlen, de okos ember megoldja az ilyen helyzeteket is :( :lol: :) Jólvanna, ez már a Degec kategória :lol: Exkuzálom magam ;) Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Jólvanna, ez már a Degec kategória :) Exkuzálom magam :lol: Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról :lol: :lol: arról am tényleg tehet :( akár csak én a sajátjaimról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Bizonyos szempontból igen. De akkor Leonidasz is öngyilkos lett a 300 spártaival Thermopülánál? ;) Mondhatjuk azt is, hogy öngyilkos lett, mondhatjuk azt is, hogy hős volt, életét áldozta a sportért, a magyar sikerekért. Mindkettő meglátás helyes. Számomra morális értelemben az utóbbi a helytálló. Leonidasz nem hiszem, hogy szívbetegség miatt halt volna meg ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Leonidasz nem hiszem, hogy szívbetegség miatt halt volna meg ... nemlehet hogy szivendöfték? az is a szív egyik nagy betegsége volt annakidején ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 nemlehet hogy szivendöfték? az is a szív egyik nagy betegsége volt annakidején :lol: ha levágom a fejed, akkor meg agysorvadásod lesz? ;) ne keverjük már ide a hülyeséget ... sajnálatos dolog, de ettől függetlenül még nem kell napokig siránkozni, ő vállalta ha K. János géplakatos összeesik, mert hónapok óta keveset alszik, hogy megélhessenek, akkor ő miért nem kerül be a hírekbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ha levágom a fejed, akkor meg agysorvadásod lesz? ;) ne keverjük már ide a hülyeséget ... sajnálatos dolog, de ettől függetlenül még nem kell napokig siránkozni, ő vállalta ha K. János géplakatos összeesik, mert hónapok óta keveset alszik, hogy megélhessenek, akkor ő miért nem kerül be a hírekbe? én egy percig se sírtam, és pont ezen a nézőponton vagyok :lol: azért hülyéskedek is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 egy kis gyorsjavítás http://kepfeltoltes.hu/090326/Fot_0198_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 egy kis gyorsjavítás http://kepfeltoltes.hu/090326/Fot_0198_www...ltoltes.hu_.jpg ;) azt odaszúrtad rendesen! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem akartam olyasvalamivel szívóskodni, amiről nem tehet az ember. És ezt most komolyan is gondolom. Beszéljünk inkább az úszógumijaidról ;) Hát nem mondom, hogy őszintén örülök ennek az érdeklődésnek a férfias testem iránt... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Régen ígértem nektek EZT! ;) Most eszembejutott és fotóztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts