Alex0403 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Nézzétek meg...nekem mosolyt csalt az arcomra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 8 éves és 90400at mutat, 45e től nálunk van Télleg? :lol: Többet néztem ki belőle... :lol: A közeljövőben meglátogat a gépezet egy adagolóst, meg meg lesz csináltatva a főtengely szimeringnél az olajfolyás, meg akkor már ha a vezérlést lekapjuk, akkor egy két dolgot cserélünk is, mostmár ez is köztük lesz ;) Na kb az enyém is úgy járt, ha már szét van akkor ezt is meg azt is cseréljük már ki, azzal már nem valószínű, hogy baj lesz egy ideig. Tegnap meg a jó kis hawas esőben kipróbáltam a nyári gummákat, fogja a kasznit ahogy kell :lol: asszony meg pánikolt egy pillanatra, hogy padkázzuk a kavicsot az út szélén. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Télleg? ;) Többet néztem ki belőle... :lol: Na kb az enyém is úgy járt, ha már szét van akkor ezt is meg azt is cseréljük már ki, azzal már nem valószínű, hogy baj lesz egy ideig. Tegnap meg a jó kis hawas esőben kipróbáltam a nyári gummákat, fogja a kasznit ahogy kell :lol: asszony meg pánikolt egy pillanatra, hogy padkázzuk a kavicsot az út szélén. :P Én is néztem egy szépet amikor feldobtam múlthéten a nyárikat, tegnap meg ablakból nézem hogy hullik a fehérség. Aztán mire kiértem épületen kívülre, addigra már az ablakot is lehúztam olyan idő volt :) hó addigra már sehol... Érdekes idők vannak. Ma leretkeztem, kiporszívóztam, meg bedobtam hátra két bontott hanygcórót. A két somogyit amik eddig ott voltak, a szintén bontott kiemelőkerettel bevágom előre :P :( :lol: Gyóleszez B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Nálunk is szépen behawazódott reggelre a táj, majdnem le is fújták a menetet -aztán mégse és kiderült, hogy dolgoznom kell keményen. :lol: Jó 2 óra hosszáig kóboroltam a telepen összevissza kínomban ;) utána meg be kellett pótolnom -volt is szívás bőségesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 ez a mai nap.........áááááá miért van ilyen sok hülye ember?????? sikerült majdnem 1 pancser takonyfejű ford focusosnak benyomni a caravan hátulját... és még ő dudál. DE NAGY ISTEN ÁLLATKERJE!!! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 ez a mai nap.........áááááá miért van ilyen sok hülye ember?????? sikerült majdnem 1 pancser takonyfejű ford focusosnak benyomni a caravan hátulját... és még ő dudál. DE NAGY ISTEN ÁLLATKERJE!!! ;) :lol: :lol: :lol: Követési távolságot nem ismerik. Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Télleg? ;) Többet néztem ki belőle... :lol: ennyire szar állaputú szerinted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Követési távolságot nem ismerik. Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :lol: ne tudd meg... megyek lámpánál előttem tökölnek, nekem meg van időm hova siessek de a lámpán már az előttem levő is sárgán kúszott át. Na jó fékezek szépen de semmi nagy fék vagy valami ilyesmi. Mögöttem 1 kis népművészeti agyagedény a hulladék műanyag ford focusával úgy ált meg hogy satuzott és dudált... Beleakadna a vonóhorogba...mellé még nyomná a lökösömet és a csomagtartó ajtót... szép lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 tegnap én egy merivát világítottam le az útról... dühömet átvittem a jobblábamba, 2sávos úton 3.végefelé kikanyarodott elém a belsöbe, aztán baszott menni, xenon+refirá...úgy visszarántotta magát a szélére, azthittem felmegy a járdára ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 tegnap én egy merivát világítottam le az útról... dühömet átvittem a jobblábamba, 2sávos úton 3.végefelé kikanyarodott elém a belsöbe, aztán baszott menni, xenon+refirá...úgy visszarántotta magát a szélére, azthittem felmegy a járdára ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 ne tudd meg... megyek lámpánál előttem tökölnek, nekem meg van időm hova siessek de a lámpán már az előttem levő is sárgán kúszott át. Na jó fékezek szépen de semmi nagy fék vagy valami ilyesmi. Mögöttem 1 kis népművészeti agyagedény a hulladék műanyag ford focusával úgy ált meg hogy satuzott és dudált... Beleakadna a vonóhorogba...mellé még nyomná a lökösömet és a csomagtartó ajtót... szép lenne. ;) Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :) Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol: Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. :lol: Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :lol: Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol: Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. ;) Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol: Na igen... de szerencsére nem lett semmi gond, és remélem neked sem lesz sosem semmi, meg 1 astrás márkatársamnak sem. Legyen inkább ép minthogy fizessék a javítását. Nah megyek mert holnap megint dolog lesz Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :lol: Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol: Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. ;) Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol: na meg mikor rászámolják az amortizációt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :) Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol: Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. ;) Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol: de neked kell akkor müszerfalpárna is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 de neked kell akkor müszerfalpárna is ;) meg eleje vagy hátulja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Követési távolságot nem ismerik. Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :lol: Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó? De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 de neked kell akkor müszerfalpárna is :lol: Tényleg, az is kell. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó? De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;) Hogy szétrugnám a s@gged :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Mondjuk nekem is cserélni kéne a hátsó ajtót.... :lol: de inkább nem akarom h beledurranjon valaki, mert mi van ha máshol is 1 kicsikét, nem nagyn csak 1 milit meghajlik a kaszni. Akkor már nem csak hátsót kell csinálni. Valaki nem tud debrecen környékén egy jó bontót ahol csomagtartó ajtót lehet OLCSÓN kapni? 93as Caravan. A mostani már nagyon leharcolt állapotban van. Ablaktörlő nem megy, illetve van hátul az a fekete biszb@sz amiben benne van a jel na ott ahol az a műanyag találkozik a gumival úgy el van rohadva hogy teljesen át van a gumi alatt lyukadva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó? De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;) Felénk is van egy pont, ahol ott állnak a zsaruk, Vasúti átjáró, városon belül, utána kereszteződés, hülyén parkoló járművek, és persze város vége tábla(na ott lakok én) : a város felőli oldalon még 1000 m-re odébb 30 as tábla, jó hosszan feloldás nélkül- padka javítás miatt. Aztán persze balos elágazó, sok hülyével akik nem állnak meg a mackósajtnál- végül ugye a vasúti útjáró előtt szép 30as tábla kirakva. Na belülről szépen jövök - tudom hogy ott állnak - mert már bejövetelkor is ott áltt egy kisbusz a susnyában, meg egy Corsa, nyitott csomagtartóval + 8 rendőr- na mögöttem, 5 ös BMW, benne olyan 1000 dolláros ribanc, én szépen lassítok mert tudom, hogy a rendőrök már csak azt várják hogy a BMW-s jöjjön és kilőjön/előzzön- nem gyorsítok- mert minek, a hülyék menjenek 100-al Ráadásul még van egy záróvonal amit kb kétméteren sikerült átlépni + 60 fölé húzta. Gondolhatjátok jött 4 rendőr, nekünk csak intettek, mert látásból ismerjük egymást- szándékosan lassítottam 20ra ,hogy a nő pofáját a nejem láthassa- hát eléggé bekékült. Lehet félt, hogy majd úgy jár mint a Zsanett, természetben kell törlesztenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó? De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;) Nagyon helyes testvééér! :lol: Én kivárom amíg kiérek a lakott területről, aztán akkor próbáljanak a seggemben autózni! Általában aki nagyon nyomja a lakott területen, az utána elfárad az országúton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nagyon helyes testvééér! ;) Én kivárom amíg kiérek a lakott területről, aztán akkor próbáljanak a seggemben autózni! Általában aki nagyon nyomja a lakott területen, az utána elfárad az országúton. :lol: Ez igaz...sok olyan mögött mentem már, aki lakott területen kívül csak 60-70-es tempót megy, beérve a városba meg gyorsít. Ez mire jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nagyon helyes testvééér! ;) Én kivárom amíg kiérek a lakott területről, aztán akkor próbáljanak a seggemben autózni! Általában aki nagyon nyomja a lakott területen, az utána elfárad az országúton. :lol: Jó mondjuk én nem nagyon jétszhatok a 60 pacival" érj utol ha tudsz " játékot, de néha amikor olyan kedvem van elpötyörgök a lakott terület vége tábláig 50-nel aztán akkor vissza 2-be oszt padló. Ilyenkor jó nézni a tükörben a döbbent arcokat ahogy távolodnak. :lol: Aztán persze utolérnek hogy visszaszerezzék a megtépázott önérzetüket, mert csak 90-ig tolom aztán nem megyek gyorsabban, és általában meg is előznek, fennsőbségesen nézve amikor elmennek mellettem, de ilyenkor már vigyorgok nekik, :már késő haver! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 "Öregecskedő" ;) de jól bírja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 ennyire szar állaputú szerinted? :lol: Nem szar csak korilag többnek gondoltam :lol: úgyhogy ne aggódj... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts