Novy Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Szerintem -amin van GM logó,az gyári -ugyanettől a gyártótól van,de nincs GM logó ,az ident -más gyártótól van,az pedig utángyártott az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó?? én azt hittem hogy az egy más márka :huh:
zocsa Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó?? én azt hittem hogy az egy más márka :huh: úgy tudom. :)
Novy Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 úgy tudom. :huh: én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg.
opel16v Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg. az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh:
Novy Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh: tehát akkor ami mondt(unk)am az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt?
opel16v Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 tehát akkor ami mondt(unk)am az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt? én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e.
epk947 Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 azért kérdeztem,mert nézegettem pár astrát és a CD-hez nem mindíg tartozott klíma......meg pár apróság sem. Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi.
nagy istván Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. köszönöm. ASR van F astrában? ugylátszik törik ezeket szépen,mert el. lámpát nem láttam 1ben sem.gondolom arany ára lehet. a tükörfűtés ezeken hogy megy? ja igen,a színrefújt lökösök mikortól vannak???
Johnny82 Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik???
Novy Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e. opp bocsi akkor nem jol emlékeztem ina és ez jóféle?
Novy Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik??? van egy fűtéscső odavazetve... kb ennyi
brezsó Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik??? Engem is az érdekelne. Már kértem itt valakitől hogy dobjon fel képet hogy honnan hova/merre mennek a csövek olyan megfontolásból hogy hátha itthon is össze eszkábálható lenne, de nem kaptam képeket. Esetleg te tudnál mutatni képeket? :D
daykiller Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 hátsó lábtér fűtés???? :D :huh: Az hogyan működik??? A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :)
Stefan Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :huh: Há láccik nem volt kispolszkijuk :)
brezsó Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Há láccik nem volt kispolszkijuk :huh: A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy?
daykiller Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy? Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :huh: :)
brezsó Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :D :D JÓL VAN! ÉRTEM! :D De te vagy az a hacker akinek a linkjei nekem nem nyilnak meg, emlékszel! :huh: :lol: Tessék valamilyen más módon nekem belinkelni! :) :D
Guest Sanci Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Nno kérem, ma elértem (3 év után), hogy kaptam egy céges telefont. :D Azért nem kell irígykedni, valakinek az 5 éves lezúzott 3510i-ét vehettem a markomba. :huh: Szétverni a porban pont jó... :) (-bár annál nálam több a becsülete)
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :huh: :D Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :)
brezsó Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :D Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D
daykiller Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :huh: Egyhapsi is jelezte, hogy az övé sem ilyen. Neki abból a "falból" jön ki, ami az én képemen a csövek alatt van.
daykiller Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D Tessék. :D
zotya975 Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Felejtős a dolog. Öreg vagyok én már, hogy nekem dirigáljanak. :huh: Mér tök jó buli, ma azt bontjuk vissza amit szombaton felfalaztunk, mert a kőművesek elnézték a rajzot. :)
brezsó Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Tessék. :) Ez má'jó e! :D Ez az ülés háta mögülről van fényképezve, gondolom, de oda merre/milyen úton jut el a cső?-ez érdekelne jobban, hiszen az ülés alatt már egyértelmű a dolog, meg ott nem is baj ha "kilóg" illetve nincs eltakarva, azt úgyis eltakarja maga az ülés. :huh:
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Elküldve Március16, 2009 Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D Csövek Szerintem innen jön Művészi :D
Recommended Posts