Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 "Öregecskedő" ;) de jól bírja Itt meg a cimboráénak a hangja. 5.1-es mélynyomós hangtechnika ajánlott mert a ratyi kodak digitkamerámmal vettem fel tegnap. Lehet találgatni milyen moci adja a témát.. :lol: Mintha Impreza lenne valójában -olyan a "music"... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg Ötleteket és véleményt kérnék... ;) Maximum egy szép felnigarnitúra alá nyárra, amúgy így szép ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Itt meg a cimboráénak a hangja. 5.1-es mélynyomós hangtechnika ajánlott mert a ratyi kodak digitkamerámmal vettem fel tegnap. Lehet találgatni milyen moci adja a témát.. :lol: Mintha Impreza lenne valójában -olyan a "music"... ;) Köszi a bontósat! Azt majd megnézem valamikor. Miféle motor lehet a kadettben... Hát uncsimnak van ilyen D kadettje és 1.2es motor van neki benne. Hasonlóan szól az is csak nem ilyen "imprezzás". Milyen motor van ebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg Ötleteket és véleményt kérnék... ;) Érdemes a tükrökre egy kis festéket dobni az autó saját színéből...és már kész is... Amúgy Jhonny-nak is igaza van, ha nem nyúlsz hozzá, is szuper kis autó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ismerős hangok! ;) ugye ugye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ha alufelniket nem is vesz de egy garnitúra szép dísztárcsa sokat dob(hat) rajta. Pl itt, vagy esetleg még itt. Én egy ilyent gondoltam az enyémre: De télire acélfelnikre minek, nyárára meg úgyis aluk vannak fent (amik már a helyükön vannak). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Valahol már hallottam ilyet. :lol: Te felvetted a ribi hangját?:) B) Jah, dobok fel egy képet is minnyá. Ma lőttem a drágáról, már kezd autóként kinézni :P ;) ő az 1-5 -ig skálán hányasok vagyunk? :P :( Ribinek hívod? :lol: Enyémet osztálytársak nevezték még el régebben kamillának... Amúgy jól néz ki, szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Köszi a bontósat! Azt majd megnézem valamikor. Miféle motor lehet a kadettben... Hát uncsimnak van ilyen D kadettje és 1.2es motor van neki benne. Hasonlóan szól az is csak nem ilyen "imprezzás". Milyen motor van ebben? Nincs mit, szivesen! Árban őket tudom legjobbnak, na meg lehet üzletelni is velük, én néha alkudozok picit -persze nem magamnak. :) Ebben egy 1.3S blokk van, betojás a hangja, eszementül szépen szól! :lol: És még milyen lesz a c20ne mocival.. ;) Hétvégén jön megint a cimbi azt aláhajítjuk az enyémnek, meglessük mit mutat turbódízelen, ha jó lesz lehet alá fog menni egy ugyanolyan :lol: . Bár nem vagyok híve a gyáritól (vagy identtől) eltérő dolgoknak, pláne hogy nemrég tettem alá új rendszert... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nincs mit, szivesen! Árban őket tudom legjobbnak, na meg lehet üzletelni is velük, én néha alkudozok picit -persze nem magamnak. :( Ebben egy 1.3S blokk van, betojás a hangja, eszementül szépen szól! :) És még milyen lesz a c20ne mocival.. ;) Hétvégén jön megint a cimbi azt aláhajítjuk az enyémnek, meglessük mit mutat turbódízelen, ha jó lesz lehet alá fog menni egy ugyanolyan :lol: . Bár nem vagyok híve a gyáritól (vagy identtől) eltérő dolgoknak... :lol: Tényleg jól szól. :lol: Kérdeztem én már bontókba de hát 40ezer Forintnál kezdődtek az árak... Mondtam hogy az enyémet mennyiért vennék be és azt mondták hogy az semmit sem ér. Hát köszi... Van benne 1 f@sza üveg fűtőszálazva, rendszámtábla világítás működik. Na jó az ablaktörlő motorja berohadt... De az típushiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 enyém. csak hogy én se maradjak ki. Szerintetek milyen?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 kár hogy látszik a jel helye, meg egy dísztárcsa szett tényleg nem lenne rossz, és ha már a kilincsek is le vannak festve, akkor a tükröket se ártana ;) a sok lógós cucc nekem is feltünt a tükrön, de ha nem zavar akkor :lol: egyébként szép az egész tényleg. Sanya ja lenne mit javítgatni, de nagyrésze már rajta volt, így került hozzánk, lökös csikarva van pár helyen stb... az őzikével, meg örülök, hogy ennyiből megúsztam. Nem kicsit lett jobb a hangja a kadetnak:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Tényleg jól szól. ;) Kérdeztem én már bontókba de hát 40ezer Forintnál kezdődtek az árak... Mondtam hogy az enyémet mennyiért vennék be és azt mondták hogy az semmit sem ér. Hát köszi... Van benne 1 f@sza üveg fűtőszálazva, rendszámtábla világítás működik. Na jó az ablaktörlő motorja berohadt... De az típushiba. egy óra alatt javítható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na jó az ablaktörlő motorja berohadt... De az típushiba. Belső műanyag kárpit le, kívülről a törlőkar szintén, asszem belülről 3 csavar fogja a mocit és ki is lehet belőle húzni, szépen kipucolni, rozsdától megszabadítani és szilikon (vagy kemény hőálló) zsírral be kell kenni a tengelyt és úgy összerakni. Max 1 óra alatt megvan cakkpakk és szuper minden.. :( Sanya ja lenne mit javítgatni, de nagy része már rajta volt, így került hozzánk, lőkös csikarva van pár helyen stb... az őzikével, meg örülök, hogy ennyiből megúsztam. Nem kicsit lett jobb a hangja a kadettnak:) Na igen, az enyém még full újnak nézett ki 6 évesen de hát vannak őrült rönósok, ekeborogató faterok, felverődő kavicsok, és egyéb hasonló dolgok amitől sajnos elvesztette már a gyári varázsát... :) ;) :lol: Jaja, mikor mondtam Zsótinak, hogy szép a kipuff hangja meg jól adja elő minden fordulaton a füle fogta meg a száját, hogy ne érjen körbe a fején a vigyor. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 "Fiatalosnak mondott nyugdíjas" ;) De szép igazán, és ne hallgass másokra! Nem kell az a fehér index! Képzavart okoz és aki azt hiszi, hogy egy indexbúrával letagadhat 3 évet, az nevetséges. Neeem, nincs ember a földön (nah jó de az nő és nem mondja :lol: ) akinek feltenném a fehér indexet . Csak és kizárólag azért megy majd rá mert nekem tetszik. Hogy mit fiatalít rajta az nem igazán érdekel. Én fiatalítom :P http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg Ötleteket és véleményt kérnék... Sztem borzalmas, de ha gondolod akkor add nekem én el tudnám viselni :P :lol: Amúgy komolyan jól néz ki. Rájöttem hogy szinte minden szín jól áll ennek az autónak a pirosat kivéve :) enyém. csak hogy én se maradjak ki. Szerintetek milyen?? Tetszik. Csak az volt furcsa hogy nincs a tetején sín. Jól kinéz nélküle de nekem erősen ki van használva úgyhogy marad :( Hátulról nem merem lefényképezni a Ribit. Iszonyatosan néz ki onnan. Legutóbb a OFF fiestával ON mentem utána, és egyszerűen rossz volt nézni... (gyorsan meg is előztem hogy az elejét lássam B) :P :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Belső műanyag kárpit le, kívülről a törlőkar szintén, asszem belülről 3 csavar fogja a mocit és ki is lehet belőle húzni, szépen kipucolni, rozsdától megszabadítani és szilikon (vagy kemény hőálló) zsírral be kell kenni a tengelyt és úgy összerakni. Max 1 óra alatt megvan cakkpakk és szuper minden.. :( Na igen, az enyém még full újnak nézett ki 6 évesen de hát vannak őrült rönósok, ekeborogató faterok, felverődő kavicsok, és egyéb hasonló dolgok amitől sajnos elvesztette már a gyári varázsát... :) ;) :lol: Jaja, mikor mondtam Zsótinak, hogy szép a kipuff hangja meg jól adja elő minden fordulaton a füle fogta meg a száját, hogy ne érjen körbe a fején a vigyor. :lol: :lol: nekem sajna így nézett ki 5 évesen is, a horpadást leszámítva, illetve a repedt homlokfalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na de ami használva van az nem tart örökké, Murphy szerint "ami nincs az sem.." :lol: :lol: Sajnos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na de ami használva van az nem tart örökké, Murphy szerint "ami nincs az sem.." :lol: :lol: Sajnos... ;) hát lassan eléri a 10et szóval szerintem ahhoz jó ez is havrom bordó astrája 9évesen ehhez képest förtelem volt kimattult festés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát megcsinálnám én ha nem lenne szétrohadva maga az ajtó. Veszek ré 1 újat, és abba ha jó lesz akkor király ha nem lesz jó akkor megcsinálom, köszi a hasznos infókat :lol: Dáwid! jaja Nincsen felül az a sín de nekem nem kell, mert nagyon nem használnám. Így maradt kis puklisnak a teteje ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát megcsinálnám én ha nem lenne szétrohadva maga az ajtó. Veszek ré 1 újat, és abba ha jó lesz akkor király ha nem lesz jó akkor megcsinálom, köszi a hasznos infókat :lol: Dáwid! jaja Nincsen felül az a sín de nekem nem kell, mert nagyon nem használnám. Így maradt kis puklisnak a teteje ;) :lol: mióta megcsináltam, azt hiszem le akar ugrani olyan gyorsan jár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 hát lassan eléri a 10et szóval szerintem ahhoz jó ez is havrom bordó astrája 9évesen ehhez képest förtelem volt kimattult festés... 14 évesek vagyunk és úgy csillog hogy lecsúszik róla a galambkula :lol: :lol: Nah jó, de azé' jobb mint volt. Majd akkor fényképezem le ha megcsináltam azt a kézi políros, nagytakarítós napot :) Utólagosan lehet tenni ilyen műanyag takarót tenni a csomiajtóra? Meg ha igen akkor jól tévedek hogy fúrni kéne hozzá? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 mióta megcsináltam, azt hiszem le akar ugrani olyan gyorsan jár :lol: ;) iiistenem de rég használtam már én azt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát megcsinálnám én ha nem lenne szétrohadva maga az ajtó. Veszek ré 1 újat, és abba ha jó lesz akkor király ha nem lesz jó akkor megcsinálom, köszi a hasznos infókat B) Dáwid! jaja Nincsen felül az a sín de nekem nem kell, mert nagyon nem használnám. Így maradt kis puklisnak a teteje :lol: :lol: Érdemes! Nem nagy szívás kiszedni belőle. :P És ahogy az egyik cartárs mondaná "csak fölösleges plusz X kiló" :lol: :) :( Amúgy télleg elég nehezek azok a vackok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 14 évesek vagyunk és úgy csillog hogy lecsúszik róla a galambkula :( :lol: Nah jó, de azé' jobb mint volt. Majd akkor fényképezem le ha megcsináltam azt a kézi políros, nagytakarítós napot B) Utólagosan lehet tenni ilyen műanyag takarót tenni a csomiajtóra? Meg ha igen akkor jól tévedek hogy fúrni kéne hozzá? :lol: ;) gyárilag ilyen patengtok vannak felfrva de szerintem kétoldalasragasztó nagymennyiségben :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Érdemes! Nem nagy szívás kiszedni belőle. :( És ahogy az egyik cartárs mondaná "csak fölösleges plusz X kiló" :lol: :lol: :) Amúgy télleg elég nehezek azok a vackok... ;) őőő... mármint felül az a két izé? :lol: nekem nincs olyan benne. Csak a két műanyag ami ott van, hogy be lehet illeszteni azokat a valamiket. ( Bocsi, ha értelmetlenül írtam, de biztos értitek ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 gyárilag ilyen patengtok vannak felfrva de szerintem kétoldalasragasztó nagymennyiségben :lol: :lol: Háá' nemtom, fúrkálni nem szeretnék, de hetente ragasztgatni se :lol: ;) Monnyuk biztos van valami ragacsi ami fog is meg az ajtót se bántja. (meg a festést se. Nem szeretném elkezdeni rohasztani amiatt a takaró miatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts