Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem

-amin van GM logó,az gyári

-ugyanettől a gyártótól van,de nincs GM logó ,az ident

-más gyártótól van,az pedig utángyártott

az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó??

én azt hittem hogy az egy más márka

:huh:

Elküldve
az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó??

én azt hittem hogy az egy más márka

:huh:

úgy tudom. :)

Elküldve
úgy tudom. :huh:

én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó

identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg.

Elküldve
én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó

identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg.

az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh:

Elküldve
az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh:

tehát akkor ami mondt(unk)am

az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt?

Elküldve
tehát akkor ami mondt(unk)am

az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt?

én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e.

Elküldve
azért kérdeztem,mert nézegettem pár astrát és a CD-hez nem mindíg tartozott klíma......meg pár apróság sem.

Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül.

Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi.

Elküldve

Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi.

köszönöm.

ASR van F astrában?

ugylátszik törik ezeket szépen,mert el. lámpát nem láttam 1ben sem.gondolom arany ára lehet.

a tükörfűtés ezeken hogy megy?

ja igen,a színrefújt lökösök mikortól vannak???

Elküldve

hátsó lábtér fűtés???? :) :huh:

Az hogyan működik???

Elküldve
én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e.

opp bocsi akkor nem jol emlékeztem

ina

és ez jóféle?

Elküldve

hátsó lábtér fűtés???? :) :huh:

Az hogyan működik???

Engem is az érdekelne. Már kértem itt valakitől hogy dobjon fel képet hogy honnan hova/merre mennek a csövek olyan megfontolásból hogy hátha itthon is össze eszkábálható lenne, de nem kaptam képeket. Esetleg te tudnál mutatni képeket? :D

Elküldve
hátsó lábtér fűtés???? :D :huh:

Az hogyan működik???

A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :)

Elküldve
A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :huh:

Há láccik nem volt kispolszkijuk :)

Elküldve
Há láccik nem volt kispolszkijuk :huh:

A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy?

Elküldve
A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy?

Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :huh: :)

Elküldve
Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :D :D

JÓL VAN! ÉRTEM! :D De te vagy az a hacker akinek a linkjei nekem nem nyilnak meg, emlékszel! :huh: :lol: Tessék valamilyen más módon nekem belinkelni! :) :D

Elküldve

Nno kérem, ma elértem (3 év után), hogy kaptam egy céges telefont. :D Azért nem kell irígykedni, valakinek az 5 éves lezúzott 3510i-ét vehettem a markomba. :huh: Szétverni a porban pont jó... :) (-bár annál nálam több a becsülete)

Elküldve
Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :D

Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D

Elküldve
Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :huh:

Egyhapsi is jelezte, hogy az övé sem ilyen. Neki abból a "falból" jön ki, ami az én képemen a csövek alatt van.

Elküldve
Felejtős a dolog. Öreg vagyok én már, hogy nekem dirigáljanak. :huh:

Mér tök jó buli, ma azt bontjuk vissza amit szombaton felfalaztunk, mert a kőművesek elnézték a rajzot. :)

Elküldve

Ez má'jó e! :D Ez az ülés háta mögülről van fényképezve, gondolom, de oda merre/milyen úton jut el a cső?-ez érdekelne jobban, hiszen az ülés alatt már egyértelmű a dolog, meg ott nem is baj ha "kilóg" illetve nincs eltakarva, azt úgyis eltakarja maga az ülés. :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.