opel16v Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;)
Stefan Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;) Ha legalább arra menne... :lol:
epk947 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Jelentem itt és most szakad ezerrel a hó! Sóskút hamarosan el lesz vágva a külvilágtól! ;) Méghogy nyári gumi! :lol:
yooccoo Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Jelentem itt és most szakad ezerrel a hó! Sóskút hamarosan el lesz vágva a külvilágtól! ;) Méghogy nyári gumi! :lol: itt süt a nap :lol: néha átvonul egy-két morci felhő, de semmi extra
epk947 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 itt süt a nap ;) néha átvonul egy-két morci felhő, de semmi extra Ne örülj! Innen megy oda! :lol:
daykiller Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ne örülj! Innen megy oda! ;) Nálunk is térdig érő napsütés van. Fehérvárt viszont áztatja az időjárás rendesen, innen nézve.
epk947 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Nálunk is térdig érő napsütés van. Fehérvárt viszont áztatja az időjárás rendesen, innen nézve. 1 órája még én is napoztam a kertben.... ahogy a bankár mondja? A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve! ;)
zotya975 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 1 órája még én is napoztam a kertben.... ahogy a bankár mondja? A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve! :lol: Nálink az előbb havaseső esett, és én még fel akartam dobni a nyári gumit vasárnap. ;)
brezsó Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 mivel közigazgatási bírság, az adott település büdzséjét vastagítja tudtommal. itt Bp-en és környékén is belehúztak most a skacok, biztos még drágább lett a 4-es metró :lol: Nálunk is egyre jobban szaporodnak az utakon a "közegek". Hiába, gazdasági válság-költségvetési hiány-pótolni kell! ;) :lol: :lol:
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;) nem is azt nevettem :lol:
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 itt is szakdt a dara, de azóta süt a nap más nézegettem a kipuffomat, hogy mi az az üvegszál ott a csőbe... hát ahol a rács oda lett hegesztve a kipufogó belsejéhez, na ott már nincs rács, és onnat eregeti. elég hamar szétégett, bár már a hegesztő is szétégette mikor összeraktuk, vékony anyagból volt a rács. ameddig tartja magát a maradék rács, ami végülis az elejétől egy fél cmre és a végtől egy fél cmre még megvan addig nincs gond... na majd kitalálom hogy kellene orvosolni a problémát.
epk947 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 itt is szakdt a dara, de azóta süt a nap más nézegettem a kipuffomat, hogy mi az az üvegszál ott a csőbe... hát ahol a rács oda lett hegesztve a kipufogó belsejéhez, na ott már nincs rács, és onnat eregeti. elég hamar szétégett, bár már a hegesztő is szétégette mikor összerkatuk. na majd kitalálom hogy kellene orvosolni a problémát. Van rá gyógytapasz a tecsóban! ;)
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Van rá gyógytapasz a tecsóban! ;) belülre kell szét kellesz vágni az egészet mint mikor összeraktuk.... lehet jobban járok, ha előlről kezdek egy másikat készíteni, és lesz felváltva :lol:
zotya975 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. ;)
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. :lol: Szerintem Fiat Regata.... Cefetül nézki ;)
Guest Sanci Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 mivel közigazgatási bírság, az adott település büdzséjét vastagítja tudtommal. Hm, ezért lenne ilyen csóró a falu ahol lakok? ;) Rajtam legalábbis még egy pízt se akartak bevasalni ilyesmiért. Így is úgy kell intéznem a dolgokat, hogy jusson egy kis aszfalt az utcánkba. :lol:
Opeles90 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek a Xado gélről? (fémkerámia technológia) Jó vagy rossz tapsztalatok vannak??????? 1.7DR motorhoz.
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Szerintem Fiat Regata.... Cefetül nézki ;) miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni?
brezsó Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. :lol: Elképesztő...brrr..szörnyű...és ott..belül még ott a sofőr meg az esetleges utasai is... :) ;) :lol: miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni? Az egyik képen némileg felismerhető a hátsó sárvédő...habár az eléggé hasonlit a régi Alfákéra is :lol:
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Elképesztő...brrr..szörnyű...és ott..belül még ott a sofőr meg az esetleges utasai is... :lol: ;) :lol: Az egyik képen némileg felismerhető a hátsó sárvédő...habár az eléggé hasonlit a régi Alfákéra is :lol: jaj tényleg nem láttam az előbb kocka alfa vagy a regatta, de inkább regatta...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni? Ezt a részt ismertem fel...tavaly festettem egy Regatának a teljes hátulját. http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=381910
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ezt a részt ismertem fel...tavaly festettem egy Regatának a teljes hátulját. http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=381910 jaja azóta én is észrevettem nem kis sebességgel mehetett a teherautó amilyen hosszan szét van szóródva a törmelék
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 jaja azóta én is észrevettem nem kis sebességgel mehetett a teherautó amilyen hosszan szét van szóródva a törmelék Nem szeretek ilyet nézni... rossz emlékek ;)
Novy Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Nem szeretek ilyet nézni... rossz emlékek ;) hát nekem emlékem nincs hál Istennek
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 hát nekem emlékem nincs hál Istennek Ne is legyen...Soha!
Recommended Posts