daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. ( Bocsi, ha értelmetlenül írtam, de biztos értitek ) Olyan butuskán néz ki, tetősín nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ha nekem sárga indexem lenne, meg hátul is a régifajta lámpa vagy lefujnám feketáre, vagy csere a fehérre, és az ujfajta hátsólámpára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Háá' nemtom, fúrkálni nem szeretnék, de hetente ragasztgatni se :lol: ;) Monnyuk biztos van valami ragacsi ami fog is meg az ajtót se bántja. (meg a festést se. Nem szeretném elkezdeni rohasztani amiatt a takaró miatt) ha lepucolod, és teljes felületbe felragasztod az soha se jön le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. ( Bocsi, ha értelmetlenül írtam, de biztos értitek ) Értjük hát. Nem sínes vagy, hanem ilyen eltolható kis műanyag takarós bizbazos, amire olyan csomitartót lehet felcsinálni, mint az 5 ajtósokra. (legalábbis nekem ez jött le) Ha kell tetősín akkor van egy pár. Tavasszal cserélem őket szebbekre, mert erről valami tök elődöm leb.szta a feketét, és néhol világít alóla az alu. (unokatesómé amikor kiégett, lesült a tetősínje is, és qrva jól nézett ki full alu-ban :lol: :lol: Lehet hogy lemaratom róla a feketét, és lesz egy pár design-sínem tarcsiba :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Olyan butuskán néz ki, tetősín nélkül. ;) nekem így is bejön. Tényleg ha van rajta az úgy olyan Astrásabb, markánsabb, de nem használnám. Daykiller! Tiedről tudsz feltenni valami linket vagy képet? Kiváncsi vagyok rá. Meg a Caravanok nagyrészén van. Nekem nincs és így kicsit különbözik :lol: De szeretem mindenhogy. Annó németországból ( bochumi a gép ) így vettünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Értjük hát. Nem sínes vagy, hanem ilyen eltolható kis műanyag takarós bizbazos, amire olyan csomitartót lehet felcsinálni, mint az 5 ajtósokra. (legalábbis nekem ez jött le) Ha kell tetősín akkor van egy pár. Tavasszal cserélem őket szebbekre, mert erről valami tök elődöm leb.szta a feketét, és néhol világít alóla az alu. (unokatesómé amikor kiégett, lesült a tetősínje is, és qrva jól nézett ki full alu-ban :lol: ;) Lehet hogy lemaratom róla a feketét, és lesz egy pár design-sínem tarcsiba :lol: :) Hűűű. Én is meg akarom csináltatni, hogy ezüst színű legyen. Akkor csak festék eltávolítás és megvan az öröm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nekem így is bejön. Tényleg ha van rajta az úgy olyan Astrásabb, markánsabb, de nem használnám. Daykiller! Tiedről tudsz feltenni valami linket vagy képet? Kiváncsi vagyok rá. Meg a Caravanok nagyrészén van. Nekem nincs és így kicsit különbözik ;) De szeretem mindenhogy. Annó németországból ( bochumi a gép ) így vettünk Tessék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Tessék. :lol: deszép :lol: Sok van belőlük de mindegyiket megbámulom, tetszenek nagyon. Amúgy nézem azt a tető izét és enyémre is ott lehet csatlakoztatni azon a helyen ahol ezen van. Van 1 műanyag be lehet nyomni és előretolni. Aztán abba az üregbe gondolom beletenni. Vagy Tévedek?? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 őőő... mármint felül az a két izé? ;) nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. Dehogyis, a hátsó ablaktörlő mociról van szó... :lol: Abban az üregben elől 3 hátul 2 átmenő csavar fogja le a sínt (vagy épp fordítva -a fene se tudja mán :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akkor már én is. ;) 1. 2. 12 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 szerintem másképp lehet feltenni a gyári sínt, mint a tetőcsomitartót... am a festék eltávolításásval azé vigyázni, maró hatású cucc megmarja az alut is. le kell szedni és elvinni oda ahol bekrómozzák ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 deszép :lol: Sok van belőlük de mindegyiket megbámulom, tetszenek nagyon. Amúgy nézem azt a tető izét és enyémre is ott lehet csatlakoztatni azon a helyen ahol ezen van. Van 1 műanyag be lehet nyomni és előretolni. Aztán abba az üregbe gondolom beletenni. Vagy Tévedek?? ;) :lol: És még nem mutattam képet a beltérről. :lol: Igen, ode kell felrakni, de úgytudom, hogy csavarozni is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Dehogyis, a hátsó ablaktörlő mociról van szó... :lol: Jaaaaaaaaaaa ;) :lol: :lol: Azt hidtem hogy a tetőn azok a valamik. Szóval az ablaktörlő motor. ááá nem szedem ki, jólvan az. úgyis cserélve lesz aztán had üljön benne. Amúgy dizelesek! Nektem most hideg és tél idején a légszűrőnek a kis dobozkája oldalt... nem csörög? mert nekem zöröd a műanyag dobozka. Nem idegesítő mert belülről nem hallatszik annyira. Csak amikor fel van nyitva gépháztető aztán jár a motor akkor kúúvár@ idegesítő mert nagyon nagyon zajos :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 némá KOMBIS :lol: találkozó ;) am ilyen hambit egyetek, gondolkozom, hogy kanálla kellene enni szétesik mire beleharapak bazz :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akkor már én is. ;) 1. 2. 12 éves. Ismerős a rendszám. Egyszer mintha Téged előztelek volna meg a nyolcason Veszprém előtt és bementem eléd, majd folytattam utam a Tesco felé, aztán mentem tovább a házgyárin, Te meg a Haszkovó felé fordultál. :lol: Mondjuk ez nem mostanában történt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akkor már én is. ;) 1. 2. 12 éves. hmmm.... szép ez is nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 némá KOMBIS :lol: találkozó ;) am ilyen hambit egyetek, gondolkozom, hogy kanálla kellene enni szétesik mire beleharapak bazz :S Vasárnap lesz Opel találkozó Fehérvárott, de inkább Astra tali lesz, mert eddig csak Astrások jelezték, hogy jönnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ismerős a rendszám. Egyszer mintha Téged előztelek volna meg a nyolcason Veszprém előtt és bementem eléd, majd folytattam utam a Tesco felé, aztán mentem tovább a házgyárin, Te meg a Haszkovó felé fordultál. ;) Mondjuk ez nem mostanában történt. :lol: Igen, ez az útvonal gyakran játszik nálam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Vasárnap lesz Opel találkozó Fehérvárott, de inkább Astra tali lesz, mert eddig csak Astrások jelezték, hogy jönnek. ;) KOMBIK? :lol: am egyre többet gondolok egy caravan megvételére... lassan közeledve a 30hoz :lol: :lol: :) :( na azé még 5 év, de akkor is. Caravanok is néha olyan szépen néznek ki. csak ez a köcsög fóliázási törvény ááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 KOMBIK? :lol: am egyre többet gondolok egy caravan megvételére... lassan közeledve a 30hoz :lol: :) :( B) na azé még 5 év, de akkor is. Caravanok is néha olyan szépen néznek ki. csak ez a köcsög fóliázási törvény ááá Nem kombi, hanem Caravan! Jegyezd meg kisfiam. Amúgy lesz Sedan, coupé és Caravan. :lol: Uhh, jövőre én is negyed évszázad éves leszek. ;) Amúgy Fehérvárott már kinéztem egy fóliázással foglalkozó céget. Szépen befóliáztatom hővédő fóliával. Sancitól kérdezném, hogy azokat sem lehet az elsőkre rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kár hogy debrecen felé nem lesz valamikor találkozó. Tuti mennék ;) Aztán bőven lehet új barátokat is szerezni. Most szombaton itt amerikai autós találkozó volt. Csak nem értem rá és nem tudtam menni. De az őszin voltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem kombi, hanem Caravan! Jegyezd meg kisfiam. Amúgy lesz Sedan, coupé és Caravan. :lol: Uhh, jövőre én is negyed évszázad éves leszek. ;) Amúgy Fehérvárott már kinéztem egy fóliázással foglalkozó céget. Szépen befóliáztatom hővédő fóliával. Sancitól kérdezném, hogy azokat sem lehet az elsőkre rakni? értem én kombi :) kisfiam. hát... fulfekete gyári caravan létezik? opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek. nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol: sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol: csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És a munkatársad gályázása sikerült? ;) Ha a vizsgára gondolsz azon átment. :lol: Ma ilyen dícsekvős nap van? kép 1 kép 2 kép 3. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 értem én kombi :lol: kisfiam. hát... fulfekete gyári caravan létezik? opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek. nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz ;) sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol: csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak... Egyszer hirdetésben láttam egy tökfeketét. Amúgy mindig is fekete autóra vágytam, de a sötétkék is megteszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 értem én kombi :lol: kisfiam. hát... fulfekete gyári caravan létezik? opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek. nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol: sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol: csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak... Jaja... jó autók jó emberek. Aztán valami kaját összehajítani aztán mehet az opeles buli hajnalig. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts