Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ez úgy lehet, hogy van levelező tagozat is :) :D nem nem nem voltam ott de rendes zöldkártya vizsgálaton volt, és ezt produkálta, ha levelezőre lenne szüksége szerinted lenne olyan hülye zöldkártyás, hogy 0 -t írjon rá? bár nekem is furcsa volt.... egyszer voltam ott mikor erről csináltak egy olyat, ami levelezőn ment csak át, és szívott vele a srácc mire megoldotta úgy, hogy hihető legyen a másik autóhoz képest :huh: rontani kellett rajta nem javítani :D nemsokára megint zk lesz majd akkor megnézzük mit mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egyet tippelhetsz mit csinálok :) :huh: már fáj az arcom a vigyortól.... :D Jah amúgy 1,7 td. németektől hozták a mocit ami benne van, és elkezdték rendbetenni, ami amúgy látszik rajta :D csak fényezés előtt kicsit megnyekkent szeginy. Jah, és a motor nekem első check-re épnek tűnt, bár nem igazán néztem meg, az a része nem érdekelt a dolognak annyira. Te Sanci ha meg már szívsz, akkor ne PB-t szíjjál, vannak erre a célra jobb dolgok :lol: és most akkor mit hogy? vihet mindneki amit ér? vagy kiszeded és mond rá egy árat? felnivel együtt vedd meg a gumikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te Sanci ha meg már szívsz, akkor ne PB-t szíjjál, vannak erre a célra jobb dolgok :D Bagózok is wazze! :lol: :huh: Elhiheted, hogy nem jókedvemből nyeltem a ködöt... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 és most akkor mit hogy? vihet mindneki amit ér? vagy kiszeded és mond rá egy árat? felnivel együtt vedd meg a gumikat :D Nem én viszem amit akarok, kivéve a hátsó ajtót mert azt előttem le stopizták, de a lényeg az hogy kiveszek valamit, ő mond rá egy árat, és én vagy megfelezem, vagy asszondom hogy oké, de ennyiért akkor "az" is benne van, és erre pacsi. Aztán jön a következő kör :D A gumik az enyémek voltak már tavaly is :) és télen senki nem csempészett bele egyikbe sem felnit :huh: pedig nem szidtam volna meg érte :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 jövő héten vagy utána megyünk sárvárra, majd útbaejtelek ezügyben :huh: :D Könyörgöm ezt a homár témát felejtsük már el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Bagózok is wazze! :D :) Elhiheted, hogy nem jókedvemből nyeltem a ködöt... :D :D De azért a ködben nem bagóztál remélem :lol: Amúgy gondoltam hogy nem szórakozásból volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 De azért a ködben nem bagóztál remélem :D Ha ki akartam volna nyírni magam meg még jó pár embert..gondolhatod, hogy nem. :D ott vigyorgott mellettem pár méterre 2 egyenként 15 köbméteres gáztartály tele folyékony PB-vel, tudod mekkorát szólt volna az... :) :lol: én már meg sem hallottam volna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ha ki akartam volna nyírni magam meg még jó pár embert..gondolhatod, hogy nem. :D ott vigyorgott mellettem pár méterre 2 egyenként 15 köbméteres gáztartály tele folyékony PB-vel, tudod mekkorát szólt volna az... :D :D én már meg sem hallottam volna. :) De én a hírekbe biztos :huh: :lol: Nah jólvan nem vicces.... abbafejeztem. Jah amúgy a szélvédő kivételével minden üvege is ép. Meg az ajtókárpitok is úgy láttam, de nem lehet kinyitni a bal oldalát úgyhogy nem tudtam még rendesen megnézni. Amíg benne vannak az üléseim, nem akartuk kirúgni az ajtót mert tovább ázik mire kiveszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Gyerekek!!! .. úgy vigyorgok hogy le kell majd műteni a fejemről ezt az arckifejezést. méghogy péntek 13... elmentem gumishoz, nyáriasítani. Egy jóbarát asszondta menjek az ő gumisához, me' ócó is meg ismerős is. Az egy dolog hogy odamentünk, de ott voltunk 2 órát, és megyünk is még :huh: áll előtte egy törött bordó 95-ös caravan .. már kiszedtünk belőle csomitartó kárpitot, csomagtér rolót, és ahogy kinéz megyünk még vissza az ülésekért is, meg egy pár hangszórót is mentek :D Jah, meg a műszeregyságet ki fogom szenni, és sztem a középső kijelzős téma is jó lesz :P hugecci, jó nap ez :lol: jah, és van nyári gumi is a gépen, csak mellékesen :D :) Te mákos állat! :D Nekem nem mentenél egy biztonsági öv takarót? :D Jobb első kéne, ami takarja a csavart. Meg akkor már nem ártana egy motorháztető szigetelés sem. Te, gyújtókábeleket nem mentenéd ki nekem a dízelből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 jövő héten vagy utána megyünk sárvárra, majd útbaejtelek ezügyben :huh: :D Ok. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Te mákos állat! :lol: Nekem nem mentenél egy biztonsági öv takarót? :D Jobb első kéne, ami takarja a csavart. Meg akkor már nem ártana egy motorháztető szigetelés sem. Te, gyújtókábeleket nem mentenéd ki nekem a dízelből? :) Az eleje van lezúzva, meg a bal oldala a hátsó ajtóig, viszont a két fényszóró (faceliftes, és egész új) rendben van. a bizt. öv takarót meg meglesem majd ha megyek. Amúgy ennek fekete a belseje. (csak azért gondolkozom h a kárpitokat ne szedjem -e ki, mert nekem meg szürke.... :huh: a kábelről meg annyit hogy veszek neked ki belőle kábelt, de akkor azzal is fogod megoldani a gyújtásodat :D :D :D iwiw-re felqráltam róla egy képet. ide nem linkelem be mert elviszik előlem mialőtt odaérek :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Könyörgöm ezt a homár témát felejtsük már el. :huh: ööö ... nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Az eleje van lezúzva, meg a bal oldala a hátsó ajtóig, viszont a két fényszóró (faceliftes, és egész új) rendben van. a bizt. öv takarót meg meglesem majd ha megyek. Amúgy ennek fekete a belseje. (csak azért gondolkozom h a kárpitokat ne szedjem -e ki, mert nekem meg szürke.... :huh: a kábelről meg annyit hogy veszek neked ki belőle kábelt, de akkor azzal is fogod megoldani a gyújtásodat :lol: :D :D iwiw-re felqráltam róla egy képet. ide nem linkelem be mert elviszik előlem mialőtt odaérek :P :D :D Annyira nem vészes a gyújtás gond. 6 méter szigszalag csodákra képes. :D Pöccröff indul. :P A látszólag jó kábellel meg 3 hengeres 1,6 nyóccelep lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egy gyors kérdés.: vessen egy pillantást a képre, és mondja meg hány csavarral van felfogatva a bordásfal.: Kép. Csak egyszer nézhet a képre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egy gyors kérdés.: vessen egy pillantást a képre, és mondja meg hány csavarral van felfogatva a bordásfal.: Kép. Csak egyszer nézhet a képre! :D Fogadjunk hogy asszony nincs otthon :huh: :) amúgy meg ránézés nélkül is megmondom hogy 4-el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egy gyors kérdés.: vessen egy pillantást a képre, és mondja meg hány csavarral van felfogatva a bordásfal.: Kép. Csak egyszer nézhet a képre! :D Csak kettő látható, a többit eltakarja a csaj... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egy gyors kérdés.: vessen egy pillantást a képre, és mondja meg hány csavarral van felfogatva a bordásfal.: Kép. Csak egyszer nézhet a képre! :) van bordásfal? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jameg dáwid: hiányzik még nekem egy gumitömítés is a zárhídról, a hosszabbik. Köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jameg dáwid: hiányzik még nekem egy gumitömítés is a zárhídról, a hosszabbik. Köszi! :D Eladó egyben is a gép ha gondolod :huh: :) :D iwiw-emen lessél rá a képre! Arra gondolsz amelyik kilóg a tető alól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Egy gyors kérdés.: vessen egy pillantást a képre, és mondja meg hány csavarral van felfogatva a bordásfal.: Kép. Csak egyszer nézhet a képre! :) Én kettőt látok, mert a többit eltakarja a ruha! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Üdv! Jöhet normál estebe a kiegyenlítőtartályba a víz rögtön azután hogy elindítom hidegen? Igen, mert a vízszivattyú keringeti.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Az addig oké hogy kell víznek lennie benne eddig eljutottam, de mikor beindítom sugárba nyomja a vizet azon a felső visszafolyócsövön. Haverom anyjának az astráján nem nyomja, így ő aszongya hogy ez nem normális. Biztos nagyon ért hozzá.......! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Eladó egyben is a gép ha gondolod :) :D :D iwiw-emen lessél rá a képre! Arra gondolsz amelyik kilóg a tető alól? Igen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Igen. :huh: Nah az sztem azé' lóg ki onnan mert le van szakadva a pereme :) de ha megyek legközelebb akkor majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petroszjan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Sziasztok! Engem meg a fékrendszer érdekelne! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts