zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Lenne egy kérdésem.: sedanba hogyan fér be a tetőkárpit? Úgy értem hol teszik be az utastérbe? Ha előrahajtjuk a hátsó üléssort akkor kifér a csomitartón keresztül? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Lenne egy kérdésem.: sedanba hogyan fér be a tetőkárpit? Úgy értem hol teszik be az utastérbe? Ha előrahajtjuk a hátsó üléssort akkor kifér a csomitartón keresztül? :huh: Kiengedik belőle a levegőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Kiengedik belőle a levegőt :) De most komolyan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Valaki nem akar mostanában olajat cserélni?vagy valamit? :huh: Lekéne vásárolnom a légterelő árát ~7.000Ft...Győrben a szabadhegyi Opeleseknél :) Nekem most szerencsére nem kell alkatrész... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Lenne egy kérdésem.: sedanba hogyan fér be a tetőkárpit? Úgy értem hol teszik be az utastérbe? Ha előrahajtjuk a hátsó üléssort akkor kifér a csomitartón keresztül? :huh: Igen kifér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 És melyikben csodálhatjuk becses személyed? Karikázd be pirossal, vagy ha nagyon ilyesztő akkor csak kockázd ki az arcot. :) Az "ijesztő". :D Nah, mintha még nem láttál volna még egyetlen más fotón sem, keresgess csak! :lol: :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Igen kifér :D Kösz, csak úgy érdekelt. :huh: Az "ijesztő". :D Nah, mintha még nem láttál volna még egyetlen más fotón sem, keresgess csak! :lol: :D :D :) Nem szúrsz ki velem most már azért is megkereslek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Majd jelezz ha megtaláltál :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Majd jelezz ha megtaláltál :huh: :) Találtam egy gyanús személyt, de tiszteletben tartom a személyiségi jogait. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 háhááá... :huh: :) :D Nagyon nem nyert de amúgy jó cimborám a srác :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 háhááá... :huh: :) :D Nagyon nem nyert de amúgy jó cimborám a srác :lol: :D Na ez mellé.... kicsit segíthetnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ezen a képen piros síjakóban és "márkaszerető" sapiban vagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ezen a képen piros síjakóban és "márkaszerető" sapiban vagyok. :) Lehet akkor se ismerne fel, ha rólad készült volna egyedül csoportkép. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ezen a képen piros síjakóban és "márkaszerető" sapiban vagyok. :) Hja....ilyen messziről még magamat sem ismerem fel! Az iwiw-es képekről akartam puskázni, de azokon mág nagyon fiatal voltál, leánykori képek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Látom PT-t is hallgatsz, valamint IHM-et. :) Abszolult kedvencek! A PT-ért Bécsig mentem tavaly! :huh: Az IHM-et meg ahol tudom megnézem élőben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Lehet akkor se ismerne fel, ha rólad készült volna egyedül csoportkép. :D :huh: :) :D ez jó volt... :lol: Az iwiw-es...leánykori képek :D Na hogy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Abszolult kedvencek! A PT-ért Bécsig mentem tavaly! :huh: Az IHM-et meg ahol tudom megnézem élőben! IHM nekem is kedvenc, FeZeN-n nem is hagytam ki a koncertjüket. :D Bár pont a kedvencemet, a Tavaszi Nemződüh című dalt hagyták ki, de állítólag nem is az ő daluk eredetileg. PT-t annyira nem ismerem, van pár albumuk tőlük, de azok mind ilyen koncertek, amolyan unplugged féleség. Azt meg annyira nem csipem. :D Opeth koncertre meg valahogy tuti eljutok egyszer, de nem ilyen fesztiválosra gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 IHM nekem is kedvenc, FeZeN-n nem is hagytam ki a koncertjüket. :D Bár pont a kedvencemet, a Tavaszi Nemződüh című dalt hagyták ki, de állítólag nem is az ő daluk eredetileg. PT-t annyira nem ismerem, van pár albumuk tőlük, de azok mind ilyen koncertek, amolyan unplugged féleség. Azt meg annyira nem csipem. :lol: Opeth koncertre meg valahogy tuti eljutok egyszer, de nem ilyen fesztiválosra gondoltam. :) PT-től az ucsó három albumot szerezd be és bőven adj neki időt,mert nem éppen könnyen emészthető zene. Ajánlom még Steven Wilson szoló albumát is!Mestermű. Az IHM kisebb klub bulin üt igazán,április 11 dürer kert!Mi ott leszünk! Az ucsó koncerteken már játszották a tavaszit,mivel tavasz van,de más hangnemben,alig ismertem meg! :D Opeth-en eddig 3x voltam,arra nincs szó,az maga a csoda! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ezen a képen piros síjakóban és "márkaszerető" sapiban vagyok. :) én meg mellette kékben :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 PT-től az ucsó három albumot szerezd be és bőven adj neki időt,mert nem éppen könnyen emészthető zene. Ajánlom még Steven Wilson szoló albumát is!Mestermű. Az IHM kisebb klub bulin üt igazán,április 11 dürer kert!Mi ott leszünk! Az ucsó koncerteken már játszották a tavaszit,mivel tavasz van,de más hangnemben,alig ismertem meg! :D Opeth-en eddig 3x voltam,arra nincs szó,az maga a csoda! :huh: ezeket a rövidítésekt leírnátok mi micsoda? IHM Írigyék??? ebben se vagyok biztos :D de ez a PT opet ezeket abszolútnem és kíváncsi vagyok a cartársak zenei izlésére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 ezeket a rövidítésekt leírnátok mi micsoda? IHM Írigyék??? ebben se vagyok biztos :) de ez a PT opet ezeket abszolútnem és kíváncsi vagyok a cartársak zenei izlésére :huh: PT = Porcupine Tree IHM = Isten Háta Mögött Metál zenék a progresszív kategóriából. Opethben jellemző a hörgős ének is, de van egy albumuk, amiben nincs hörgés (Damnation). Azt még ajánlhatom is neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 PT-től az ucsó három albumot szerezd be és bőven adj neki időt,mert nem éppen könnyen emészthető zene. Ajánlom még Steven Wilson szoló albumát is!Mestermű. Az IHM kisebb klub bulin üt igazán,április 11 dürer kert!Mi ott leszünk! Az ucsó koncerteken már játszották a tavaszit,mivel tavasz van,de más hangnemben,alig ismertem meg! :D Opeth-en eddig 3x voltam,arra nincs szó,az maga a csoda! :huh: Irigyellek az Opeth koncik miatt. :) Megszerzem az albumokat, amiket mondtál, de last.fm-en általában van ízelítő is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 akkor nagyon melléfogtam ezeknek a rövidítéseknek :) metalicát szoktam hallgatni (:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 én meg mellette kékben :huh: :D Téged megismertelek volna, csak nem is kerestelek, nem gondoltam hogy ott vagy. :D És ki az a kosaras csávó? Amúgy én is a mirigyékre gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 akkor nagyon melléfogtam ezeknek a rövidítéseknek :) metalicát szoktam hallgatni (:huh: Ezek nem olyan zenék. Nyugodtabbak, néha bedurvulnak. Metallica kicsit más kategória. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts