Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. ( Bocsi, ha értelmetlenül írtam, de biztos értitek )

Olyan butuskán néz ki, tetősín nélkül. :lol:

Elküldve

ha nekem sárga indexem lenne, meg hátul is a régifajta lámpa vagy lefujnám feketáre, vagy csere a fehérre, és az ujfajta hátsólámpára.

Elküldve
Háá' nemtom, fúrkálni nem szeretnék, de hetente ragasztgatni se :lol: ;) Monnyuk biztos van valami ragacsi ami fog is meg az ajtót se bántja. (meg a festést se. Nem szeretném elkezdeni rohasztani amiatt a takaró miatt)

ha lepucolod, és teljes felületbe felragasztod az soha se jön le :lol:

Elküldve
őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. ( Bocsi, ha értelmetlenül írtam, de biztos értitek )

Értjük hát. Nem sínes vagy, hanem ilyen eltolható kis műanyag takarós bizbazos, amire olyan csomitartót lehet felcsinálni, mint az 5 ajtósokra. (legalábbis nekem ez jött le) Ha kell tetősín akkor van egy pár. Tavasszal cserélem őket szebbekre, mert erről valami tök elődöm leb.szta a feketét, és néhol világít alóla az alu. (unokatesómé amikor kiégett, lesült a tetősínje is, és qrva jól nézett ki full alu-ban :lol: :lol: Lehet hogy lemaratom róla a feketét, és lesz egy pár design-sínem tarcsiba :lol: :)

Elküldve
Olyan butuskán néz ki, tetősín nélkül. ;)

nekem így is bejön. Tényleg ha van rajta az úgy olyan Astrásabb, markánsabb, de nem használnám. Daykiller! Tiedről tudsz feltenni valami linket vagy képet? Kiváncsi vagyok rá. Meg a Caravanok nagyrészén van. Nekem nincs és így kicsit különbözik :lol: De szeretem mindenhogy. Annó németországból ( bochumi a gép ) így vettünk

Elküldve
Értjük hát. Nem sínes vagy, hanem ilyen eltolható kis műanyag takarós bizbazos, amire olyan csomitartót lehet felcsinálni, mint az 5 ajtósokra. (legalábbis nekem ez jött le) Ha kell tetősín akkor van egy pár. Tavasszal cserélem őket szebbekre, mert erről valami tök elődöm leb.szta a feketét, és néhol világít alóla az alu. (unokatesómé amikor kiégett, lesült a tetősínje is, és qrva jól nézett ki full alu-ban :lol: ;) Lehet hogy lemaratom róla a feketét, és lesz egy pár design-sínem tarcsiba :lol: :)

Hűűű. Én is meg akarom csináltatni, hogy ezüst színű legyen. Akkor csak festék eltávolítás és megvan az öröm. :lol:

Elküldve
nekem így is bejön. Tényleg ha van rajta az úgy olyan Astrásabb, markánsabb, de nem használnám. Daykiller! Tiedről tudsz feltenni valami linket vagy képet? Kiváncsi vagyok rá. Meg a Caravanok nagyrészén van. Nekem nincs és így kicsit különbözik ;) De szeretem mindenhogy. Annó németországból ( bochumi a gép ) így vettünk

Tessék. :lol:

Elküldve
Tessék. :lol:

deszép :lol: Sok van belőlük de mindegyiket megbámulom, tetszenek nagyon. Amúgy nézem azt a tető izét és enyémre is ott lehet csatlakoztatni azon a helyen ahol ezen van. Van 1 műanyag be lehet nyomni és előretolni. Aztán abba az üregbe gondolom beletenni. Vagy Tévedek?? ;) :lol:

Elküldve
őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket.

Dehogyis, a hátsó ablaktörlő mociról van szó... :lol:

Abban az üregben elől 3 hátul 2 átmenő csavar fogja le a sínt (vagy épp fordítva -a fene se tudja mán :lol: )

Elküldve

szerintem másképp lehet feltenni a gyári sínt, mint a tetőcsomitartót...

am a festék eltávolításásval azé vigyázni, maró hatású cucc megmarja az alut is.

le kell szedni és elvinni oda ahol bekrómozzák ;)

Elküldve
deszép :lol: Sok van belőlük de mindegyiket megbámulom, tetszenek nagyon. Amúgy nézem azt a tető izét és enyémre is ott lehet csatlakoztatni azon a helyen ahol ezen van. Van 1 műanyag be lehet nyomni és előretolni. Aztán abba az üregbe gondolom beletenni. Vagy Tévedek?? ;) :lol:

És még nem mutattam képet a beltérről. :lol:

Igen, ode kell felrakni, de úgytudom, hogy csavarozni is kell.

Elküldve
Dehogyis, a hátsó ablaktörlő mociról van szó... :lol:

Jaaaaaaaaaaa ;) :lol: :lol: Azt hidtem hogy a tetőn azok a valamik. Szóval az ablaktörlő motor. ááá nem szedem ki, jólvan az. úgyis cserélve lesz aztán had üljön benne. Amúgy dizelesek! Nektem most hideg és tél idején a légszűrőnek a kis dobozkája oldalt... nem csörög? mert nekem zöröd a műanyag dobozka. Nem idegesítő mert belülről nem hallatszik annyira. Csak amikor fel van nyitva gépháztető aztán jár a motor akkor kúúvár@ idegesítő mert nagyon nagyon zajos :S

Elküldve
Akkor már én is. ;)

1.

2.

12 éves.

Ismerős a rendszám. Egyszer mintha Téged előztelek volna meg a nyolcason Veszprém előtt és bementem eléd, majd folytattam utam a Tesco felé, aztán mentem tovább a házgyárin, Te meg a Haszkovó felé fordultál. :lol: Mondjuk ez nem mostanában történt. :lol:

Elküldve
némá KOMBIS :lol: találkozó ;)

am ilyen hambit egyetek, gondolkozom, hogy kanálla kellene enni

szétesik mire beleharapak bazz :S

Vasárnap lesz Opel találkozó Fehérvárott, de inkább Astra tali lesz, mert eddig csak Astrások jelezték, hogy jönnek. :lol:

Elküldve
Ismerős a rendszám. Egyszer mintha Téged előztelek volna meg a nyolcason Veszprém előtt és bementem eléd, majd folytattam utam a Tesco felé, aztán mentem tovább a házgyárin, Te meg a Haszkovó felé fordultál. ;) Mondjuk ez nem mostanában történt. :lol:

Igen, ez az útvonal gyakran játszik nálam. :lol:

Elküldve
Vasárnap lesz Opel találkozó Fehérvárott, de inkább Astra tali lesz, mert eddig csak Astrások jelezték, hogy jönnek. ;)

KOMBIK? :lol:

am egyre többet gondolok egy caravan megvételére...

lassan közeledve a 30hoz :lol: :lol: :) :( na azé még 5 év, de akkor is.

Caravanok is néha olyan szépen néznek ki.

csak ez a köcsög fóliázási törvény ááá

Elküldve
KOMBIK? :lol:

am egyre többet gondolok egy caravan megvételére...

lassan közeledve a 30hoz :lol: :) :( B) na azé még 5 év, de akkor is.

Caravanok is néha olyan szépen néznek ki.

csak ez a köcsög fóliázási törvény ááá

Nem kombi, hanem Caravan! Jegyezd meg kisfiam. Amúgy lesz Sedan, coupé és Caravan. :lol:

Uhh, jövőre én is negyed évszázad éves leszek. ;)

Amúgy Fehérvárott már kinéztem egy fóliázással foglalkozó céget. Szépen befóliáztatom hővédő fóliával. Sancitól kérdezném, hogy azokat sem lehet az elsőkre rakni?

Elküldve

Kár hogy debrecen felé nem lesz valamikor találkozó. Tuti mennék ;) Aztán bőven lehet új barátokat is szerezni. Most szombaton itt amerikai autós találkozó volt. Csak nem értem rá és nem tudtam menni. De az őszin voltam

Elküldve
Nem kombi, hanem Caravan! Jegyezd meg kisfiam. Amúgy lesz Sedan, coupé és Caravan. :lol:

Uhh, jövőre én is negyed évszázad éves leszek. ;)

Amúgy Fehérvárott már kinéztem egy fóliázással foglalkozó céget. Szépen befóliáztatom hővédő fóliával. Sancitól kérdezném, hogy azokat sem lehet az elsőkre rakni?

értem én

kombi :)

kisfiam. hát...

fulfekete gyári caravan létezik?

opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek.

nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol:

sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol:

csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak...

Elküldve
értem én

kombi :lol:

kisfiam. hát...

opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek.

nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz ;)

Egyszer hirdetésben láttam egy tökfeketét. Amúgy mindig is fekete autóra vágytam, de a sötétkék is megteszi. :lol:

Elküldve
értem én

kombi :lol:

kisfiam. hát...

nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol:

Jaja... jó autók jó emberek. Aztán valami kaját összehajítani aztán mehet az opeles buli hajnalig. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.