Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

8 éves és 90400at mutat, 45e től nálunk van

Télleg? :lol: Többet néztem ki belőle... :lol:

A közeljövőben meglátogat a gépezet egy adagolóst, meg meg lesz csináltatva a főtengely szimeringnél az olajfolyás, meg akkor már ha a vezérlést lekapjuk, akkor egy két dolgot cserélünk is, mostmár ez is köztük lesz ;)

Na kb az enyém is úgy járt, ha már szét van akkor ezt is meg azt is cseréljük már ki, azzal már nem valószínű, hogy baj lesz egy ideig.

Tegnap meg a jó kis hawas esőben kipróbáltam a nyári gummákat, fogja a kasznit ahogy kell :lol: asszony meg pánikolt egy pillanatra, hogy padkázzuk a kavicsot az út szélén. :)

Megosztás:

Télleg? ;) Többet néztem ki belőle... :lol:

Na kb az enyém is úgy járt, ha már szét van akkor ezt is meg azt is cseréljük már ki, azzal már nem valószínű, hogy baj lesz egy ideig.

Tegnap meg a jó kis hawas esőben kipróbáltam a nyári gummákat, fogja a kasznit ahogy kell :lol: asszony meg pánikolt egy pillanatra, hogy padkázzuk a kavicsot az út szélén. :P

Én is néztem egy szépet amikor feldobtam múlthéten a nyárikat, tegnap meg ablakból nézem hogy hullik a fehérség. Aztán mire kiértem épületen kívülre, addigra már az ablakot is lehúztam olyan idő volt :) hó addigra már sehol... Érdekes idők vannak. Ma leretkeztem, kiporszívóztam, meg bedobtam hátra két bontott hanygcórót. A két somogyit amik eddig ott voltak, a szintén bontott kiemelőkerettel bevágom előre :P :( :lol: Gyóleszez B)

Megosztás:

Nálunk is szépen behawazódott reggelre a táj, majdnem le is fújták a menetet -aztán mégse és kiderült, hogy dolgoznom kell keményen. :lol: Jó 2 óra hosszáig kóboroltam a telepen összevissza kínomban ;) utána meg be kellett pótolnom -volt is szívás bőségesen... :lol:

Megosztás:

ez a mai nap.........áááááá miért van ilyen sok hülye ember?????? sikerült majdnem 1 pancser takonyfejű ford focusosnak benyomni a caravan hátulját... és még ő dudál. DE NAGY ISTEN ÁLLATKERJE!!! ;) :lol: :lol: :lol:

Követési távolságot nem ismerik.

Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :)

Megosztás:

Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :lol:

ne tudd meg... megyek lámpánál előttem tökölnek, nekem meg van időm hova siessek de a lámpán már az előttem levő is sárgán kúszott át. Na jó fékezek szépen de semmi nagy fék vagy valami ilyesmi. Mögöttem 1 kis népművészeti agyagedény a hulladék műanyag ford focusával úgy ált meg hogy satuzott és dudált... Beleakadna a vonóhorogba...mellé még nyomná a lökösömet és a csomagtartó ajtót... szép lenne. ;)

Megosztás:

ne tudd meg... megyek lámpánál előttem tökölnek, nekem meg van időm hova siessek de a lámpán már az előttem levő is sárgán kúszott át. Na jó fékezek szépen de semmi nagy fék vagy valami ilyesmi. Mögöttem 1 kis népművészeti agyagedény a hulladék műanyag ford focusával úgy ált meg hogy satuzott és dudált... Beleakadna a vonóhorogba...mellé még nyomná a lökösömet és a csomagtartó ajtót... szép lenne. ;)

Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :)

Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol:

Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. :lol: Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol:

Megosztás:

Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :lol:

Csak nem mindegy, hogy egy ilyen öreg autót azonnal gazdasági totál kározzák-e? :lol:

Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. ;) Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol:

Na igen... de szerencsére nem lett semmi gond, és remélem neked sem lesz sosem semmi, meg 1 astrás márkatársamnak sem. Legyen inkább ép minthogy fizessék a javítását.

Nah megyek mert holnap megint dolog lesz

Sziasztok!

Megosztás:

Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :lol:

Nekem mondtak olyat, hogy ha durran a két légzsákom, akkor GTK. ;) Bár ezt nem hiszem, viszont mégsem mutathatom meg a biztosítómnak, hogy vaterán 25ezerért szerzek egy jó légzsákkészletet. :lol:

na meg mikor rászámolják az amortizációt....

Megosztás:

Egyértelműen ő lett volna a hibás és a fizető ember. :)

de neked kell akkor müszerfalpárna is :lol:

Megosztás:

Én már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy úgy lesz meg a Caravanom új hátulja, hogy egy barommal leromboltatom, miközben a seggemben közlekedik. Satu és kész. Lesz új hátulja a verdámnak. :lol:

Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó?

De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;)

Megosztás:

Szerintem nem ér annyit. Úgy értve amekkora utánjárás, rendőrség, biztositó, miegymás. Mikor lessz belőle megint autó?

De engem is nagyon idegesítt, ha a seggemben autóznak. De most találtam rá megoldást. A faluban az iskolánál szoktak mérni a rendőrök, zárovonal, előzni tilos, 30-as tábla iskola, zebra. Teljesen jogos. Ott szoktak állni egy beugróban, én már kifigyeltem pont látszik a kocsi oldala két épület között, de ha nem figyelsz akkor veszed észre őket amikor már késő. Naszóval megyek a faluban 50-nel a paraszt meg tol hátulról végig. Semmi szabálytalant nem csinálok a 30-as táblánál szépen visszalassítok. 10-ből 9 kapásból megelőz a zárovonalon keresztül a zebrán , én meg ördögi vigyorral üvöltök a kocsiban.: megszo@tad haver!!!! Van ám satufék amikor meglátják a jardot, de akkor már késő. ;)

Hogy szétrugnám a s@gged :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Mondjuk nekem is cserélni kéne a hátsó ajtót.... :lol: de inkább nem akarom h beledurranjon valaki, mert mi van ha máshol is 1 kicsikét, nem nagyn csak 1 milit meghajlik a kaszni. Akkor már nem csak hátsót kell csinálni. Valaki nem tud debrecen környékén egy jó bontót ahol csomagtartó ajtót lehet OLCSÓN kapni? 93as Caravan.

A mostani már nagyon leharcolt állapotban van. Ablaktörlő nem megy, illetve van hátul az a fekete biszb@sz amiben benne van a jel na ott ahol az a műanyag találkozik a gumival úgy el van rohadva hogy teljesen át van a gumi alatt lyukadva. ;)

Megosztás:

Felénk is van egy pont, ahol ott állnak a zsaruk, Vasúti átjáró, városon belül, utána kereszteződés, hülyén parkoló járművek, és persze város vége tábla(na ott lakok én) :

a város felőli oldalon még 1000 m-re odébb 30 as tábla, jó hosszan feloldás nélkül- padka javítás miatt. Aztán persze balos elágazó, sok hülyével akik nem állnak meg a mackósajtnál- végül ugye a vasúti útjáró előtt szép 30as tábla kirakva.

Na belülről szépen jövök - tudom hogy ott állnak - mert már bejövetelkor is ott áltt egy kisbusz a susnyában, meg egy Corsa, nyitott csomagtartóval + 8 rendőr-

na mögöttem, 5 ös BMW, benne olyan 1000 dolláros ribanc, én szépen lassítok mert tudom, hogy a rendőrök már csak azt várják hogy a BMW-s jöjjön és kilőjön/előzzön- nem gyorsítok- mert minek, a hülyék menjenek 100-al

Ráadásul még van egy záróvonal amit kb kétméteren sikerült átlépni + 60 fölé húzta. Gondolhatjátok jött 4 rendőr, nekünk csak intettek, mert látásból ismerjük egymást- szándékosan lassítottam 20ra ,hogy a nő pofáját a nejem láthassa- hát eléggé bekékült. Lehet félt, hogy majd úgy jár mint a Zsanett, természetben kell törlesztenie.

Megosztás:

Nagyon helyes testvééér! :lol:

Én kivárom amíg kiérek a lakott területről, aztán akkor próbáljanak a seggemben autózni! Általában aki nagyon nyomja a lakott területen, az utána elfárad az országúton. :lol:

Megosztás:

Nagyon helyes testvééér! ;)

Én kivárom amíg kiérek a lakott területről, aztán akkor próbáljanak a seggemben autózni! Általában aki nagyon nyomja a lakott területen, az utána elfárad az országúton. :lol:

Ez igaz...sok olyan mögött mentem már, aki lakott területen kívül csak 60-70-es tempót megy, beérve a városba meg gyorsít. Ez mire jó?

Megosztás:

Nagyon helyes testvééér! ;)

Jó mondjuk én nem nagyon jétszhatok a 60 pacival" érj utol ha tudsz " játékot, de néha amikor olyan kedvem van elpötyörgök a lakott terület vége tábláig 50-nel aztán akkor vissza 2-be oszt padló. Ilyenkor jó nézni a tükörben a döbbent arcokat ahogy távolodnak. :lol: Aztán persze utolérnek hogy visszaszerezzék a megtépázott önérzetüket, mert csak 90-ig tolom aztán nem megyek gyorsabban, és általában meg is előznek, fennsőbségesen nézve amikor elmennek mellettem, de ilyenkor már vigyorgok nekik, :már késő haver! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.