Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

az se mostanában lehetett, már nem ismeri senki az írásvetítőt ;) :(

Csak megnyugtatásképen, mi még 2008-ban is bámultunk írásvetítőt a suliban. (aztán következő órára átmentünk a szomszéd terembe, és ott egy mitsu. projektort néztünk :lol: ) De az írásvetítő is megvót még pár teremben. Legalább 4 tanárunk használta "csakazértis" :lol: de azé' ritka jó játék volt, próbálná szeginy mai diák egy projektor lencséje elé tartva batman hívójelet vetíteni, meg papírból kivágott brokikkal körbepakolni a feladatlapot :) :lol:

Megosztás:

Csak megnyugtatásképen, mi még 2008-ban is bámultunk írásvetítőt a suliban. (aztán következő órára átmentünk a szomszéd terembe, és ott egy mitsu. projektort néztünk ;) ) De az írásvetítő is megvót még pár teremben. Legalább 4 tanárunk használta "csakazértis" :lol: de azé' ritka jó játék volt, próbálná szeginy mai diák egy projektor lencséje elé tartva batman hívójelet vetíteni, meg papírból kivágott brokikkal körbepakolni a feladatlapot :lol: :lol:

Nálunk mostanában is előfordul, még a legújabb audi futóművek is írásvetítő + fólia kombóban vannak megjelenítve.

Megosztás:

hm pár száz... én mire megkapom az elamradt béremet azt a 70 ezret, addigra simán nyugdíjas leszek... kocsogok...

ma is bementem, majd pénteken menjek már.

ezek az 50es 30as táblák meg tényleg olyan dolgok, hogy senki se érti miért és miért pont ott vannak.

ha mindenki betartaná őket, semmi se érkezne meg időre.

Megosztás:

ahhoz legalább nem kell xp se vista :lol:

max kiég az izzója

vagy áramszünet

Vagy a hülyegyerek aki mellette ül beleborítja a teáját :lol: ;)

Vagy hülyegyerek2 alkoholosfilccel rajzol az üvegre egy kis pókot (ez mondjuk könnyen javítható hiba :) )

Jó'van ezek iskolán kívül annyira nem létező gondok, de iskolán belül annál inkább :lol:

Megosztás:

Vagy a hülyegyerek aki mellette ül beleborítja a teáját :lol: ;)

Vagy hülyegyerek2 alkoholosfilccel rajzol az üvegre egy kis pókot (ez mondjuk könnyen javítható hiba :lol: )

Jó'van ezek iskolán kívül annyira nem létező gondok, de iskolán belül annál inkább :lol:

Nálunk azért ilyen veszélyek nem fenyegetik az írásvetítőt. :)

Megosztás:

Vettétek le a km óra mutatóját már? (van egy olyan sejtésem hogy persze :lol: )

Levenni én is levettem, gond nulla, csak a visszarakásnál valami pozíció beállítása nincs véletlenül? :lol: ;) csak me' qrvára nem találom :lol:

nincs is semmi

próba szrencse alapon megy :)

próbáld feltenni, úgy hogy a képeletbeli 0 át mutassa, aztán próbakör gps el

Megosztás:

nincs is semmi

próba szrencse alapon megy :lol:

próbáld feltenni, úgy hogy a képeletbeli 0 át mutassa, aztán próbakör gps el

Baccameg.... Még egy nyűves szalagos számológépbe is tudnak pozícionáló jeleket tenni, pont a műszerfalamba nem jut? :lol: ;) Amúgy először az alsó pöcköt húztam ki amin ugye felül a mutató. Amikor azt kihúztam akkor a rugó leküldte a km/h "h" jának kb. az aljára, de azthittem ennél a saccperkábé nekifutásnál van valami pontosabb is :) Ezek az AS-szabvány szerint készülő cuccok kikészítenek... :lol:

Jah nincs gps-em. ÉN vagyok a gps :( B)

Megosztás:

Kb. ugyanoda tedd vissza, ill. ha kicsit csökkenteni akarsz a csalásán, akkor még előrébb a 220-as szám felé.

Jah, télleg csal a dög, most hogy mondod ;) ezt el is felejtettem. Akkor belövöm AS-re és ott lesz. Majd ha egyszer ki lesz próbálva az ótóban meglátjuk mi lett belőle. (ez az az óra amit bontottam a totálkárosból és működni még nem láttam. Csak amíg a másik ketyeg az autóban, addig ezen játszom össze az átalakításokat. Nyugisabb úgy belezni hogy itt van az asztalon és ha ráérek akkor játszom vele, ha meg menni kell, akkor az autóban is megvan :lol: )

Megosztás:

Most néztem én is a híradóban. Szomorú. ;)

Persze szomorú, de ez is csak azért van mert nem tudják hol a határ. Túl sok szert szednek, aminek kérdéses a hatása, ezért történnek ilyen tragédiák. Bár tudom, hogy a szedés elkerülhetetlen, de szerencsére én még időben kiszálltam.

Megosztás:

Persze szomorú, de ez is csak azért van mert nem tudják hol a határ. Túl sok szert szednek, aminek kérdéses a hatása, ezért történnek ilyen tragédiák. Bár tudom, hogy a szedés elkerülhetetlen, de szerencsére én még időben kiszálltam.

Nekem is mondták, hogy sportoljak, egészséges. Tropára is ment a bal térdem. ;) Csak úszni és bringázni tudok már vele, mint sportolás.

Amúgy sajnálatos tényleg, ahogy olvastam a rádióban, azt mondták, hogy ő maga tett azért, hogy újra sportolhasson, mert ügye eltiltották szívprobléma miatt. De akkor is szomorú, hogy egy ilyen játékos elhunyt. :lol:

Megosztás:

Nekem is mondták, hogy sportoljak, egészséges. Tropára is ment a bal térdem. ;) Csak úszni és bringázni tudok már vele, mint sportolás.

Amúgy sajnálatos tényleg, ahogy olvastam a rádióban, azt mondták, hogy ő maga tett azért, hogy újra sportolhasson, mert ügye eltiltották szívprobléma miatt. De akkor is szomorú, hogy egy ilyen játékos elhunyt. :lol:

De neki legalább nem szándékosan oltották ki az életét mint szegény Cozmának.....az is elég kemény volt. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.