Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nem szar csak korilag többnek gondoltam :lol: úgyhogy ne aggódj... ;) tehát szar az állapota esztétikailag :lol: am jah nem ártana egy nem horpadt mocitető, egy nem repedt hűtőmaszk, illetve a műanyag elemeket illene már átkenni ápolószerrel. de ami késik nem múlik max elmarad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 tehát szar az állapota esztétikailag :lol: am jah nem ártana egy nem horpadt mocitető, egy nem repedt hűtőmaszk, illetve a műanyag elemeket illene már átkenni ápolószerrel. de ami késik nem múlik max elmarad :lol: Tán nem a motorháztetőre kéne feldobni a csajt akció közben. Mosógépetek nincs?! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Tán nem a motorháztetőre kéne feldobni a csajt akció közben. Mosógépetek nincs?! ;) :lol: centrifuga :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 centrifuga :lol: Az nem jó, az nagyon ugrál, az már a szadó-mazó határát súrolja. Meg szar érzés ha közben víz folyik a lábamra. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Az nem jó, az nagyon ugrál, az már a szadó-mazó határát súrolja. Meg szar érzés ha közben víz folyik a lábamra. ;) :lol: jó az ha ugrál, a víz meg a csőbe folyjon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ma volt nálam egy munkatársam most volt a rutinvizsgálya vezetésből, mindenképpen BMW-t akar venni azokat nézegettük a neten. Tök meg van kergülve, hiába magyaráztuk neki, hogy rámegy a gatyájja is a törlesztésre, meg a fentartásra (2500-3000ccm) nagyon odavan érte. Hazavittem az Astrával amikor kiértünkk a faluba, vissza 2-be tiltásig aztán meg 3.-ban olyan 120-ig. Vigyorgott mint tejbetök, de nem szólt semmit. Aztán amikor kiraktam a házuk előtt azt mondta, hogy a báttyának is ilyen van, de nem tudta, hogy így is tud menni, meg hogy lehet hogy mégiscsak ilyet vesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ma volt nálam egy munkatársam most volt a rutinvizsgálya vezetésből, mindenképpen BMW-t akar venni azokat nézegettük a neten. Tök meg van kergülve, hiába magyaráztuk neki, hogy rámegy a gatyájja is a törlesztésre, meg a fentartásra (2500-3000ccm) nagyon odavan érte. Hazavittem az Astrával amikor kiértünkk a faluba, vissza 2-be tiltásig aztán meg 3.-ban olyan 120-ig. Vigyorgott mint tejbetök, de nem szólt semmit. Aztán amikor kiraktam a házuk előtt azt mondta, hogy a báttyának is ilyen van, de nem tudta, hogy így is tud menni, meg hogy lehet hogy mégiscsak ilyet vesz. :lol: és ha mondjuk olyan lenne mint EPK-é és vagy a 16v-s :lol: am rutinvizgálya tuti nem lett meg a sráccnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 ...meg hogy lehet hogy mégiscsak ilyet vesz. :lol: "Ilyenekből" lesznek a GSi-sek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 "Ilyenekből" lesznek a GSi-sek ;) Pedig abba ugyanúgy locsolni köll a zsét mint egy bmw-be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sziasztok! Off:Tudom nem ide való, csak gondoltam hátha érdekel valakit! Eladó squash bérlet Győrbe a Famulusba...20 alkalmas, 4 hónapra...eredeti ár 34.000Ft...oda adom 20-24 ezerért...ajándékba kaptam, de nem igazán van szükségem rá! :lol: ;) On Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 "Öregecskedő" ;) de jól bírja Ismerős hangok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 "Öregecskedő" :lol: de jól bírja Valahol már hallottam ilyet. :lol: Te felvetted a ribi hangját?:lol: :( Jah, dobok fel egy képet is minnyá. Ma lőttem a drágáról, már kezd autóként kinézni B) ;) ő az 1-5 -ig skálán hányasok vagyunk? :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ismerős hangok! :lol: Az a baj, hogy nekem is. ;) Rohadék bankok!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Valahol már hallottam ilyet. :lol: Te felvetted a ribi hangját?:lol: :) Jah, dobok fel egy képet is minnyá. Ma lőttem a drágáról, már kezd autóként kinézni :( ;) ő az 1-5 -ig skálán hányasok vagyunk? B) :lol: Jól néz ki. De a fehér index sokat dobna rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jól néz ki. De a fehér index sokat dobna rajta. Ez a kép is sokat dob rajta, ha el kell adni ezt a képet teszem ki :lol: A fehér index-project meg már izzik, szerintem is szépet lépne előre ha rajta lenne. Már keresési fázisban van :lol: (arról nem is beszélve hogy már érzem a seggem alatt az új üléseket pedig még ki se találtam mikor kezdem tisztítani őket, nem hogy betenni) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ez a kép is sokat dob rajta, ha el kell adni ezt a képet teszem ki :lol: A fehér index-project meg már izzik, szerintem is szépet lépne előre ha rajta lenne. Már keresési fázisban van :lol: (arról nem is beszélve hogy már érzem a seggem alatt az új üléseket pedig még ki se találtam mikor kezdem tisztítani őket, nem hogy betenni) :lol: ;) Nézd meg itt a fehér indexeket. 1200Ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nézd meg itt a fehér indexeket. 1200Ft/db Köszi szépen. Azthittem drágábbért osztanak ilyet :lol: Veszek 2 garnitúrát is helyből, ha má' ilyen ócón osztják ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ő az 1-5 -ig skálán hányasok vagyunk? :lol: :lol: Te mindig panaszkodsz hogy milyen csúnyán néz ki a "Ribi"!? Ezen a képen tök jól néz ki. Az enyém ehhez képest roncs. :lol: Be sem merném ide rakni. Még szerencse hogy az avataron olyan kicsiben látszik csak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Te mindig panaszkodsz hogy milyen csúnyán néz ki a "Ribi"!? Ezen a képen tök jól néz ki. Az enyém ehhez képest roncs. :lol: Be sem merném ide rakni. Még szerencse hogy az avataron olyan kicsiben látszik csak. ;) Dolgoztam rajta hogy lehessen róla egy ilyen kép is :) Keresek róla egy "ilyen volt" című képet is :lol: Most meló van, majd este töltök egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Valahol már hallottam ilyet. :) Te felvetted a ribi hangját?:( :P Jah, dobok fel egy képet is minnyá. Ma lőttem a drágáról, már kezd autóként kinézni :P ;) ő az 1-5 -ig skálán hányasok vagyunk? :P B) "Fiatalosnak mondott nyugdíjas" :lol: :lol: :lol: De szép igazán, és ne hallgass másokra! Nem kell az a fehér index! Képzavart okoz és aki azt hiszi, hogy egy indexbúrával letagadhat 3 évet, az nevetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ma volt nálam egy munkatársam most volt a rutinvizsgálya vezetésből, mindenképpen BMW-t akar venni azokat nézegettük a neten. Tök meg van kergülve, hiába magyaráztuk neki, hogy rámegy a gatyájja is a törlesztésre, meg a fentartásra (2500-3000ccm) nagyon odavan érte. Hazavittem az Astrával amikor kiértünkk a faluba, vissza 2-be tiltásig aztán meg 3.-ban olyan 120-ig. Vigyorgott mint tejbetök, de nem szólt semmit. Aztán amikor kiraktam a házuk előtt azt mondta, hogy a báttyának is ilyen van, de nem tudta, hogy így is tud menni, meg hogy lehet hogy mégiscsak ilyet vesz. :lol: És a munkatársad gályázása sikerült? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg Ötleteket és véleményt kérnék... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090323/P210309...ltoltes.hu_.jpg Ötleteket és véleményt kérnék... ;) Én hozzá nem nyulnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ötleteket és véleményt kérnék... ;) Ha a tükörről leszeded a lógó bigyókat kevesebbet takar ki a látóteredből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Valaki nem tud debrecen környékén egy jó bontót ahol csomagtartó ajtót lehet OLCSÓN kapni? 93as Caravan. Nézd meg a mikepércsi úti bontóban, ott múltkor volt vagy 4 caravan de fehér asszem nem volt. tehát szar az állapota esztétikailag :( Ööö, volna miket javítgatni rajta... :) Az nem jó, az nagyon ugrál, az már a szadó-mazó határát súrolja. Meg szar érzés ha közben víz folyik a lábamra. ;) B) Te aztán már csak tudod... :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts