spzoli Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ezt egy kluba írta egy egri Cartárs Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek?!!! Írta Gyuresz, javította Zoli :D itt legalább megmaradt a nevem a szerzők között, csn lelemaradozik :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 itt legalább megmaradt a nevem a szerzők között, csn lelemaradozik :) :huh: mi az a "cs"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 mi az a "cs"? carstyling.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 mi az a "cs"? www.carstyling.hu vagy Counter Strike, vagy csak az 5. betű az abc-ben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ja értem :) köszi :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Én túl, de....... Jön még kutyára teherautó. :D :huh: Nem alakítunk nyögdíjas klubot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 tigrincses nem jó, :huh: de van egy fenevad szobakutyánk, arról nyomtatok ki képet miközben épp támad támadó fehér a + 5-10 lóerőért :) Elég agressziv kínézete van, hogy bírtok vele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Elég agressziv kínézete van, hogy bírtok vele? :D Szerintem naponta többször is etetik, nehogy éhezzen, mert akkor elszabadul a pokol! :huh: és azt senki sem szeretné! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Elég agressziv kínézete van, hogy bírtok vele? :huh: Postással etetik, és akkor mire hazaér lenyugszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát netudjátok meg micsoda hisztit lecsap ha vki be akar jönni :huh: jobban támad mint a rotink :) az más kérdés, hogy ezt kinevetik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát netudjátok meg micsoda hisztit lecsap ha vki be akar jönni :) jobban támad mint a rotink :D az más kérdés, hogy ezt kinevetik :D Roti? akkor persze hogy eltanulja :lol: :huh: látja a nagyoktól hogy kell, és gyakorolja is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Roti? akkor persze hogy eltanulja :) :huh: látja a nagyoktól hogy kell, és gyakorolja is :D hát.. nemigazán, a roti észre se veszi, hiába csahol neki ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát.. nemigazán, a roti észre se veszi, hiába csahol neki ott :) Kiengednétek megenné a rotit :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kiengednétek megenné a rotit :) :huh: nem sok félelemérzet van benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nem alakítunk nyögdíjas klubot? :) Nem tudom. Az asszony így is el akar küldeni melózni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 nem sok félelemérzet van benne :huh: kamikaze a neve?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 kamikaze a neve?:huh: tegnapelőtt kitörte a fogát... meg se érezte :) tejfog Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nem tudom. Az asszony így is el akar küldeni melózni. :huh: Ha érdekel ahova most járok a kőművesekkel van még hely. :) Én egész jól bírom, ma már majdnem sikerült egyszer kiegyenesednem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ha érdekel ahova most járok a kőművesekkel van még hely. :) Én egész jól bírom, ma már majdnem sikerült egyszer kiegyenesednem. :D Felejtős a dolog. Öreg vagyok én már, hogy nekem dirigáljanak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem tudom. Az asszony így is el akar küldeni melózni. :huh: Aaaaaz nem akadálya egy nyögdíjas klub megalakításának! Én is dolgozom (már 46. éve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 szakmai kérdésem volna a hozzáértőkhöz:mit takar az F astránál a CD felszerelés???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 szakmai kérdésem volna a hozzáértőkhöz:mit takar az F astránál a CD felszerelés???? Az egy aránylag magasabb felszereltségi szint, de itt valahol korábban le volt írva. Ha jól tudom, abban van elektromos ablakok, klíma és fedélzeti compi is, de a klímára nem vennék mérget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az egy aránylag magasabb felszereltségi szint, de itt valahol korábban le volt írva. Ha jól tudom, abban van elektromos ablakok, klíma és fedélzeti compi is, de a klímára nem vennék mérget. Csak facelift után volt kérhető klíma, nem? Amúgy még a hátsó lábtérfűtés is beletartozik a CD felszereltségbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azért kérdeztem,mert nézegettem pár astrát és a CD-hez nem mindíg tartozott klíma......meg pár apróság sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 ez a gyári nem gyári téma hogy is van?? csak az a gyári, amivel a gyárba összerakták, vagy az is ami azóta gyári beszállító lett?? én úgy tudom, hogy pl a valeon is gyári beszállító lett az opelnél, ezért fel is ugrott pl a lámpák árai is... nekem meg az astra alapból valeo lámpákkal volt összerakva, ha csak össze nem törték mint a kettőt... Szerintem -amin van GM logó,az gyári -ugyanettől a gyártótól van,de nincs GM logó ,az ident -más gyártótól van,az pedig utángyártott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts