Atommanó Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nemtom. Én is csak mostanában nézegettem, de rájöttem, hogy abszolult arra megy ki a dolog, hogy melyik márka képviselői vannak többen (az nyer valószínűleg) és kinek mennyit ér a szavazata. Szerintem bunkóság (diszkrimináció) az, hogy az én szavazatom sokkal kevesebbet ér, mint aki többet irogat. Mért számit kevesebbet az én véleményem???? :roll: Én nem is tettem fel a kocsim! :) Habár ma úgy néz ki elég szépen kikaptak az opelek, azért OPEL FOREVER!!! 8) Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Szvsz, az egész arénázás olyan mint egy hálózati játék. :D Van Honda, BMW, Renault, Alfa ... Opel csapat :lol: :lol: :lol: A lényeg a sok üzeneten és szavazaton van amit a csapatnak gyüjtesz! :) A "gamers corner"-ben lenne a helye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 JA! Az ő autójukat kihgytam!!! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 az ilyen szerintem áruló: "corsaB 2004. február 24. 15:38 | Válasz erre | #440 Kösz a voksokat megy a viszonzás a bömösökre!!! Mai zsír +56.-ik aréna pont az enyém! Szépen haladsz!" és persze Tomi ellen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 néz' má törzsvendég lettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 az ilyen szerintem áruló: "corsaB 2004. február 24. 15:38 | Válasz erre | #440 Kösz a voksokat megy a viszonzás a bömösökre!!! Mai zsír +56.-ik aréna pont az enyém! Szépen haladsz!" és persze Tomi ellen!!!! Hiba a mátrixba! :) :lol: :D Az csúnya, hogy az "övéi" ellen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nem semmi! Én is szeretem a BMW-ket, de ez esetben eszembe se jutott a BMW-re szavazni. Az ilyen bringát érdemel nem OPEL-t. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 sziasztok ezt a hétvégén lőttem Mohácson: http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...438&pid=4499040 öreg autó nem vén autó!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 sziasztok ezt a hétvégén lőttem Mohácson: http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=2...438&pid=4499040 öreg autó nem vén autó!!! :) Nagyon komoly. Mondhatnám 10 pont! :lol: Évjáratát nemtudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 hát azt sajnos nem tudom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Hát én még biztos csak egy pajzán gondolat lehettem amikor ezzel már oltottak :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Hali Ellősször is mindenkinek köszi a pontokat! Az aréna témához csak annyit, hogy én nem is akartam arénázni csak úgy kihívott a jó ember, vissza út pedig nincs. A korrektségről már megírtam ott is a véleményem ua mint amit Atom és Hemi írt. De annó azért raktam fel az autómat mert megtetszett az oldal és nem szedtem le. Tele van stríítracsingos majomgyerekkel akik pofára pontoznak nem saját agyból. Sebaj ez a fórum legalább(opeles) "inteligenccs" emberekkel van megtöltve. (ezért a kijelentésért kérem a virágokat az öltözőmbe) A Corsa-s kollégának meg csak annyit, ha segítség kell és idekeveredik ne lepődjön meg ........ (a ganéj) Az ilyen nem is kell a klubba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Ez a jó felfogás. "vállonveregeti gsi.tomit" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Mennek a virágok!!!! Le az árulókkal! 8) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Én is csak azért raktam fel az autómobilt, mert Nekem fontos a hírverés, hogy minél több médián szerepeltessem az autót... Arra jó lehetőség az ilyen. Remélem engem nem hívnak ki a SR majomgyerekek az arénába, bár baromira nem fog érdekelni, hogy valami pözsó cicamica autó lepontozza az enyémet. :) Ő úgysem éli át soha azt a feelinget, mint amit Én ebben az autóban... Na túl sokat beszélek... Megyek vissza a művészethez... Most fényezem a hátsó kilincseket. A mai nap tanulsága: nem lesz belőlem fényezőmester. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Mi van csak nem narancsos lett a fényezés! Műanyagot tudni kell fújni főleg ha az nem alapozott! Kb 5.-re sikerülni fog hajrá az aranyért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Kösz a bíztatást. Épp az alapozásnál tartok. De ez a kib@szott alapozó szórófesték folyákonyabb mint a normál lakk, úgyhogy nehezen boldogulok vele. :lol: Én már tiszta fehér vagyok, de a műanyag csak nem akarja ezt a színt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Kérdezze meg kezelő orvosát vagy gyógyszerészét! Ugye nem volt soha szilikonnal és egyébb dologgal frőcskölve mert akkor soha nem lessz jó! A fényező ezzel a kérdéssel kezdi ha valaki mondjuk olyan lökhárítót, kilincset stb akar lefújatni ami rücsis fekete(antracit) és nem alapozott(grundolt) alapban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nálam biztos nem látott szilikont. :) Viszont tiszta szesszel alaposan átmostam előtte, úgyhogy labortiszta volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Az nem olajos egy kicsit véletlenül? Én nitróval szoktam zsírtalanítani az tuti bevált nekem mint amatőr piktornak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2004 Nitró higítóval mégmielött az okosok belém kötnek! Jaj átlépek egy oldalt már megint ne ne nem akarom ááááááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2004 Megoszt Elküldve Február25, 2004 Nem voltam 5ös kémiából de szerintem a tiszta alkoholnak nincs köze az olajhoz, messzi rokoni ágon sem. :) Na mindegy, most feladtam. Holnapi meló a reszelés/csiszolás lesz. Aztán újból próba. Kitartó vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2004 Megoszt Elküldve Február25, 2004 Én majd csak jövő héten fújkálok. :) Szép kék lesz a gép belseje is. :roll: Remélem. :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2004 Lehet, hogy a foltbenzinnel keverem. Passz, na jóccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2004 Mielött elmentem volna csucsukálni ránéztem az arénára és láss csodát a 4. oldalon Gabit kihívta egy rizsrakéta CRX! He He nem kerülte el őt sem a törekvők tábora! Gabi írta: Remélem engem nem hívnak ki a SR majomgyerekek az arénába, bár baromira nem fog érdekelni, hogy valami pözsó cicamica autó lepontozza az enyémet. Ő úgysem éli át soha azt a feelinget, mint amit Én ebben az autóban... Tényleg megyek, jócakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts