szobikari Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nagyon komoly! "Sokat csal a kilométerórája. Megnéztem GPS-szel és amikor az ember óra szerint 120-szal megy, akkor az valójában csak 112, padlógáznál - óra szerint 180 - pedig csak 169-cel. Lehet, hogy ezzel is visszaviszem, mert a gyár 175-öt ígért végsebességre." :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nagyon komoly! "Sokat csal a kilométerórája. Megnéztem GPS-szel és amikor az ember óra szerint 120-szal megy, akkor az valójában csak 112, padlógáznál - óra szerint 180 - pedig csak 169-cel. Lehet, hogy ezzel is visszaviszem, mert a gyár 175-öt ígért végsebességre." :huh: micsoda problémái vannak egyeseknek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nálunk motorkerékpárra van hasonló jogszabály, csak nem tudom a részleteket, korhoz van kötve hogy milyen hengerűrtartalmú mocit vezethetsz. Nálunk hengerűrre adják a kor függvényében de ha felette is vagy egy ideig nem kaphatsz nagyobb köbcentire jogsit (A1 - A). Én ugyan helyben segédmocival rontom a közbiztonságot de a múltkor átszaladtam egy kis apróságért a szomszédos városba. A láthatósági izé nélkül -a főút szélén néztek rám a bozótlakók de meg sem állítottak pedig fekete-kék kabát volt rajtam, a bukóm is fekete csak a mocim fehér. Más meg mellényben szaladgál és kapásból kiszedik a sorból. A fene se érti ezt. :huh: De végülis jobban teszik ha békén hagynak... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nagyon komoly! "Sokat csal a kilométerórája. Megnéztem GPS-szel és amikor az ember óra szerint 120-szal megy, akkor az valójában csak 112, padlógáznál - óra szerint 180 - pedig csak 169-cel. Lehet, hogy ezzel is visszaviszem, mert a gyár 175-öt ígért végsebességre." :D De a gyerek is nagy koponya lehet: vmivel befújták, de egy óra múlva megint nyikorog, vajon mivel fújhatták be rovarirtóval? Meg karcolódik a műszeregység plexije, mit kell azt tapogatni? Még egyszer nem fogtam meg amióta megvan a kocsi, csak amikor ledeztem. Vagy kocogtatja amikor lent van a szintjelző, hátha feljebbmegy? Lehet brömmüg neki a pirosnál , összefröcsögeti utánna meg törülgetni kell. Nem tudom. Azért elég szép hibalistája van neki nem? Ennyi baja szinte az enyémnek se volt a vezérlést leszámítva. Nálunk hengerűrre adják a kor függvényében de ha felette is vagy egy ideig nem kaphatsz nagyobb köbcentire jogsit (A1 - A). Én ugyan helyben segédmocival rontom a közbiztonságot de a múltkor átszaladtam egy kis apróságért a szomszédos városba. A láthatósági izé nélkül -a főút szélén néztek rám a bozótlakók de meg sem állítottak pedig fekete-kék kabát volt rajtam, a bukóm is fekete csak a mocim fehér. Más meg mellényben szaladgál és kapásból kiszedik a sorból. A fene se érti ezt. :) De végülis jobban teszik ha békén hagynak... :lol: :D Kismocira nem is kell a mellény, csak bicajra, meg gyalog úgy tudom. Hogy mik vannak? Azon tűnödök, hogy a 7-es képen a néninek hogyhogy nem csípte oda a szánkó a melleit? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 micsoda problémái vannak egyeseknek :D Majd lesznek nagyobbak is :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szerzek egy 16,4 -es Bugatti Veyront s megmondom, h. a többi 15000 köbcenti a légkondinak van :huh: De az csak 8000 köbcentis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Hogy mik vannak? Azon tűnödök, hogy a 7-es képen a néninek hogyhogy nem csípte oda a szánkó a melleit? :huh: Én a 7-es képet gyorsabban ellapoztam minthogy ilyenek feltűnjenek :lol: De az csak 8000 köbcentis. :D csak.... :D tegnap este csak úgy kíváncsiságból megnéztük hogy áll az olaj az eszküzben. Pálcika kihúz, letöröl, visszatol, kihúz,--- azannya de jól néz ki a csaj, szem mereszt,--- pálcára visszanéz "mé törölted le te pöcs" "nem töröltem le b+" Olyan szinten volt a cucc, hogy nem ért bele a nivópálca :D :) :D érezni semmit nem lehtett rajta, hangja nem volt szarabb mint szok' 3 hét alatt megzabálta... Ki kell cserélni azt a tömítést a vezérlés oldalon, mert ez már nem faca... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Holnap környezetvédelmi felülvizsgálat, 15:00-kor. 7280Ft. :huh: Ma jár le. :D Előtte kéne hibakódot villogtatnom, hátha van valami rejtett dolog, amivel esetleg nem megy át. Bár kétlem, tavaly is gyári értéken alul szerepelt a kicsikocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szeretnék csíkot rakni a kocsira végig és azt marticával vagy festve jobb-e? meg hol vannak iylen műhelyek ahol ezt megcsinálját? (pl:nevek az üzletnek stb. ) :huh: Üdv! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ja és miylen tipusú matrica az ha matrica is jó rá :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 tegnap este csak úgy kíváncsiságból megnéztük hogy áll az olaj az eszküzben. Pálcika kihúz, letöröl, visszatol, kihúz,--- azannya de jól néz ki a csaj, szem mereszt,--- pálcára visszanéz "mé törölted le te pöcs" "nem töröltem le b+" Olyan szinten volt a cucc, hogy nem ért bele a nivópálca :) :huh: :D érezni semmit nem lehtett rajta, hangja nem volt szarabb mint szok' 3 hét alatt megzabálta... Ki kell cserélni azt a tömítést a vezérlés oldalon, mert ez már nem faca... Rövid a nívópálca, típushiba, ne is törődj vele! :D :D Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szeretnék csíkot rakni a kocsira végig és azt marticával vagy festve jobb-e? meg hol vannak iylen műhelyek ahol ezt megcsinálját? (pl:nevek az üzletnek stb. ) :lol: Üdv! :D Csíkot? Mint a Need for speedben amikor festegetjük a kocsikat? Szerintem inkább matrica, mert azt könnyebb levenni ha mégse tetszik, vagy ilyesmi. Sokhelyen csinálnak ilyet ha beiros a googleba hogy autómatricázás biztos kidob párat a közeledben. Pölö egy ilyet. Az egyik melóhelyemen én is csináltam, nem olyan nagy szám, ploterral belekarcolják a fóliába a kért alakzatot, kiszedik a felesleget, egy másik fóliával laminálják, felilleszti ahova kell, leszedik a hordozót, rásimítják, végül lehúzzák a laminálló fóliát, ez ugye azért kellett, hogy ne essenek szét pölö a betűk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nah. Összezártam az 5-ös és 6-os pint. Gyújtás ráad, kontrol lámpa világít, aztán nem. Tehát nincs tárolt hibakód, vagy valamit nem jól csináltam, bár ezt elég nehéz elrontani. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nah. Összezártam az 5-ös és 6-os pint. Gyújtás ráad, kontrol lámpa világít, aztán nem. Tehát nincs tárolt hibakód, vagy valamit nem jól csináltam, bár ezt nem könnyű elrontani. :huh: Az enyémben ilyenkor villogta a diagnosztika kezdetét asszem a 12-öt. De lehet ez típusfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 na köszi :) inkább matrica jah :D :huh: azt leis lehet majd vakarni ha sz@r lessz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Az enyémben ilyenkor villogta a diagnosztika kezdetét asszem a 12-öt. De lehet ez típusfüggő. Én is vártam vagy öt percig, de semmi. Hening írta régebben, hogy van olyan típus, ami nem villog, ha nincs hibakód. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ja és miylen tipusú matrica az ha matrica is jó rá :huh: :D arrafelé nincsenek taxisok??? kérdezd meg őket, mert az összes taxis pl a citromsárgák nálunk úgy van, hogy 100%ban fóliázva. meg a reklámok stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 arrafelé nincsenek taxisok??? kérdezd meg őket, mert az összes taxis pl a citromsárgák nálunk úgy van, hogy 100%ban fóliázva. meg a reklámok stb :huh: Sima ügy, odamész, bekopogsz az ablakon, szabad a kocsi? Szabad, hova vigyem? Sehova, mivel van matricázva az autó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Sima ügy, odamész, bekopogsz az ablakon, szabad a kocsi? Szabad, hova vigyem? Sehova, mivel van matricázva az autó? :huh: fognak segíteni, nekem pesten is segítettek feltörni a kocsimat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Én is vártam vagy öt percig, de semmi. Hening írta régebben, hogy van olyan típus, ami nem villog, ha nincs hibakód. :) Igen??? :huh: Ha így is volt, én is itt tudtam meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Igen??? :huh: Ha így is volt, én is itt tudtam meg. :D Van amelyik, ha nincs hiba, még annyit sem villog. :D Amúgy meg, neszóóójááábeee. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 fognak segíteni, nekem pesten is segítettek feltörni a kocsimat :) Azt hittem, pénzért vetted... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 :D Deráérszvazze. :) Pedig nem is volt olyan régen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 nekem pesten is segítettek feltörni a kocsimat :D A taxisok? :huh: Na igen, van benne némi gyakorlatom nekem is (-ami már elmúlt)... :D Azt hittem, pénzért vetted... :) Na persze! Hova gondolsz... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Apropó, meg se köszöntem a lemezt neked Novy! Nagyon jó cucc rajtra az az offlány aktivátor :huh: :D :D könnyen megold bizonyos problémát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 fognak segíteni, nekem pesten is segítettek feltörni a kocsimat :huh: Nekem adtak hozzá kulcsot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts