Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Cartárs! Néha nézz be a debreceni fórumra, szoktunk szervezgetni ezt-azt. :lol: Bár mostanában én is el voltam hawazva és nem a természet által... ;) :lol:

Na ha már mindenki villogtatja a járgányát és is közétek parkolok már... :lol:

1.

2.

3.

4.

5.

Elküldve
Cartárs! Néha nézz be a debreceni fórumra, szoktunk szervezgetni ezt-azt. :) Bár mostanában én is el voltam hawazva és nem a természet által... ;) :lol:

Na ha már mindenki villogtatja a járgányát és is közétek parkolok már... :lol:

1.

2.

3.

4.

egy dísztárcsa elférne, de nem ilyen krómszpinner###### :lol:

egy sima akár opelos, vagy ami nekem is van az a joci sportos.

Elküldve
Sanci!

Nekem nagyon ismerős a tied. Lehet már láttam valahol. Debreceni fórum? Olyan is van? ;)

Lehet is ismerős, garázsjáratos a gépem de azért időnként szoktam vele csavarogni. :lol:

Opel fórum, Debrecen -katt ide!

Elküldve

Az egyik lógós bigyó már lekerült a tükörrôl mert az illatosítónak már annyi illata sem volt mint egy lepkefingnak ám a másik a GPS tartó. Megszoktam, hogy ott van...

Elküldve
opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek.

nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol:

sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol:

csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak...

Nem debreceni hanem földesi csak járok néha ezért-azért be. :(

Héhóó! Nem a blicc wíkendet szerveztük meg, bár tényleg igaz, hogy most gyengébb volt a tavalyinál, na akkor jól betéptünk az after partyn :) még én is... ;) A csajokban viszont egyet értek... :lol:

Elküldve
Nem debreceni hanem földesi csak járok néha ezért-azért be. :)

Héhóó! Nem a blicc wíkendet szerveztük meg, bár tényleg igaz, hogy most gyengébb volt a tavalyinál, na akkor jól betéptünk az after partyn :lol: még én is... ;) A csajokban viszont egyet értek... :lol:

mondjuk azzal kiegészíteném, hogy vannak, csak ez a parkolós vicc ide is pont beillik :lol:

Elküldve
Szép képek! Te figyuuuuuuu!!!! már nagyon rég óta keresek ilyesmi felniket mint ami az uccsó képen van. Miféle felnik ezek??? Mindíg amikor kérdezték hgy milyenre gondolok nem tudtam elmagyarázni

ezek BBS felnik, W-ken volt gyári kivitel asszem.

20 ezer Ft ért vettema 4 et

alapos mosás után felrakható volt az állapota ;)

Elküldve
ezek BBS felnik, W-ken volt gyári kivitel asszem.

20 ezer Ft ért vettema 4 et

alapos mosás után felrakható volt az állapota ;)

WoW! Tök jó ár értük. Na ilyesmiket fogok én keresni. Ma amúgy cseréltem benne üzemanyagszűrőt :lol:

Elküldve
WoW! Tök jó ár értük. Na ilyesmiket fogok én keresni. Ma amúgy cseréltem benne üzemanyagszűrőt ;)

láttam már több kocsin is ilyet

astrán is

használt németeseknél kell, vagy bontókba stb.

Elküldve
láttam már több kocsin is ilyet

astrán is

használt németeseknél kell, vagy bontókba stb.

Jaja! Én sok astrán láttam már, és nagyon jól áll rajtuk. nagyon dizájnosak ;)

Elküldve
többen is mondtátok, hogy van neve a kocsinak...

én nem tok neki adni... csak a már elterjedtet a Hrrke nevet ;)

enyémre a Kamilla ragadt. Tényleg! Ki milyen nevet adott a gépének? :lol:

Elküldve
többen is mondtátok, hogy van neve a kocsinak...

én nem tok neki adni... csak a már elterjedtet a Hrrke nevet :lol:

Nekünk először Hópihe volt mert fehér, de nem nagyon használom, mert nem halgat rá. ;) Viszont szoktam vele beszélgetni, amikor a balcsira mentünk aztán hegynek felfele nógattam amikor nem akart menni telepakolva. Amúgy ha a kocsiknak van nemük akkor egyértelmű hogy nő. :lol:

Elküldve
Nekünk először Hópihe volt mert fehér, de nem nagyon használom, mert nem halgat rá. ;) Viszont szoktam vele beszélgetni, amikor a balcsira mentünk aztán hegynek felfele nógattam amikor nem akart menni telepakolva. Amúgy ha a kocsiknak van nemük akkor egyértelmű hogy nő. :lol:

caravanok ugylátom mind nők :lol:

ez HRR rendszámmal vagy vmi nagyon vad nő, de sztem fickó :lol:

Elküldve

használtautón van két caravan ami 2.0ás de egyik fehér szürke belsővel, másik meg piros szürke belsővel.

fekete vagy vmi ilyen komolyabb szín nyema

Elküldve
és az ultrahalk kioufogóhangomhoz nem is szóltok semmit? ;)

Szeretem halgatni az ilyen mély hangú kipuffot, de csak a másét, az enyémben pont azt szeretem, hogy lehet beszélgetni még 100-nál is normál hangerővel.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.