Laleekirály Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Mint a piacon. :huh: Engem meg a középkonzol kijelző! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Mint a piacon. :huh: Engem meg a középkonzol kijelző! :) benne van, de nemtom kipróbálni... a műszeregységet meg ezt a kijelzőt viszont magamnak viszem :D enyimé :D Amúgy egy öccá sok néccá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nah az sztem azé' lóg ki onnan mert le van szakadva a pereme :huh: de ha megyek legközelebb akkor majd megnézem. Szerintem nincs, csak kiesett a sínből, amibe belenyomják. :) Nekem az hiányzik és már komolyan várom, hogy egy durvább esős napkor mikor okoz galibát. Általában nedves/vizes a hűtőborda esős napokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szerintem nincs, csak kiesett a sínből, amibe belenyomják. :) Nekem az hiányzik és már komolyan várom, hogy egy durvább esős napkor mikor okoz galibát. Általában nedves/vizes a hűtőborda esős napokon. jó lehet, nem néztem meg igazán, amit viszont igen az a kipuff. nagyon tetszik :D azon kevés kipuf végződések egyike ami még nekem is bejön. (kár hogy nem tehetem fel :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 BEA. :) Karcsi bá! Hogy ityeg a fityeg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Látom nem sok F Astrás (nem GSi) fog megjelenni Kiskunlacházán. Pontosabban eddig csak spzoli-t látom a listában. :) Pedig lehet én is odatévedek, mert lacházán lesz dolgom. :D Bár ez még nem biztos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Látom nem sok F Astrás (nem GSi) fog megjelenni Kiskunlacházán. Pontosabban eddig csak spzoli-t látom a listában. :) Pedig lehet én is odatévedek, mert lacházán lesz dolgom. :D Bár ez még nem biztos. :huh: Mennék, csak messze van. :lol: Viszont Kunmadarasra megyek május 1. vagy 31.-én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Látom nem sok F Astrás (nem GSi) fog megjelenni Kiskunlacházán. Pontosabban eddig csak spzoli-t látom a listában. :D Pedig lehet én is odatévedek, mert lacházán lesz dolgom. :D Bár ez még nem biztos. :huh: Én mennék szívesen, csak sajna időm nem engedi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Korrekt.:huh: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Korrekt.:huh: Astra Kép nem található vagy nincs hozzá jogod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Korrekt.:) Visit My Website Tudtam hogy korlátolt vagyok, de az oldalad honnan tudja? :D amúgy meg jah nem találhatós a dolog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Gyerekek!!! :D úgy vigyorgok hogy le kell majd műteni a fejemről ezt az arckifejezést. méghogy péntek 13... elmentem gumishoz, nyáriasítani. Egy jóbarát asszondta menjek az ő gumisához, me' ócó is meg ismerős is. Az egy dolog hogy odamentünk, de ott voltunk 2 órát, és megyünk is még áll előtte egy törött bordó 95-ös caravan :D :D már kiszedtünk belőle csomitartó kárpitot, csomagtér rolót, és ahogy kinéz megyünk még vissza az ülésekért is, meg egy pár hangszórót is mentek :lol: Jah, meg a műszeregyságet ki fogom szenni, és sztem a középső kijelzős téma is jó lesz :P hugecci, jó nap ez :D jah, és van nyári gumi is a gépen, csak mellékesen :D :huh: Most nem tudom ki, hogy van vele, de nekem úgy tűnik, mintha ezt az autót szétlopkodnátok. :) Nem ismerem a pontos részleteket, de ez így kicsit fura... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Karcsi bá! Hogy ityeg a fityeg? :huh: Na, ezt pont Tőled nem vártam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Na, ezt pont Tőled nem vártam. :) Bácsi, le tetszik ülni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Most nem tudom ki, hogy van vele, de nekem úgy tűnik, mintha ezt az autót szétlopkodnátok. :) Nem ismerem a pontos részleteket, de ez így kicsit fura... Akkor olvasd el azt a választ is amit Novy-testvérenek írtam, és utána kevésbé lesz fura... :D nem az én műfajom autókat szétlopkodni de azért köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Biztos nagyon ért hozzá.......! :huh: hát sugárban nekem se nyomja éppenséggel.... sőt alig észrevehetően cirkulál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Akkor olvasd el azt a választ is amit Novy-testvérenek írtam, és utána kevésbé lesz fura... :) nem az én műfajom autókat szétlopkodni de azért köszi :huh: én lopkodtam már le egy két apróságot a bontóban pl autókról.. úgyis lhúznak ők is akkor én miért ne? attol tuti ne mennek tönkre :D jajdevárom már a pénzemet menni kéne bontóba szétnézni pár hasznos cserecuccért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Akkor olvasd el azt a választ is amit Novy-testvérenek írtam, és utána kevésbé lesz fura... :) nem az én műfajom autókat szétlopkodni de azért köszi :huh: Pedig elsőre nekem is ez jött le. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 ma voltam az egyik helyi bontóba, 6-7 ezerre mondták a fordulatszámos órát, demost nem is volt csak dízel astrájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Pedig elsőre nekem is ez jött le. :D :huh: nekem is :D de tényleg írta is hogy baráti ócsóba nyomják a témát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Akkor olvasd el azt a választ is amit Novy-testvérenek írtam, és utána kevésbé lesz fura... :) nem az én műfajom autókat szétlopkodni de azért köszi :huh: Nem akartalak semmivel sem gyanúsítani, ezért is kérdeztem meg, de elsőre így jött le, pedig elolvastam a választ, abból meg én mást szűrtem le. De ez így teljesen korrekt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Látom nem sok F Astrás (nem GSi) fog megjelenni Kiskunlacházán. Pontosabban eddig csak spzoli-t látom a listában. :) Pedig lehet én is odatévedek, mert lacházán lesz dolgom. :D Bár ez még nem biztos. :huh: sokan jelentkeztek csn is kattide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Van pár ismerős arc és név a listában... :lol: Én asszem munkaköri ártalom miatt kihagyom, na meg mivel versenyezzek? A dízeltraktorral? Lassúsági kategóriában? :huh: Na mondjuk abban valszeg vernék mindenkit... :D :) :D :D Közben meg délután egy alapos blokk (-mivel kissé retkes lett néhány része a nagy javításban) és kasznimosás után arra döntöttem, hogy feldobálom a nyári cipellőit a verdának. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Van pár ismerős arc és név a listában... :lol: Én asszem munkaköri ártalom miatt kihagyom, na meg mivel versenyezzek? A dízeltraktorral? Lassúsági kategóriában? :huh: Na mondjuk abban valszeg vernék mindenkit... :D :) :D :D Közben meg délután egy alapos blokk (-mivel kissé retkes lett néhány része a nagy javításban) és kasznimosás után arra döntöttem, hogy feldobálom a nyári cipellőit a verdának. :D Nem kötelező versenyezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Mondom munkaköri ártalom, ez csak annyit tesz, hogy váltós (kolléga) híján nem tudok elmenni, a munkahelyemről. :) Így is holnapra be akartak rángatni dolgozni, na mondom szép, országos ünnepnapon. :D Tuti feljelentette volna valaki őket... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts